Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| PMDG 747-400 .dll hataları. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: PMDG 747-400 .dll hataları. Paz 17 Kas. 2013, 20:14 | |
| Arkadaşlar ve hocalarım hepinize iyi akşamlar, Dün akşam pmdg 747 uçağını kurdum ancak önce spoiler ve flap sorunu çıktı onu internetten araştırarak çözdüm bu seferde uçağı seçtiğimde 3 adet hata alıyorum; PMDG_747400_main.dll cannot find PMDGOptions.dll PMDG_747400_ACS.dll cannot find PMDGOptions.dll PMDG_747400_overhead.dll cannot find PMDGOptions.dll konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur internette birçok konu var bu sorun hakkında ancak İngilizce olduğu için muhtemelen uygulamada yanlış yaptığım yerler vardır. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: PMDG 747-400 .dll hataları. Paz 17 Kas. 2013, 21:47 | |
| Ersin hocam merhaba, yazmış olduğunuz dosyaların, bulunmadığını ve eksik olduğunu söylüyor hata mesajı.Yüklemeyi tekrardan yapmanızı öneririm.Gerçi antivirüs programı kullanıyorsanız, virüs olarak algılayıp silmiş olabilir.Muhtemelen bu dosyaların Modules(eğer var ise çünkü fs9 da modules diye geçiyor) klasöründe olması gerekiyor veya PMDG nin klasörünün içinde bir yerde(aircraft klasörü içinde değil). | |
| | | Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Geri: PMDG 747-400 .dll hataları. Paz 17 Kas. 2013, 23:02 | |
| Hocam dediğiniz gibi fsx'de PMDG klasörünün içinde yanlış hatırlamıyorsam dlls dosyasının içindeydi bu dll'ler internetten araştırdığım kadarıyla fsx.cfg'nin olduğu konumda dll.xml adında bir belge varmış ve ondan düzeltme yapmak gerekiyormuş ancak nasıl düzeltme yapılacağını çözemedim. Ayrıca ilginiz için teşekkür ederim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: PMDG 747-400 .dll hataları. Ptsi 18 Kas. 2013, 00:22 | |
| Ersin hocam, XML dosyalarını sadece açmak için; sağ-tık/"Notpad" i işaretleyip, sürekli bununla aç!, yapacağınızı söyleyebilrim. Bunun dışında "dll.xml" dosyasının FsX için (hataları için) nasıl ve nerelerde düzenleme yapılacağını bilemiyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin. | |
| | | Ersin Akbulut Pilot-3
| Konu: Geri: PMDG 747-400 .dll hataları. Ptsi 18 Kas. 2013, 19:34 | |
| Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için teşekkürler. :) | |
| | | | PMDG 747-400 .dll hataları. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |