Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
KaptanVecihi Pilot-2
| Konu: windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası Ptsi 02 Mart 2015, 23:59 | |
| Uzun bir aradan sonra yeniden başına geçtiğim FSX'e , 2 gündür yerli havalimanlarını eklemeye çalışıyorum . Scenery dosyasının içine elli kere girip çıktım bir türlü görüpte eklemiyor havalimanını . Forumda bir çok çözüm sunulmuş ancak hiçbiri problemimi çözemedi ( Boş alanda sağ tık vs . ) . Çareyi yabancı bir forumda buldum . Buraya youtube bağlantısını atıyorum . Mantıksız hareketler silsilesi yapıyorsunuz ama sonuç olarak işe yarıyor . Bu arada işletim sistemim windows 8.1 64 bit . Simulasyonda FSX+Sp1+Acc pack kurulu . Umarım sorun yaşayan arkadaşlara bir yardımı dokunur ... [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası Salı 03 Mart 2015, 01:06 | |
| Paylaşımınız için teşekkürler hocam. Umarım FsX'çilere yardımı olur. Artılar ŞELÂLE!. Hakikaten haklısınız, ne anlamsız hareketlerden sonra scenery yükleniyor, anlamış değilim. Zaten FsX tek başına bile ööle bir Fs işte. Tekrar teşekkür ederiz hocam. | |
| | | KaptanVecihi Pilot-2
| Konu: Geri: windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası Salı 03 Mart 2015, 01:19 | |
| Ne demek hocam , hep hazır yiyici olunmaz , birazda bizim faydamız dokunsun forum ehline :) Saygılar , sevgiler ... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası Salı 03 Mart 2015, 01:45 | |
| - KaptanVecihi demiş ki:
- Ne demek hocam , hep hazır yiyici olunmaz , birazda bizim faydamız dokunsun forum ehline :) Saygılar , sevgiler ...
Estağfurullah hocam. Sloganımda yazdığı gibi "- Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!." Saygılar, sevgiler hocam. | |
| | | | windows 8.1 de FSX e scenery yükleme hatası | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |