| Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|
+30BurakYilmaz mikailbaran ahmet.eldes-691773 Onur Aşkın celal11 Alloy Batuhan Özden Mertcan UZER Abdull93 mfy27 velican35 resul-36 Muhabbet cem_hosgor dogan_atmaca waaw86 erkann006 Özgür Kiraz PETER yusuf738 BurakOZ csinanaltundag Alper2590 boldpilot basay71 Ahmet Salih gkaraca172 Ersin Akbulut Mustafa Adlin ünsal_satar 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 15 Şub. 2013, 22:56 | |
| Airbus A321_Turkish Airlines TC-JSB MUT_Default FsX_Virtual Cockpit
For FsX, ONLY TEXTURE CREDITS : MicrosoftAirbus A321Model Designers........................: MicrosoftFlight Dynamics Designer............: MicrosoftTC-JSB Painter By.....................: Ünsal Satar*Uçak,default FsX'teki Airbus A321 üzerinden boyandığından sadece FsX'te kullanılabilir. *Uçak "Virtual Kokpitli" dir!. *ZIP içinde "Texture.TC-JSB" klasörü vardır. *Orijinal "Aircraft.CFG" dosyasındaki düzenlemelerin yapılması için "aircraft_OKU!" ismindeki TXT de ZIP içindedir!.TEST edildi!.. KEYİFLİ UÇUŞLAR!... Linkleri Görmek İçin lütfen MESAJ yazınız! Please enter the message link to view!
En son ünsal_satar tarafından C.tesi 27 Tem. 2013, 13:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 15 Şub. 2013, 23:05 | |
| Gene sen gene harika bir çalışma Ünsal hocam. Eline sağlık. | |
|
| |
Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 15 Şub. 2013, 23:07 | |
| Ünsal hocam tebrik ederim çok güzel bir çalışma çalışmalarının devamını dilerim. :+1T: | |
|
| |
gkaraca172 Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 16 Şub. 2013, 12:45 | |
| vay vay hocam yine ortalık toz duman | |
|
| |
Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 16 Şub. 2013, 14:18 | |
| Teşekkürler ellerinize sağlık Ünsal Hocam! Başarılı bir çalışma olmuş. Yalnız Fsx in A321 i biraz bulanık. Onu nasıl düzeltebiliriz?(Bu da öyle değildir herhalde...) | |
|
| |
basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 16 Şub. 2013, 15:25 | |
| Gel çalışma ellerinize sağlık teşekkürler | |
|
| |
boldpilot Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 16 Şub. 2013, 18:31 | |
| herşey güzel birde kanat uçlarındaki tescil kodu olsa | |
|
| |
Alper2590 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Paz 17 Şub. 2013, 15:51 | |
| Ünsal kaptanım teşekkürler.. | |
|
| |
Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Paz 17 Şub. 2013, 16:15 | |
| Allah Allah! Benim çubuğum kırmızı olmuş...Kim bastı acaba....Mutlaka yanlışıkla olmuştur ama....Neyse...Yanlış birşey mi söyledim acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Ptsi 18 Şub. 2013, 00:16 | |
| - Ahmet Salih demiş ki:
- Teşekkürler ellerinize sağlık Ünsal Hocam! Başarılı bir çalışma olmuş. Yalnız Fsx in A321 i biraz bulanık. Onu nasıl düzeltebiliriz?(Bu da öyle değildir herhalde...)
Sen indir bi kullan bakalım boyamamı bulanıklık varsa FSX ayarlarında problem olabilir Ben Default uçakları boyarken ilk önce uçağın komple her yerini bembeyaz boyarım bulanıklık olacağını sanmıyorum o yüzden Kırmızı çubuklara da fazla takılma ha yeşil ha kırmızı :brav: Sevgiler | |
|
| |
csinanaltundag Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 05 Mart 2013, 22:05 | |
| elinize sağlık üstad, teşekkürler paylaşımınız ve emeğiniz için. | |
|
| |
BurakOZ WEB-Researcher
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 19 Mart 2013, 15:35 | |
| Hocam, eline sağlık çok güzel olmuş. Devamını dilerim ... | |
|
| |
yusuf738 Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 19 Mart 2013, 15:47 | |
| Harika Olmus, Ellerinize Saglik. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 30 Mart 2013, 22:09 | |
| Başlığınızın imlası düzelterseniz, sevinirim.
Madem ki İngilizce olmuyor ise, anadilinizi kullanıp, Türkçe yazın. Ben tirküye ya da törkiş havayollari yazsaydım, hoşunuza gider miydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 02 Nis. 2013, 23:11 | |
| - PETER demiş ki:
- Başlığınızın imlası düzelterseniz, sevinirim.
Madem ki İngilizce olmuyor ise, anadilinizi kullanıp, Türkçe yazın. Ben tirküye ya da törkiş havayollari yazsaydım, hoşunuza gider miydi? Başlığın neresinde imla hatası var Peter hocam imla konusunda dikkatliyimdir ama ben anlamadım neresinde hata yapmışım Ben kendi açtığım başlığı malasef düzeltemiyorum siz düzeltebilirseniz siz düzeltin "Türk Hava Yolları" yazmadım diyeyse bu uyarı anladım ama VAPS malum uluslararası bir site en azından benim gözümde böyle Bundan ötürü arama motoruna "Turkısh Aırlınes" yazınca kolayca çıksın diyerek THY yerine Turkısh Aırlınes yazıyorum | |
|
| |
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 02 Nis. 2013, 23:21 | |
| Ünsal hocam sanırım Turkısh Aırlınes, Turkish Airlines olacak. " ı " değilde " i " olacak. | |
|
| |
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 03 Nis. 2013, 00:31 | |
| Ama tayyarelerin üstünde "Turkısh Aırlınes" yazıyor hepsi imla hatalı o zaman Lise zamanına geri döneyim hemen o zaman unutmadıysam İngilizcede büyük "İ" yok "TURKISH AIRLINES" yazınca normal olarak "I" yazılıyor Küçük harfle yazarsak o zaman da küçük "ı" yok Yani doğrusu Turkish Airlines olacak o zaman | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 03 Nis. 2013, 10:03 | |
| Dememe gerek kalmamış, gereken cevap gelmiş. Başlık da düzelmiş, sıkıntı yok | |
|
| |
erkann006 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Salı 09 Nis. 2013, 10:58 | |
| Güzel olmuş ellerine sağlık mükemmel | |
|
| |
waaw86 Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 15 Mayıs 2013, 10:49 | |
| | |
|
| |
dogan_atmaca Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 06 Haz. 2013, 11:36 | |
| teşekkürler hocam.emeğinize sağlık | |
|
| |
cem_hosgor Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) C.tesi 20 Tem. 2013, 19:10 | |
| | |
|
| |
Muhabbet Pilot-1
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Perş. 30 Ocak 2014, 19:05 | |
| | |
|
| |
resul-36 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Cuma 31 Ocak 2014, 10:25 | |
| | |
|
| |
velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) Çarş. 05 Şub. 2014, 17:46 | |
| Çok güzel olmuş emeğinize ellerinize sağlık ünsal hocam. | |
|
| |
| Turkish Airlines-MUT(TC-JSB)_Airbus A321-VC'li_(Default FsX) | |
|