Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|
+3pilot Erdinç TURKAN ünsal_satar 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 02 Nis. 2014, 19:39 | |
| - [İSTEK]; https://vaps.hooxs.com/t4791-ystek-a321fsx-default-alfa-airlines linkteki istek sayfasındaki "skoksal" ın isteği üzerine boyanmıştır!... Airbus A321_Air Alfa TC-ALL_Default FsX_Virtual Cockpit
For FsX, ONLY TEXTURE CREDITS : MicrosoftAirbus A321Model Designers........................: MicrosoftFlight Dynamics Designer............: MicrosoftTC-ALL Painter By.....................: Ünsal Satar*Uçak,default FsX'teki Airbus A321 üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. *Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. *ZIP içinde "Texture.TC-ALL" klasörü vardır. *Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemelerin yapılması için "aircraft_OKU!" ismindeki TXT de ZIP içindedir!.TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view! | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 02 Nis. 2014, 20:10 | |
| Ellerine sağlık hocam, mükemmel olmuş, ilk (+) nız benden, çalışmalarınızın devamı dileğiyle.Sevgiler,Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 02 Nis. 2014, 20:10 | |
| Of!... Bu ne güzellik hocam?.. Mükemmel çalışma olmuş Ünsal hocam. Helâl olsun!.. Bravo hocam. Kullanacak arkadaşlara da bir tavsiyem var: Bu güzel boyamanın hakkını ve emeğin karşılığını az da olsa vermek için, MUTLAKA ekran görüntülerini VAPS'ta ve her yerde "Ünsal Satar" hocamızın ismini yazarak paylaşın arkadaşlar!. (+)'lar ŞELÂLE!.. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 02 Nis. 2014, 23:47 | |
| Ben teşekkür ederim hocalarım, uzun zamandır boyama yapmıyordum programı bile unutmuşum ama textureyi görünce hemen hatırladım herşeyi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 03 Nis. 2014, 00:46 | |
| Artısı önceden, mesajı şimdiden Eline koluna sağlık Ünsal hocam. Her zamanki gibi mükemmel. Hatırlarsan THK Üniversitesi'nde THK'nın C208'leri vardı. Feelthere C208 için bir tane bile bulamadım demiştim | |
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 03 Nis. 2014, 01:08 | |
| Hatırladım Özgür hocam güzel teyyarelerdi Ücretsiz olsaydı uçak boyardım hemen sizin için, gerçi koskoca Google'da fotoğrafı yok o ayrı | |
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 03 Nis. 2014, 01:40 | |
| TC-CAV veya TC-CAU diye tescilden aratınca fotoğraflar çıkıyor. | |
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 03 Nis. 2014, 11:07 | |
| Evet hocam gördüm fotoğrafları keşke FSX kullansaydınız, FSX'te default olarak C208 mevcut Boyardık hemen | |
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 03 Nis. 2014, 11:17 | |
| FS9'da da mevcut ama kontrolleri, oldukça sıkıntılı. O yüzden varsayılan küçük uçakları kullanmıyorum. | |
| | | skoksal MODERATOR
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Paz 06 Nis. 2014, 17:22 | |
| Ünsal hocam, Mükemmel bir iş daha çıkarmış ,ellerinize sağlık hocam . Ancak şu an girebildim siteye ve ilk işim hemen bakmak oldu hocam sağolun hemen yapmışsınız çok çok teşekkür ederim | |
| | | FethiSoylu Pilot-1
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Ptsi 25 Kas. 2019, 21:14 | |
| Elinize sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş | |
| | | Muhabbet Pilot-1
| Konu: Geri: Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 07 Mart 2020, 00:48 | |
| | |
| | | | Air Alfa(TC-ALL)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |