Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) | |
|
+79Doğukan efe00 Mustafa Adlin BurakOZ kutaysarigul erkann006 cemozgecen kadir yavuzer kamil68 furkanoner öykü68 suat durur Ayhann alicanlakott2 Semihvardar sekoo02 pılotoguzhan Ali Kayasoy Halil Ibrahim Sarıkaya batu1993 Yakup Karakas cberkan alacakaptan Gorkem Deniz mehmetsalih Batuhan Özden B. Arda Aycan ilter71 Alper2590 ahmet44 osmantorer Alp Deniz Şenyurt Noyan737 firatsonmez Oguzhan onurkanzuk Berfin ok Yunus Piyade musallat258 Deniz Can Onur Aşkın Kubilay Sedat klavier Sinlenmez Mertcan UZER CanK34 damonpak iso8887 Cpt.Orkun_44 hknpal kadirsariaslan Özgür Kiraz ÇAĞATAY ARSLAN Tufan KORKMAZ adondecuir mertkarslioglu amenathen Kaan Özgel tezcalitpoka kursat atakan Kahraman Pilot Oguzhan KILIC Kağan ATÇI Selim ŞAHİN Codablack dorarara istanblue fthyvz caner kaptan memo1998 d-mod wannabepilot Erdinç TURKAN erdener TUAF-Tora pilot epremsoft yigitciftci 83 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 03 Mayıs 2011, 00:48 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Ben de bu özelden soru sormayın fırçası bana geldi sanmıştım
Dün gece, Kurty hocama, Airbus ile ilgili bir sıkıntımı sormuştum, Wilco serisinden kaynaklanan, ondan mı uyarı konusu açıldı diyecektim ama değilmiş (kendimizi de ihbar ettik ya neyse) Neticede sorun çözülmedi, arama motorlarında da bulamadım, galiba bu sorunu yaşayan tek Allah'ın kulu da benim. Allah iyiliğini versin hocam!..Gece gece yine bana yerleri tırmalattın ya.... Estağfurullah, kimseye fırça falan, ne haddimize?!... hepimiz şurada birer kardeşiz, dostuz, arkadaşız.. sadece minik bir rica.. hepimiz faydalanalım, hepimiz bir derde çare bulallım diye.. Birimiz hepimiz için, Hepimiz de birimiz için! değil mi?..Sorunlarımızı ne kadar çok kişiyle paylaşırsak, o kadar çok ve hızlı çözümler gelir. Hem aynı sorunla boğuşan kaptanlarımıza da yardımcı oluruz ... Sorunlarımızı paylaşırsak AZALIR!, Sevgilerimizi, sevinçlerimizi paylaşırsak ÇOĞALIR!.. :helal!: İşte bak,sadece PM'den Kurty hocaya danıştığınız sorun halâ devam ediyormuş. Bir de buradan deneyin bakalım?.. belki biz de bir katkı sunabiliriz..Di mi ya?.. :D Aslında Kurty hocam, gereken çözümü sunmuştur. | |
| | | kadirsariaslan Vaps Designer
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Çarş. 04 Mayıs 2011, 09:59 | |
| teşekkür ederim güzel çalışma | |
| | | hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 22 Mayıs 2011, 00:28 | |
| nefis gozukuyor eline sağlık kaptan | |
| | | Cpt.Orkun_44 Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 22 Mayıs 2011, 18:21 | |
| Çok güzel olmuş bu. Ellerinize sağlık. | |
| | | d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 30 Mayıs 2011, 18:18 | |
| osmantorer kaptanım sitemize yeni gelmişiniz hoşgeldiniz.Sistem bilgilerinizi,avatar ve bir imza koyarsanız seviniriz tekrar hoşgeldiniz... | |
| | | iso8887 Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 16 Haz. 2011, 22:53 | |
| Harika çalışma,çok teşekkürler... | |
| | | damonpak Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 07 Ağus. 2011, 17:34 | |
| gerçekten çok harika bir kaplama olmuş eline sağlık | |
| | | CanK34 Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 07 Ağus. 2011, 17:43 | |
| Hocam gerçekten çok beğendim.Çok teşekkürler... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 07 Ağus. 2011, 18:10 | |
| Sayın "CanK34", Lütfen, Avatar altındaki Profil bilgilerinizi tekrar güncelleyiniz!. "Bilmiyorum" ifadesi olan yere, Monitorunüzün çözünürlüğünü ve Ekran boyutunu yazınız. Diğer sistem bilgilerinizi görmek için de şu yazılım indirin ve kurunuz lütfen.. https://vaps.hooxs.com/t1157-everesthomeBütün bilgilerinizi doğru şekilde girdiğinizde, " UYARILDI" stikeri avatarınızın altından kaldırılacaktır!.. | |
| | | Mertcan UZER Pilot-2
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 07 Ağus. 2011, 22:48 | |
| Ellerinize Sağlık Yiğit Hocam... Güzel Bişiye Benziyor Ayrıca Vc Olması Beni Ayrı Sevindirdi... | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Çarş. 10 Ağus. 2011, 23:19 | |
| tesekür ederim elerine saglik :D
Avatarınız bende görünmüyor,bir sorunmu var ?
E.TURKAN |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Ağus. 2011, 02:02 | |
| Erdinç hocam, "orkan_racer" ın hesabına baktım. Sanırım Almanya'da kendileri. emil adresi: @hotmail.de olarak geçiyor. Fakat İstanbul ve Türkiye işaretlemiş. Profil sayfasında İngilizce cevaplar var. Ancak mesajından anladığımız kadarı ile Türkçe anlayabiliyor ve eh!, yazabiliyor da.. Umarım yazdığınız UYARI yazısını ve Profilindeki "Stimulated" (UYARILDI!) stiker'ını görür ve Şubat ayından beri yapılması gerekeni de yapar. İkinci mesajı da Avatarsız olursa, kapıyı görmesi gerekecektir!. :D Saygılar. | |
| | | Sinlenmez Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Ağus. 2011, 14:16 | |
| Elinize emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş, çok teşekkürler | |
| | | Sinlenmez Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Ağus. 2011, 14:18 | |
| Linki görmek için mesaj yazınız diyor. Evet manalı.. En azından interaction sağlıyor, ama benim sorunum mesaj yazsam da linkin açılmaması Umuyorum birşeyleri yanlış yapmıyorumdur. Teşekkürler | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Ağus. 2011, 16:38 | |
| - Sinlenmez demiş ki:
- Linki görmek için mesaj yazınız diyor. Evet manalı.. En azından interaction sağlıyor, ama benim sorunum mesaj yazsam da linkin açılmaması Umuyorum birşeyleri yanlış yapmıyorumdur.
Teşekkürler İlk mesajda " INDIR" yazısının altındaki MAVİ alan içinde 4 adet link vardır. sadece texture linki, sadece Base model linki, Full uçak linkleri 2 adet.. Kolay gelsin. | |
| | | klavier Pilot-2
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 12 Eyl. 2011, 17:47 | |
| VC`li bir 777 arıyordum ellerine sağlık kaptanım (+)lar şelale olsun :) | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Çarş. 14 Eyl. 2011, 11:53 | |
| Eline saglik hocam guzel boyama | |
| | | Kubilay Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Çarş. 14 Eyl. 2011, 22:54 | |
| hocam ellerine sağlık çok teşekkürler | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 04 Ekim 2011, 20:19 | |
| | |
| | | Deniz Can Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 10 Ekim 2011, 22:45 | |
| | |
| | | musallat258 Pilot-2
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 29 Kas. 2011, 14:01 | |
| | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) C.tesi 10 Ara. 2011, 14:44 | |
| Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar. | |
| | | Berfin ok Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 30 Ocak 2012, 20:57 | |
| teşekkürler emeğinize sağlık;) | |
| | | onurkanzuk Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 31 Ocak 2012, 13:07 | |
| Flight Simulator'ü tekrar kurup vakit ayırmama teşvik ediyorsunuz :) teşekkürler | |
| | | onurkanzuk Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 31 Ocak 2012, 13:23 | |
| - pilot demiş ki:
- Değerli arkadaşlar,
Konudaki Boeing777 ile kalkışta sorun yaşayan, pistin sonuna kadar gelmesine rağmen, uçağı havalandıramayan ve inişi yumuşak gerçekleştiremeyen kaptanlarımıza FIX dosyası, ilk mesajdaki resimlerin altındaki "FIX dosyaları" na EKLENMİŞTİR!. İndireceğiniz ".air" dosyası ile rahatça havalanır ve yumuşak bir iniş gerçekleştirebilirsiniz. Keyifli uçuşlar!.
Pilot hocam yukarıda yazılı olan .air dosyası link çalışmıyor, dosya paylaşımdan silinmiş. Tekrar atabilirmisiniz rica etsem | |
| | | | THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |