Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Project airbus Air blue Fs 2004 | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Project airbus Air blue Fs 2004 C.tesi 22 Kas. 2014, 16:54 | |
| Uçağın havayolu...................: AİR BLUE ( PAKİSTAN ) Uçağın modeli.......................: AIRBUS A320-214 Uçağın FS versiyonu..............: FS 2004 Model yapımcısı....................: PROJECT AIRBUS Uçağı boyayan painter...........: ORHAN YAVUZ Uçağın bulunduğu link ...........: https://app.box.com/s/sztr13b33hp134illd70Pakistanlı kardeşlerimin ricası üzerine ilk defa olarak Project aırbusta Aır Blue boyadım. Sizlerlede paylaşmak istedim.Artık Flight sim dede PO nun full uçak linklerinide verdikleri için bende full uçak linkini paylaşıyorum.İyi uçuşlar. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 C.tesi 22 Kas. 2014, 18:36 | |
| THY A 321 shakllets(full) bekliyoruz. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Paz 23 Kas. 2014, 04:41 | |
| Çok orijinal bir boyama olmuş hocam. Ellerinize, gözlerinize sağlık. Devamını bekleriz. Saygılar. Ahmet başay hocam ARTI'yı unutmuş galiba.. Bu arada meydanda görülen o vinci kaldırmanın zamanı gelmiş hocam. Vinci, yeni ve 3.meydanımız olacak "LTMK-Mustafa Kemal Havaalanı" na kaydırmak lazım. veya "LTZO-Zübeyde Öz Havalimanı" olabilir. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Paz 23 Kas. 2014, 12:01 | |
| 3.Meydanın adı ***** havalimanı değil miydi Pilot hocam? Yanlış anlaşılmasın haberde öyle görmüştüm | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Paz 23 Kas. 2014, 12:54 | |
| Tamer'cim, Pilot hocam, olabilirdi, diye ima etmiş, bende katılıyorum, keşke, şu anda aramızda olmayan Türk büyüklerinden birisinin adının anılması açısından daha doğru olurdu diyorum.
Orhan hocam, ellerinize sağlık, sanıyorum sizden başka uçak boyuyan kalmadı, bunun nedenin artık her yerde FSX e geçiş olduğunu görüyorum, avsim ve flightsim de bile artık hep FSX çalışmaları çoğunlukta.Ben ve benim gibi FS2004 de kalanların sayısı artık çok az.
Pilot hocam, o vinç uzun zamandır, addon secnerynin içindeki LTBA da duruyor, bir türlü onu oradan kaldıramadık, biliyorum, hiç de kolay değil, bir gün inşallah sayenizde oradan kalkacak o günü sabırsizlıkla bekliyoruz, yazınızda içimize birazda olsa su serpildi, uzun zamadır LTBA nın yeni versiyonunu bekliyoruz, sanıyorum yakın bir zamanda görebileceğiz.Kolay gelsin. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Paz 23 Kas. 2014, 13:16 | |
| Övgüleriniz için teşekkür ederim. Sürprizimi bekleyin .Bir nostalji geliyor | |
| | | MURAT OK ADMIN
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Ptsi 24 Kas. 2014, 09:00 | |
| Teşekkür ederiz. Her zaman ki gibi yine güzel bir çalışma olmuş. Orhan hocam ellerinize sağlık | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Project airbus Air blue Fs 2004 Ptsi 24 Kas. 2014, 10:26 | |
| Emeğinize sağlık Orhan hocam. Kusura bakmayın, yeni fark ettim konuyu. | |
| | | | Project airbus Air blue Fs 2004 | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |