Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Taylan SUCU Pilot-1
| Konu: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Perş. 15 Ara. 2011, 15:00 | |
| Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Saitek Cyborg Evo Wireless joystick aldım. Sadece joystick sağa sola akışlarda sıkıntı yok. ama onun dışındaki tuşlar aktif değil. Nasıl ayarlarını yapacağım konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Perş. 15 Ara. 2011, 16:29 | |
| Merhaba Taylan kaptanım. Joystick modelinize ait CD, döküman ve driver'lere ait alttaki linkte açıklamalar var (İngilizce olarak): [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - Ayrıca Seitek'in başka bir modelinin ayarları ile ilgili geniş açıklamalar yapılan bir sayfamız daha var. Bunlar yardımcı olabilir size. Olmazsa başka çözümlere bakarız. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Taylan SUCU Pilot-1
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Cuma 16 Ara. 2011, 23:02 | |
| Merhaba hocam bendeki kontrol ekranını göstereyim ben size. Bir kontrol paneli var ve gereken yerlere gereken sistemleri eklemem gerekiyor. Ben kendime göre ayarladım biraz bildiğim kadar ama kuyruk tarafını ayarlıyorum olmuyor sapıtıyor. gazdada tam bir ayar yapamadım azcık oynatınca full gaz veriyor o hassasiyeti yapamadım aşağıyada resim yüklüyorum şimdi. Yardımcı olursan çok sevinirim :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 00:08 | |
| Böyle bir Joystick kullanmadığım için ayarları yapacak birikimim yoktur hocam. Yukarıdaki mesajımda sadece size faydalı olabileceğini umduğum sitelerin linklerini verdim. Program veya driverlerlerin nasıl ve neresinden ayar yapılacağını kullanan arkadaşlar bilebilir. Onların çözüm mesajlarını beklemekten başka çaremiz yok hocam. Kolay gelsin. | |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 10:38 | |
| Teşekkür ederim hocam inşallah yardımcı olabilecek birileri çıkar.. | |
| | | kadirsariaslan Vaps Designer
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 10:46 | |
| Taylan hocam bende Saitek Cyborg X var. Sana tavsiyem o programları kullanma. FSUIPC programı ile kontrol edersen ki ben onu kullanıyorum gerçekten inanılmaz bir hassasiyet sağlayabiliyorsun. | |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 15:44 | |
| Kadir hocam öncelikle cevap verip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu programı nerden indirebilirim ve ücretlimidir? Ücretliyse ücretsiz sürümleri varmıdır? | |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 17:01 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]programın kendi ücretli. ücretsiz sürümü var diye hatırlıyordum ama şu an bulamadım. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 19:36 | |
| FSUIPC programları ücretlidir!.. Yapımcısı "Pete Dawson" dan.
| |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. C.tesi 17 Ara. 2011, 19:52 | |
| unregistered kullanabiliyorsun ama hangi özellikler aktif onu bilmiyorum şuan. unregistered kullanmada ücretsiz Pilot hocam :) | |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Paz 18 Ara. 2011, 01:05 | |
| Teşekkürler ayarları farklı yoldan yaptım :) Yüklenen software ile oyun içerisindeki ayarları tamamiyle eşleştirince hiç bir problem kalmadı. Böyle bi problemle karşılaşan arkadaş olursa, aşağıda bulunan resimdeki ayarları yazılım ile eşleştirmeniz yeterli bütün hassasiyetler aktif oluyor :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Paz 18 Ara. 2011, 01:40 | |
| Çözüm mesajınız için teşekürler Taylan hocam. Böyle sorunu olan diğer kaptanlarımız da paylaşımınızdan faydalanabilir. | |
| Konu: Geri: Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. Paz 18 Ara. 2011, 04:04 | |
| Rica ederim hocam birilerine faydalı olabilecekse ne mutlu bana :) | |
| | | | Saitek Cyborg Evo Wireless joystick'te Tuş Ayar Sorunu.. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |