Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Grafik yardım?? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Grafik yardım?? Cuma 04 Şub. 2011, 20:38 | |
| Değerli kaptanlarım, hocalarım; şimdi fs9'u ufak bir kaç eklenti çakışmasından ötürü kaldırdım! Tekrar kurduğumda benim sistemime uygun(profilimde mewcut bilgiler) hangi eklentileri kurmamı önerirsiniz? Bu sistemle HD kalitesi beklemiyorum tabi ama gerçeğe en yakın hissetmemi sağlayacak profesyonel eklentiler olduğunu tahmin ediyorum.. Örneğin mesh önerisi, water efect ws. ?? Saygılar! | |
| | | Oguzhan KILIC Vaps Designer
| Konu: Geri: Grafik yardım?? Cuma 04 Şub. 2011, 23:47 | |
| hocam bana kalırsa en başta vaps ın water eklentisini indirin.sonra rex, ge pro, pmdg 737-747 kullanabilirsiniz.ben şu anda bunları kullanıyorum ve gayet memnunum... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 00:46 | |
| Aynen !.. Ben de linklerini vereyim: VapsWAT (Water Effects) : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Türkiye Landclass (Uğur Kenel): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bunların haricinde performansınızı düşürmeyecek diğer eklentiler olabilir. | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 01:46 | |
| waps water efect olmazsa olmazlarımdan zaten! Rex için freeware bi link bulamadım maalesef! ge pro hmn araştırıyorum. Uğur Kernel hocamın Türkiye Landclas biber hocamızn benim çok sewdiğim marmara coğrafya we sceneryle çakışırmı acaba hocam? | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 01:56 | |
| Çakışırsa, birini çıkartırsın kaptanım. Emin değilim. Ancak Uğur Kenel'in çalışması bütün Türkiye'yi kapsar. Örneğin, Uğur Kenelin çalışmasını eklemezseniz, "Vaps_LTBS_2009Dalaman" scenerysini kurdunuz, ama meydanın arkasında Dalaman şehri yok, Veya Antalya meydanının solunda şehir köy gibi kalmış olur. Tercih meselesi...Kolay gelsin.
En son pilot tarafından C.tesi 05 Şub. 2011, 02:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 02:27 | |
| Önerilerinizi dikkate alıyorum hocam! Kurdum bile :) çok teşekkür ederim,, | |
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 09:29 | |
| Hocam Rex in freeware linki ni bulmanız imkansız diyebiliriz.Ama bir kaç site aracılığıyla full sürümünü download edebiliyorlar.Benimde bi fikrim yok o konularda biraz kurcalarsanız bulacagınızdan eminim saygılar :) | |
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 15:31 | |
| İlgin için teşekkürler kaptanım! Bizde çok alıştık bu forumda her istediğimizi bedava edinmeye.. Eğer gerçekten istiyorsak ki REX artık olmazsa olmazlarımızdan, kesenin ağzını açmak gerek. :) | |
| Konu: Geri: Grafik yardım?? C.tesi 05 Şub. 2011, 15:44 | |
| Haklısınız hocam verdiğimiz paranın hakkını da veriyor ama ::) | |
| | | | Grafik yardım?? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |