Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| İniş takımları olmayan uçağım | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yatkinyalin Pilot-1
| Konu: İniş takımları olmayan uçağım Ptsi 08 Şub. 2010, 14:26 | |
| İndirdiğim 727-2F2 uçağın iniş takımları gözükmüyor. Bu neden olur ve ne yapabilirim? Dosyayı aşağıdaki adrese yükledim. Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: İniş takımları olmayan uçağım Ptsi 08 Şub. 2010, 14:30 | |
| Bakalım hocam.Bu uçak elimizde de olabilir.İndirmeye gerek kalmaz belki. Uçağın firmasını söyler misiniz?..Posky mi, PMDG mi ? hangisi hocam? VAPS'taki tasarımlar bölümüden indirdiyseniz sayfanın linkini yazınız. THY mi Anatoılia mı?.. Bir de resim ekler misiniz? | |
| | | yatkinyalin Pilot-1
| Konu: Geri: İniş takımları olmayan uçağım Ptsi 08 Şub. 2010, 14:37 | |
| Efendim, orijinal model Kevin Trinkle, repaint Servet Cingöre ait. Bunun dışında bir bilgi bulamadım. Dosyayı Fsdome den indirmiştim.1.4 mb. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: İniş takımları olmayan uçağım Ptsi 08 Şub. 2010, 16:17 | |
| Hocam,uçağınıza baktım.Bende de aynı problem çıktı. .MDL model dosyası hasarlı. Siz en iyisi biraz önce Upload yaptığım aynı livery olan TC-JBF_Türkish Airlines_Adana , B727-200 uçağını inidrip rahatça kullanabilirsiniz. Model Vistaliners 'ten, Erick Cantu.. Ayrıca arka kısımda merdiven açılıyor, hem de VAPS'ın MOVaps paneliyle birlikte sadece 2.4 Mbyte....Buyrun: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son pilot tarafından Perş. 12 Ocak 2012, 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | yatkinyalin Pilot-1
| Konu: Geri: İniş takımları olmayan uçağım Ptsi 08 Şub. 2010, 17:10 | |
| Sağolun hocam. Hemen indiriyorum. | |
| | | | İniş takımları olmayan uçağım | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |