Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Windows 7 ve Fsinn | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
bso!d€roß Pilot-4
| Konu: Windows 7 ve Fsinn Ptsi 19 Nis. 2010, 18:59 | |
| Epey gecikmeden sonra yeni PC'mi dün aldım ancak ne yaptım ne ettim bir türlü FSinn çalıştıramadım bu windows 7de... ne yapmam gerekiyor. Özellikle vista ve 7 için üretilen fscopilot ve fsinn beta sürümünü indirdim banamısın demedi. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Ptsi 19 Nis. 2010, 20:14 | |
| Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun hocam.Güle güle kullanın. Hocam, sizin için yardım alıyorum. Lütfen bekleyiniz. | |
| | | exelletor Pilot-1
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Ptsi 19 Nis. 2010, 21:34 | |
| You need to run the flight simulator and all FSInn programms as administrator, then they will work... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Salı 20 Nis. 2010, 00:55 | |
| | |
| | | awin8g_flæ Pilot-4
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Salı 20 Nis. 2010, 03:12 | |
| Programı kurarken de kullanırken de sağ tıkla kaptan. özellikler>uyumluluk sekmesinden en altta yönetici olarak çalıştır yazar ya da run as administrator... o şekilde dene eğer yine olmazsa yine uyumluluk sayfasından yukarıda XP Service Pack 2 uyumluluğunda çalıştır. Bu çekilde kesin olacaktır. Hadi bakalım tuş atamasını yapabilecek misin :D | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Salı 20 Nis. 2010, 08:19 | |
| Kesinlikle FSle bagdastirilmis programlari, VISTA ya da WIN7 ile calistiracaginiz zaman bu secenegi programi kurduktan hemen sonra UYGULAYIN.
Bazi programlar win7'de saglikli calisir bazilari calismaz, bunlari onlemek icin her hangi FS platformunun 3. nesil programlarini KESINLIKLE calistirmadan once .exe uzantili olan program dosyasi uzerine gidip sag tiklayarak acininiz.
Ozellikler > Uyumluluk sekmesi altindaki "Bu programin calistirilacagi uyumluluk modu" sekmesinden Windows XP (Service Pack 2) secenegini seciniz, "yonetici olarak calistir" kutucugunu isaretleyiniz.
Selamlar | |
| | | bso!d€roß Pilot-4
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Salı 20 Nis. 2010, 15:32 | |
| Herkese yardımları için teşekkürler... birde şu leveld'yi bir yükleyebilsem süper olacak bu sefer o sorun çıkardı | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Windows 7 ve Fsinn Cuma 30 Nis. 2010, 15:23 | |
| ben vista silip w7 yukledım ve sorunsuz calıstı fsx.hatta cok daha verımlı+kalıtelı hale geldı sımulator ek olarak xp modunda da yukleme yapabılırsın |
| | | | Windows 7 ve Fsinn | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |