| AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|
+19AykutAlpKurt erdener Doğukan cem_hosgor Alper2590 dogan_atmaca boldpilot pılotoguzhan istanblue mfy27 HuseyinBerker tamer40 Erdinç TURKAN ibrahim pilot basay71 gkaraca172 Ahmet Salih ünsal_satar 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 12:15 | |
| - [İSTEK]; https://vaps.hooxs.com/t3817-ystek-atlasjet_a321-boyama_default_fsx#43706 linkteki istek sayfasındaki "Gökhan Karaca" nın isteği üzerine boyanmıştır!... Airbus A321_AtlasJet TC-ATO_Default FsX_Virtual Cockpit
For FsX, ONLY TEXTURE CREDITS : MicrosoftAirbus A321Model Designers........................: MicrosoftFlight Dynamics Designer............: MicrosoftTC-ATO Painter By.....................: Ünsal Satar*Uçak,default FsX'teki Airbus A321 üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. *Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. *ZIP içinde "Texture.TC-ATO" klasörü vardır. *Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemelerin yapılması için "aircraft_OKU!" ismindeki TXT de ZIP içindedir!.TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
En son ünsal_satar tarafından C.tesi 27 Tem. 2013, 12:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 12:28 | |
| İlk artı benden... Ellerinize sağlık hocam... Filomuza ekleyelim... | |
|
| |
gkaraca172 Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 12:35 | |
| vallahi ünsal hocam günler geçmek bilmedi hemen denemek istiyorum elinize sağlık :) | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 12:43 | |
| GÜZEL BİR ÇALIŞMA ELLERİNİZE SAĞLIK | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 16:54 | |
| (+)'lar ŞELÂLE!.. :+1T: "Boyama İstekleri" sayfasına bakan ve istekleri de boyayan painterlerime HELÂL OLSUN!.. :brav: İstek boyamalarını yaparak paylaşan painterlerime!..: İlk mesajın en başına eklediğim [İSTEK] başlığını böyle paylaşımlarımızda yapalım ki, boyamanın istek üzerine yapıldığı anlaşılsın. Sevgilerimle.. | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 18:29 | |
| Ünsal hocam ellerinize sağlık :+1T: , Gökhan kaptanımınada keyifli ve kırımsı uçuşlar... | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 19:05 | |
| Ünsal hocam, hiç FSX default A321 boyamadım, ama kanatlardaki tescilleri eklemeniz gerekir, acaba yazılamıyormu ? çünki default uçakların bazı yerlerine yazılım uygulanamıyor, bundada öylemi ? eğer uygulanıyorsa fix dosyası hazırlayıp kanat bmp. lerine tescilleri yazdıkdan sonra yeniden upload edebilirsiniz.Sevgiler,Saygılar. | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 19:10 | |
| İndirdim kontrol ettim kanat dosyası malesef bir tane olduğu için olmaz, yazılma durumunda her iki tarafda da altlı üstlü olaçağı için olmuyor.
Ünsal hocam böyle kalsın.Teşekkürler. | |
|
| |
tamer40 Pilot-4
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 25 Ocak 2013, 23:11 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 00:13 | |
| - Erdinç TURKAN demiş ki:
- İndirdim kontrol ettim kanat dosyası malesef bir tane olduğu için olmaz, yazılma durumunda her iki tarafda da altlı üstlü olaçağı için olmuyor.
Ünsal hocam böyle kalsın.Teşekkürler. Malasef Erdinç hocam koskoca Microsoft hileye kaçmış nası olsa kanatlar ve motorlar iki taraftada aynı diyerek Sadece bir tane dosyası mevcut yoksa unuturmuyum yazmasına yazarım da çirkin bi görüntü çıkıyor ortaya | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 02:44 | |
| - tamer40 demiş ki:
- Mehmet hocam süpersin
Yahu! bu, Mehmet hoca!, nerden çıktı allahaşkına?. Nasıl ve nereye baktın da, Mehmet adını çıkardın, bilemiyorum yani?.. Sayfada bir tek Mehmet kelimesi geçse, canım kurban!.. | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 15:29 | |
| Hocam, Tamer hocam Ünsal yazacakdı, yanlışlıkla Mehmetcan la karıştırdı sanırım. | |
|
| |
HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 15:33 | |
| elinize sağlık kaptanşlarım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 15:38 | |
| Ben istenmiyorum herhalde burda artık, kibar kibar gidin diyolar bana Bütün terslikler beni buluyor bu ara, erkenden emeklimi olsam ne | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 26 Ocak 2013, 15:50 | |
| Ünsalcığım, Tamer hocanın imzasını görmedin herhalde?. Onu da öyle bağrımıza basacağız. Yukarıdaki "Memet" olayı da seni bağlamıyor Ünsal. Lütfen.. alınmadığını biliyorum, mesajında Gülücükler var Cengizhan hocam dahil , çoğumuz Tamer hocayı ikaz ediyoruz ama,
En son PILOT tarafından Paz 27 Ocak 2013, 15:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
mfy27 Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Paz 27 Ocak 2013, 12:58 | |
| teşekkürler hocam. Atlas jet airbus arşivde bulunması gerek. tekrar emeğinize sağlık. | |
|
| |
istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 26 Şub. 2013, 10:22 | |
| Emeğinize sağlık Ünsal hoca yakışıklı duruyor... | |
|
| |
pılotoguzhan Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 14 Mart 2013, 21:31 | |
| Ellerinize sağlık hocam, çok güzel bir çalışma. | |
|
| |
boldpilot Pilot-2
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 14 Mart 2013, 23:17 | |
| Ellerinize sağlık hocam... Filomuza ekleyelim | |
|
| |
dogan_atmaca Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Ptsi 17 Haz. 2013, 11:08 | |
| emeğinize sağlık teşekkürler | |
|
| |
Alper2590 Pilot-2
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 18 Haz. 2013, 11:15 | |
| | |
|
| |
cem_hosgor Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 20 Tem. 2013, 19:11 | |
| ÇOK güzel bir çalışma ellerine sağlık bakmaya doyamıyorum. | |
|
| |
Doğukan Pilot-1
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 20 Tem. 2013, 22:03 | |
| | |
|
| |
erdener Pilot-2
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Paz 15 Ara. 2013, 18:25 | |
| | |
|
| |
AykutAlpKurt UYARILDI
| Konu: Geri: AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 29 Ara. 2015, 15:10 | |
| | |
|
| |
| AtlasJet(TC-ATO)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|