Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 16:52 | |
| merhaba değerli kaptanlarım ben yarın bir joystick alıcam fakat kararsız kaldım logitech mi alsam yoksa saitek mi diye acaba siz hangisini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler. |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 18:04 | |
| logitech attack 3 tavsiye ederim hocam birde rudder pedal alirsaniz daha guzel olur. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 18:45 | |
| sağolun hocam ama rudderi logitech 3d üzerinden kontrol edebiliyoruz diye biliyorum ama.
birde hocam Saitek Pro Flight Multi Panelthrottle almamı tavsiye edermisiniz |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 22:27 | |
| Barış hocam Logitech firmasının attack 3 ve extreme 3d olmak üzere her iki ürününü de kullandım.Fakat Extreme 3D pro da, inişte aileronları kullanırken farketmeden rudder da veriyorsunuz ve uçağınız ister istemez savruluyor.Saitek hakkında kullanmadığım için birşey diyemeyeceğim.Bence Attack 3 + Saitek Rudder Pedal güzel olur.
En son Tamer Öztürk tarafından Paz 16 Haz. 2013, 16:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 22:32 | |
| Logitech Extreme 3D Pro kullanıcısıyım, hiç bir sıkıntım yok.Hassaslık ayarlarını kendime göre ayarladım. Tamer hocamın dediği gibi bir sıkıntım yok.Kullanışı oldukça zevkli. | |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 23:41 | |
| Aynı problem arkadaş Yusuf Özata da yaşıyor kendisine sorabilirsiniz.Ayrıca extreme 3d pro sağ el ile tutmak için tasarlanmış, zira sol el ile tutmak için kol tasarımı uygun değil kıvırımlı. | |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 23:43 | |
| İşte o problemi yaşamamak için sensivity yi ayarlamak lazım default haliyle tüm rudder li joysticklerde var evet. | |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick C.tesi 15 Haz. 2013, 23:51 | |
| Olabilir fakat joystick olarak attack 3 daha rahat geldi bana tabi ki seçim Barış hocamıza kalmış.Ben olsaydım attack 3 alırdım.Hem attack 3 ün gaz kolu hassasiyeti daha iyi gibi.
En son Tamer Öztürk tarafından Paz 16 Haz. 2013, 16:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Paz 16 Haz. 2013, 12:46 | |
| hocam çok kararsız kaldım attack3 mü extreme 3D mi saitek elendi :)
NOT=genelde b737 ve f-16 kullanıyorum onun için alıcam |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Salı 18 Haz. 2013, 17:06 | |
| Ben LOGİTECH ATTACK 3 almaya karar verdim ilginiz için çok teşekkürler |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Salı 18 Haz. 2013, 17:14 | |
| Barış hocam şimdiden hayırlı olsun.Aldığınıza pişman olmayacaksınız çok güzel bir joystick.Senelerdir kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım, yaşayanı da duymadım :brav: | |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Salı 18 Haz. 2013, 17:39 | |
| Rudder eksikliği çekeceksiniz benden demesi | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Salı 18 Haz. 2013, 18:09 | |
| Cengizhan hocam rudderi öyle çok kullanmıyoruz zaten tuşları kişiselleştirip rudder a ayarlamayı düşünüyorum. |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Çarş. 19 Haz. 2013, 11:51 | |
| Bende Logitech Extreme 3D Pro kullanıcısıyım, benimde hiç bir sıkıntım olmadı, evet hep sağ kolda kullanıyoruz, ama trottle da sağ kolla yapıyoruz, iniş ve kalkışlarda VFR uçuşlarda rudder kullanımı gerekiyor, aksi halde çakılırsınız, herzamanda otopilotda uçmuyoruz, bunuda düşünmek gerekir, Cengizhan'a katılıyorum, eğer henüz almadıysanız, düşünün derim.Sevgiler,Saygılar. | |
| Konu: Geri: Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick Perş. 20 Haz. 2013, 00:38 | |
| Erdinc hocam zaten fs in autorudder ozelligi oldugundan ssorun olmuyor. | |
| | | | Saitek Ps27e veya Logitech Extreme 3D Joystick | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |