-
- fatih58 demiş ki:
- Unutma ki, Ağzında bal olan arının, kuyruğunda da iğnesi vardır.
Öncelikle bu anlamlı imzanız için teşekkür ederim Fatih kaptanım.
Ayrıca, "Kayıt Müracaat Formu" nun hatasız doldurma örneği olarak sizin kayıt formunuzu "Misafirlerlerimiz Ne demiş?" sayfasındaki Kayıt Açıklamaları kısmında yeni kayıt olacak üyelerimiz için bazı bilgileri değiştirirek kullanmayı uygun gördük.
"Sıfır Hata" sı olan formunuz için size tekrar teşekkür ederiz.
Gelelim konuya..Hiçbir zaman VAPS forumlarında çözülmeyen tek bir konu kalsın istemeyiz. Nitekim kalmadı da..
Batugul kaptanımızın isteğine hak veriyorum. Uzunca bir süre bu sayfanın cevapsız kalması bizi de üzmüştür. Lâkin,
Evet, herkes uçuş yapıyor, herkes farklı uçaklar kullanıyor. Ancak herkes Screen-Video çekemiyor. Herkes Video yapamıyor. Çeken var mıdır?..Bilemeyiz...
Ama, bizim yazılarımız, açıklamalarımız var. Eğitim dökünamları ile ve kendilerinde de var olan gizli kalmış uçma yetenekleri ile FS'ye sıfırdan başlayıp VAPS'ta Uçuş Öğretmeni seviyelerine kadar gelen kaptanlarımız da azımsanamayacak ölçüde..
Ancak, illâ ki "- Ben videodan başka hiçbir şekilde bu işi öğrenemem!" diyorsanız, video çekebilen ve bütün uçuşu anlatabilen kaptanlarımız varsa da onların insiyatifini beklemek gerekir.. Şu an için böyle bir hazır videomuz yoktur. Ancak Youtube gibi sitelerde birçok kokpit içinden çekilen FS uçuş videoları vardır. Belki bunlar da işinizi görmez ancak, aşağıdaki sayfalarımızdaki konuların hepsini okuyup anladıktan sonra mutlaka uçuşlarınızı başarı ile gerçekleştirebilirsiniz. İlk denemelerimiz bizim de başarısız olmuştu. Ama sürekli yapacağınız uçuşlar size başarı getirecektir.
Altta linkleri olan sayfalarımızda açılan bütün konuları okuyunuz . Mutlaka başaracaksınız.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Mükemmel derecede aletsiz veya aletli uçuş yapan hocalarımız çok var. Ancak hangimiz video çekim konusunu biliyoruz ki?, kimin elinde Screen-Video çeken ve editleyen program var?.. Net'te birçok böyle programlar var ancak, umarım bu sesimize kulak veren gönüllü bir hayırsever usta uçuş hocamız çıkar da ; "- Ben yaparım !" der.
Böyle video çekebilecek olan hocalarımızın, hem uçuş öğretmeni seviyesinde olması hem de video hazırlamakta usta olması gerekir.
Bu arada Batugul kaptanım, Avatar ve altındaki bigilerinizi güncellemenizi rica edeceğiz. Bir çok noksanlıklar var:
İşletim sisteminiz, Fs Versiyonunuz, CPU kaçGhz?..vs. falan.
Şayet işletim sisteminizin özellliklerini gösteren program yoksa, buyrun burada var. İndirip yükleyin, çalıştırın. Sisteminizin tüm bilgileri önünüze gelecektir:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Saygı ve Sevgilerimizle.