Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
basay71 Pilot-4
| Konu: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği C.tesi 02 Kas. 2013, 18:52 | |
| FSX kullanıyorum.LTBA da take off ları 035R 035L pistlerinden landig leri 05 pistinden yapmak istiyorum. Bu durumu FSX te yapabilirmiyim?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler
Rıza | |
| | | Ö.Savaş Flight Instructor
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği C.tesi 02 Kas. 2013, 19:07 | |
| Yaparsınız hocam neden yapamayasınız? Yapamamanız için engel ne olabilir? | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği C.tesi 02 Kas. 2013, 20:02 | |
| Sanırım fsx atc sine yaptırmak istiyorsunuz hocam, bu konuda Özgür hocam yardım edebilir size ancak veya biara bir düzenleme yapmıştı forumda ararsanız bulabilirsiniz. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği C.tesi 02 Kas. 2013, 21:14 | |
| Hocam basligi durumu ozetleyecek kadar, kisa bir sekilde yazsaydiniz daha iyi olurdu. Saygilar | |
| | | paraglider Global MODERATOR
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği C.tesi 02 Kas. 2013, 22:02 | |
| Meteoroloji ayarlarından rüzgarı inmek istediğiniz piste göre ayarlarsanız sanırım istediğiniz yere inebilirsiniz. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği Paz 03 Kas. 2013, 08:48 | |
| Fsx atc sine yaptırmak istiyorum.Forumda hangi başlıkta bulabilirim? | |
| | | Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği Paz 03 Kas. 2013, 12:56 | |
| Ahmet hocam öncelikle konuyu Havaalanı ve Afcad Tasarımları, Sorunlar ve Çözümler sayfasına açmışsınız. Sizce sorduğunuz sorunun Havaalanı ve Afcad Tasarım sorunuyla bir ilgisi var mı? İkinci olarak açtığınız konunun ismi " LTBA " Ben şahsen siteye girip solda konuyu görünce hiçbirşey anlamadım. LTBA ama ne? ; Scenery Tasarımı mı?, Fotoğraf mı?, FS ScreenShot mı? ... - KAPTAN demiş ki:
Sorarken Forumu Dikkatlice seçin: Sorunuzu nereye soracağınıza iyi karar verin. Şayet aşağıdakileri yaparsanız, dikkate alınmayabilir.:
*sorunuzu, konu ile alakasız bir foruma göndermek *ileri seviye konuların tartışıldığı bir foruma, başlangıç seviyesinde bir soru göndermek *birden fazla haber grubuna mesaj atmak *tanımadığınız veya sizin sorununuzu çözmekle mükellef olmayan birilerine özel ileti gönderirseniz Sorunuzun cevabına gelirsek; Haluk hocam gibi benimde aklıma Özgür hocam geliyor. Foruma geldiğinde cevap yazabilir. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği Paz 03 Kas. 2013, 22:34 | |
| Öncelikle FSX'te kullandığınız AFCAD'ı değiştirmek gerekiyor. Rüzgarla olur olmasına ama kalkış trafiğini de oraya atıyor. Tavsiye etmem. | |
| | | | FsX'te LTBA-İniş Ve Kalkışlarda pist değişikliği | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |