Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa | |
|
+27cagri03 paraglider Muhabbet enesyildirim batu1993 Batughan bilgin.5252 mert şişko Tayfun Kaptan musallat258 klavier Efe Kaan sertacgencer Yunus Piyade d-mod Onur Aşkın plevne Selim ŞAHİN BurakYilmaz Recep ÇALKAN Mertcan UZUN orhanyavuz Haluk pilot Sedat Özgür Kiraz Erdinç TURKAN 31 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 12:02 | |
| Project Airbus A380-842RR_VC li LufthansaCopyright (c) 2011 Project AirbusPA team:Demetris Themistocleous, Derek Mayer, Alexis Vletsas, Tom Collins, Nick Loh, John Tavendale contributors:Gary Galea, Sheldon Fernandes, Andy Warden, Steve McBee, Shane Olguin, Panagiotis Delizisis, Thanasis Delizisis, Ken Mitchell, Fraser Turner Only FS2004, full uçak, içinde,Sound, 2D panel ve VC panel var.1. uçakda, VC kokpit, 2. uçakda, 2D kokpit vardır.Kazasız Kırımsız Uçuşlar dilerim. (39 mb) Diğer Liveryleri sitesinden indirebilirsiniz http://www.pafs.wf/downloadsDOWNLOAD Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız!Please enter the message link and password to view!
En son Erdinç TURKAN tarafından C.tesi 22 Ara. 2012, 11:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 12:32 | |
| Güneş için perde mi yapılmış kokpit camına bana mı öyle geliyor Tee eski Magirüs'lerde olan teknoloji değil mi o :lol: | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 12:49 | |
| Müthiş kaptanım eline sağlık | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 19:01 | |
| Yine benden önce birileri (+) yı yapıştırmış?.. Kim acaba?.. Paylaşım için çok teşekkürler Erdinç hocam.."Robert Versluys" tan sonra PA'nın hazırladığı A380'in dinamikleri nasılmış, bir bakalım...Robert'in SİM dosyasının yerini tutabilecek mi?, merak ediyorum. Olmazsa Robert'in sim'ini PA'ya merge yaparım.. Bu arada "Ken Mitchel'in panel tasarımları da mükemmeldir.hatırlatırım. Dünya çapında isim yapmış ünlü bir Panel tasarımcısıdır!..Ben bile VapsPAN panellerinde, onun GAU'lerini düzenleyerek kullandım. Bütün CAB dosyalarının isimlerinin sonuna "KM" ifadesini kullanır.İsminin baş harfleri.. Panagiotis Delizisis ve Thanasis Delizisis tasarımcılar da, yunanlı iki genç tasarımcı kardeşimizdir. Camdaki güneşlikler, her zaman orada durmuyor, sanırım bir tuş ile orada beliriyor olması gerekir. (+)lar ŞELÂLE, Erdinç hocam.. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 19:33 | |
| Güzel görünüyor Erdinç hocam indirip bir bakayım yorumumu yazarım (+1) | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 19:53 | |
| - pilot demiş ki:
- Yine benden önce birileri (+) yı yapıştırmış?.. Kim acaba?..
Paylaşım için çok teşekkürler Erdinç hocam.."Robert Versluys" tan sonra PA'nın hazırladığı A380'in dinamikleri nasılmış, bir bakalım...Robert'in SİM dosyasının yerini tutabilecek mi?, merak ediyorum. Olmazsa Robert'in sim'ini PA'ya merge yaparım.. Bu arada "Ken Mitchel'in panel tasarımları da mükemmeldir.hatırlatırım. Dünya çapında isim yapmış ünlü bir Panel tasarımcısıdır!..Ben bile VapsPAN panellerinde, onun GAU'lerini düzenleyerek kullandım. Bütün CAB dosyalarının isimlerinin sonuna "KM" ifadesini kullanır.İsminin baş harfleri.. Panagiotis Delizisis ve Thanasis Delizisis tasarımcılar da, yunanlı iki genç tasarımcı kardeşimizdir.
Camdaki güneşlikler, her zaman orada durmuyor, sanırım bir tuş ile orada beliriyor olması gerekir. (+)lar ŞELÂLE, Erdinç hocam.. Hocam, PC lere ve koltukların yanındaki kollara, güneşliklere mausla tıklamanız yeterli, sizden istediğim, panelin tam ortasındaki yer ayna gibi geri plandakilerin gölgeleri var sizden isteğim, oraya sizin hazırladığınız paneldeki uçağın dışından görünüm durumunu oraya eklerseniz tam gerçekci olur derim, ama şimdi değil, yaptığınız sceneryi bitirdikden sonra.Saygılar.
En son Erdinç TURKAN tarafından C.tesi 22 Ara. 2012, 11:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 20:04 | |
| Evet hocam, o ekranı bende görüp size soracaktım zaten, -ne o?, diye.. Demek aynaya benzer bir ekran. Hallederiz hocam. zaten A380 panel tasarımına da başlıyoruz, C17_TURAF'tan sonra..Bu ne yahu?; TURAF?.. .. Phantom hocanın dediğine göre TUAF'ı da TURAF yapmışlar?.. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 20:47 | |
| Erdinç hocam paylaşım için teşekkürler | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 20:53 | |
| Bir deneme uçuşu yaptım kural tanımadan, güzel uçak.. çesna gibi gayet yumuşak bir iniş yaptım kısa mesafeden. Bilmem ne kadar gerçekçi oldu.! ::) FMC si kullanılamıyor galiba kullanılsaydı tam puan alırdı benden! 8) O ortadaki ekran uçağın dışardan görüntülerini veren ekran olabilir bazı videolarda görmüştüm o özelliği, tekerlek altı görüntüleri çok güzel oluyor. | |
| | | Mertcan UZUN Teacher Pilot
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 21:18 | |
| Hocam Bende Emirates Boyaması var ama Bazı fonskiyon tusları calısmıyor acaba budamı aynısı ::) | |
| | | Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Salı 23 Ağus. 2011, 21:57 | |
| işte kokpit budur abi çok güzel duruyor ama yaa | |
| | | BurakYilmaz Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Çarş. 24 Ağus. 2011, 00:13 | |
| Voov! Teşekkürler kaptanim. | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Çarş. 24 Ağus. 2011, 01:03 | |
| Erdinç hocam çok güzel paylaşım. Teşekkür ederiz.
Kokpitin ortasındaki o ekranda uçağın dış merkez bölgelerine yerleştirilmiş kameralarla pilotların neredeyse uçağın tüm önemli bölgelerini kontrol edebilmesi için yapılmış bir ekran. Gerçek modellerde tabi. Bu projede de görsel açıdan doğru yere konumlandırılmış ama fonksiyonsuz. | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Çarş. 24 Ağus. 2011, 11:05 | |
| Hocam dün indirir indirmez pasifik üzerinde uçtum çok keyifliydi. | |
| | | plevne Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa C.tesi 24 Eyl. 2011, 22:12 | |
| ellerinize sağlık erdinç hocam sağolun | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Cuma 07 Ekim 2011, 20:57 | |
| valla emeğinize sağlık süper demin ir thy gördüm aynısı! texturesiydi heralde link yoktu ::) | |
| | | d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Paz 11 Ara. 2011, 23:39 | |
| uzun zaman sonra indirim dedim VC li modeli ellerinize sağlık :) :) | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Ptsi 12 Ara. 2011, 16:47 | |
| Harika görünüyor kaptan teşekkür ederim paylaştığınız için. | |
| | | sertacgencer Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa C.tesi 07 Ocak 2012, 20:54 | |
| çok beğendiğim bir boyamadır. teşekkürler hocam. umarım paket halindedir. PA Airbus yüklemek tam bir işkence de :) | |
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa C.tesi 07 Ocak 2012, 22:11 | |
| bir türlü indiremedim hocam. link javascript hatası veriyor :s | |
| | | Efe Kaan Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa C.tesi 07 Ocak 2012, 23:01 | |
| Mükemmel!Paylaşım için sağolun. | |
| | | Efe Kaan Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Paz 08 Ocak 2012, 01:01 | |
| - Efe Kaan demiş ki:
- Mükemmel!Paylaşım için sağolun.
İndirme sorunu var :) | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Paz 08 Ocak 2012, 01:53 | |
| - Efe Kaan demiş ki:
- Efe Kaan demiş ki:
- Mükemmel!Paylaşım için sağolun.
İndirme sorunu var :) Biraz önce denedim link çalışıyor, fakat internet veya 2shared sitesi yoğun olduğu için geç indiriyor,konu başlığına ikinci bir link ilâve ettim, isteyen oradanda indirebilir.Saygılar. | |
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Paz 08 Ocak 2012, 02:03 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- Biraz önce denedim link çalışıyor, fakat internet veya 2shared sitesi yoğun olduğu için geç indiriyor,konu başlığına ikinci bir link ilâve ettim, isteyen oradanda indirebilir.Saygılar.
Çok makbule geçti hocam . Teşekkürler :) PA'ın sitesinden indirdiğim dosyalar sıkıntı çıkartmıştı. Uçak bulunduğu irtifada fırfır gibi dönüyor. Hiçbir müdahele yapamadım. Kontrolden çıkmış :) Sanırım dökümantasyon hatalıydı. Bu yüzden bir de bunu denemek istedim. Ellerinize sağlık. | |
| | | Efe Kaan Pilot-1
| Konu: Geri: Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa Paz 08 Ocak 2012, 02:49 | |
| | |
| | | | Project Airbus/ A380-842RR_VC li Lufthansa | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |