| THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) | |
|
+79Doğukan efe00 Mustafa Adlin BurakOZ kutaysarigul erkann006 cemozgecen kadir yavuzer kamil68 furkanoner öykü68 suat durur Ayhann alicanlakott2 Semihvardar sekoo02 pılotoguzhan Ali Kayasoy Halil Ibrahim Sarıkaya batu1993 Yakup Karakas cberkan alacakaptan Gorkem Deniz mehmetsalih Batuhan Özden B. Arda Aycan ilter71 Alper2590 ahmet44 osmantorer Alp Deniz Şenyurt Noyan737 firatsonmez Oguzhan onurkanzuk Berfin ok Yunus Piyade musallat258 Deniz Can Onur Aşkın Kubilay Sedat klavier Sinlenmez Mertcan UZER CanK34 damonpak iso8887 Cpt.Orkun_44 hknpal kadirsariaslan Özgür Kiraz ÇAĞATAY ARSLAN Tufan KORKMAZ adondecuir mertkarslioglu amenathen Kaan Özgel tezcalitpoka kursat atakan Kahraman Pilot Oguzhan KILIC Kağan ATÇI Selim ŞAHİN Codablack dorarara istanblue fthyvz caner kaptan memo1998 d-mod wannabepilot Erdinç TURKAN erdener TUAF-Tora pilot epremsoft yigitciftci 83 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Mart 2010, 02:12 | |
| Yiğit hocam.?.. Bu uçağın Fs9 için olan for Fs9_CONFIG klasöründe niye FsX gibi Virtual Cockpit yok?.. :D FsX'deki kokpit görünümü nasılsa ben aynı görünümü ve butonların işleyişi ile birlikte (gauges'leri de) Fs9 (DOKUZ!) için istiyorum.Yapabileceğine eminim hocam.Senden kurtulmaz bu iş...Hadi bi el at hocam. FsX gibi VC yok diye indiremedim.Olsaydı kaçmazdı... :D ---- Bu arada ayak nasıl oldu?..Yürüyebiliyor musun artık?. | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Mart 2010, 12:44 | |
| Hocam gecengun platini cikardilar ayaktan sukur hafiften seke seke yuruoz :D Hocam bu ucak posky, sitesindeki VC fs9 icin mevcut o siralar ben fsx kullanirken bi amcanin fsx vc duzenlemesini bulmustumduydu :D. iyi dedin ben bi upload yapiim fs9 conf :D http://www.box.net/shared/3mh66ah9cb panel dosyasi buyur hocam :) | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Mart 2010, 16:38 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- Hocam gecengun platini cikardilar ayaktan sukur hafiften seke seke yuruoz :D
Hocam bu ucak posky, sitesindeki VC fs9 icin mevcut o siralar ben fsx kullanirken bi amcanin fsx vc duzenlemesini bulmustumduydu :D.
iyi dedin ben bi upload yapiim fs9 conf :D
http://www.box.net/shared/3mh66ah9cb panel dosyasi buyur hocam :) İyi iyi, sevindim hocam.Demek hızla iyileşiyorsun.Değnekleri attın mı?.. Bu verdiğin BOX'taki panel Fs9_B777 içinse bende çok var hocam.Bana Fs9 için B777 Virtual Cockpit (3D) dosyaları lazım, aynı FsX teki gibi. Şayet bulamazsak ben artık bütün işleri bırakıp, B777_Fs9 için VC (verdiğin FsX için olanı düzenleyeceğim) tasarlayacağım. Galiba, hazırı Posky'de var mı demiştin? | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 11 Mart 2010, 23:11 | |
| hocam bu arada benim diger boyama (barcelona) onda sanirim fs9 configurasyonlu olmasi lazim bunun texturelerini yapistiriver ona?... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 12 Mart 2010, 00:19 | |
| Bir bakayım Yiğit hocam.sağolasın. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 21 Mart 2010, 18:55 | |
| Yiğit hocam. Ben "B777-POSKY_ Virtual kokpit" istiyorum.İlk mesajınızdaki B777 boyama resimlerinizin arasındaki alttaki bu Virtual kokpiti istiyorum.Sizin uçağınızda var ki; resmini de vermişiniz. FsX için Virtual Kokpit te olabilir hocam.Fs9'a çeviririm.Cevabını beklerim hocam.
En son pilot tarafından Paz 21 Mart 2010, 23:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 21 Mart 2010, 21:32 | |
| Pilot hocam modeliniz VC model mi bu arada? Cunku yolladigim panel dosyasinda gerekli hersey mevcuttu.
Bu arada bu ucagin full downloadinda VC mevcut hocam, bastan indirip komple kurun derim. | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 21 Mart 2010, 21:46 | |
| | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 22 Mart 2010, 01:57 | |
| Yiğit hocam,şimdi oldu.Çok teşekkür ederim. Öncelikle "VC model" olması gerekirdi.Bu da oldu.Panel dosyasında epey bir düzenlemeye gittim. - "Posky_Util" 'deki (SHIFT+7) "Door-2" ye basınca FS kapanıyor.Buna bakacağım. - Virtual kokpitteki hız, altimetre, heading tüm ayarlarda farenin EL simgesi sürekli hareket halinde.Ayar yapmak çok zor.Buna da bakacağım. Başka bir sorun yok Virtual kokpitte.Tekrar teşekkür eder, hayırlı uçuşlar dilerim. (+)'lar geldi hocam..
En son pilot tarafından Ptsi 25 Ekim 2010, 16:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 23 Mayıs 2010, 17:13 | |
| | |
|
| |
erdener Pilot-2
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 22 Ekim 2010, 11:31 | |
| Ellerinize sağlık üstad, renk sorunu olduğunu okudum ancak yinede bu uçağı kullanmak istiyorum | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 22 Ekim 2010, 12:56 | |
| Erdener hocam renk sorununu cozmustuk rahatlikla kullanabilirsiniz. VC ile ilgili problem yasarsaniz konu altinda cozum secenekleri sunulmustur. Hayirli ucuslar... | |
|
| |
erdener Pilot-2
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 25 Ekim 2010, 14:00 | |
| | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Ptsi 13 Ara. 2010, 20:44 | |
| - mnurlu demiş ki:
- çok iyi yaaa. eline sağlık
Alıntı yaparak, kime cevap yazdıhınızı, belitirseniz iyi olur.Saygılar.
En son terminatör tarafından C.tesi 26 Şub. 2011, 10:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
wannabepilot Pilot-1
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Paz 26 Ara. 2010, 00:00 | |
| Eline saglik Hocam! Harika bir Ucak ve Boyama | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) C.tesi 29 Ocak 2011, 11:36 | |
| hocam çok güzel paylaşım eline sağlık.777 arıyordum bitane bu tam aradığım gibi.... | |
|
| |
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 01 Şub. 2011, 11:27 | |
| Müthiş bir çalışma ellerine sağlık hocam... | |
|
| |
caner kaptan Pilot-3
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Salı 01 Şub. 2011, 13:26 | |
| güzel bir uçak emeği geçenlere teşekkürler,indirip denemeye alalım bakalım performansı nasıl, saygılar | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Çarş. 02 Şub. 2011, 14:52 | |
| hocam indirdim özellikle kokpite bayıldım ama benim şöyle bir sorumun var: VC konumunda kokpitte hiç bir tuşa basamıyorum ve durum cayrosu ve bazı panellere kapalı gözüküyor.direkt kokpit konumunda ise hiç birşey gözükmüyor.bunun için neyapabilirim | |
|
| |
fthyvz Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 03 Şub. 2011, 18:43 | |
| Emeğinize sağlık Yiğit hocam çok harika görünüyor vc'li olması da cabası. | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 03 Şub. 2011, 23:46 | |
| - d-mod demiş ki:
- hocam indirdim özellikle kokpite bayıldım ama benim şöyle bir sorumun var:
VC konumunda kokpitte hiç bir tuşa basamıyorum ve durum cayrosu ve bazı panellere kapalı gözüküyor.direkt kokpit konumunda ise hiç birşey gözükmüyor.bunun için neyapabilirim bu sorun hakkında yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar... | |
|
| |
istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Perş. 03 Şub. 2011, 23:58 | |
| Emekleriniz için çok teşekkürler... | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 04 Şub. 2011, 00:10 | |
| - d-mod demiş ki:
- d-mod demiş ki:
- hocam indirdim özellikle kokpite bayıldım ama benim şöyle bir sorumun var:
VC konumunda kokpitte hiç bir tuşa basamıyorum ve durum cayrosu ve bazı panellere kapalı gözüküyor.direkt kokpit konumunda ise hiç birşey gözükmüyor.bunun için neyapabilirim bu sorun hakkında yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar... Kimse var!, Doğuş hocam. Herkes var da...Buna en iyi yanıtı Yiğit hocanın vermesinin uygun olacağını düşünüyoruz. Şahsen benim elimde şu an onlarca panel uğraşıları varken, hepsinin birbiri arasındaki bağlantıları ile çalışırken buna çözüm bulabilmem hem hatalı olur hem de yanlış sonuçlar doğurabilir. Yiğit hoca her an gelebilir. Siz en iyisi şimdiden bir PM çekin kendisine. Saygılar. | |
|
| |
yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 04 Şub. 2011, 03:17 | |
| Dogus hocam ben ozellikle size bir cevap yazmadim, neden derseniz konuyu incelemeniz yeterli olacakti... Vermis oldugum ucak zaten FSX uyumlu vc panelli. Eger bununlada sorun yasiyorsaniz sizden bir ekrangoruntusu cekip bu konu altinda yayinlamanizi rica edicegim... | |
|
| |
d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) Cuma 04 Şub. 2011, 10:51 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- Dogus hocam ben ozellikle size bir cevap yazmadim, neden derseniz konuyu incelemeniz yeterli olacakti... Vermis oldugum ucak zaten FSX uyumlu vc panelli. Eger bununlada sorun yasiyorsaniz sizden bir ekrangoruntusu cekip bu konu altinda yayinlamanizi rica edicegim...
yiğit hocam konuyu tekrar incelim.fsx de uyumlu panellerde bir sorun yok ama sorun panellerdeki düğmelerin hiçbirine basamamam... mesela gaz kolunu fareyle ileri itmek için gaz kolunun üstüne getiriyorum imleci ama mausea tıkladığımda gaz kolu ileri gitmiyor veya flaplarıda mausela açamıyorum tekerleride topluyamıyorum... | |
|
| |
| THY (TC-JJA) Akdeniz_B777-35R/ER_(POSKY) | |
|