Merhaba kaptanım,
Aşağı yukarı sisin isteklerinize uyan bir istek daha vardı geçenlerde. sanırım sayfayı bulamadınız. Uçuş için eğitim Videosu yapmak konusunda verdğimiz cevaplara aşağıdaki sayfamızdan takibedebilirsiniz.
Orada verdiğimiz bir çok linklerdeki eğitim dökümanları ile videoya gerek bile kalmadan 1-2 ay içinde kolaylıkla uçabilirsiniz.
Ancak bebekler bile emekliye-emekliye geliştiği için bizim de ilk başlarda çook acemiliğimiz olmuştu. Okumak-okumak.. Okuyup yüzlerce uçuş testleri yaptıktan sonra ancak belli bir duruma gelebilir insan. Video dahi olmuş olsa defalarca denemeler yapmadan, insan TAMAM! oldu bu iş diyemez..
Sizi uçuracak link!, buyrun:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aslında "
F.Simulator GENEL Uçuş Eğitimi" adındaki kategorimiz olan bu sayfamızda:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] katedorimizdeki
iconu olan bütün konuları okuduğunuz takdirde size %90 faydalı olacağına eminiz.
Lütfen ama lütfen acele etmeden yavaş ve dikkatli şekilde eğitim alalım.
Sanki Video olunca, seyrettikten sonra hemen "Number One" mı olacağız?..Video hazırlamak meşakkatli bir ve gönül-istek işi ve bol zaman gerektirir.
Kurty hocamızın bir ara bu sayfalarda bu konuyla ilgili bir videosu vardı, ancak linkten kaldırılmış sanırım.
Saygılar kaptanım. Lütfen yazılarımızı nasihat olarak görmeyin. Suç-u lisan ettiysek affola!.