Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ÇAĞATAY ARSLAN Pilot-2
| Konu: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 07 Ara. 2012, 16:17 | |
| Merhaba değerli kaptanlarım,Saitek in Pro Flight Yoke sistemini,throttle'ını ve rudder pedal'ını satın alma niyetindeyim.Bu sistemleri kullanan kaptanlarımdan tepkime gerçekçiliği,ayarlanmalarının kolay olup olmadığı ve ilave bir güç adaptörüne ihtiyaç olup olmadığı hususlarında değerli yorumlarını paylaşmalarını rica ederim.teşekkürler. | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 07 Ara. 2012, 16:37 | |
| Selamlar Cagatay bey. Bunlarin hepsi bende var. Tepkime gercekciligi hakkinda yorum yapacak kadar fs tecrubem yok, yeni basladim. Ama kalibrasyon, tus atama falan cok rahat. Saitek'in butun urunleri ayarlama bile yapmadan FsX'te calisti. Bir tek rudder pedallari icin ayarlama gerekti (frenler default olarak calismiyor, ayarlama gerekiyor). Throttle yoke'a baglaniyor zaten, uzerinde giris yeri var. Bu ucu ayrica guc kaynagi istemeden calisti. Radyo paneli, Multi panel ve Switch panel de ayrica guc kaynagi olmadan calisiyor. | |
| | | ÇAĞATAY ARSLAN Pilot-2
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 07 Ara. 2012, 17:15 | |
| Teşekkürler Emin Hocam verdiğiniz bilgiler için. | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 07 Ara. 2012, 17:58 | |
| Yıllardır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Kullanımı kolay, tepkime hassastır, ihtiyaçınıza göre ayarlayabilirsiniz. Parayı hakeden üründür. Ayarları FSUIPC'den yaptım (kalibrasyon daha iyi). | |
| | | ÇAĞATAY ARSLAN Pilot-2
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 07 Ara. 2012, 18:27 | |
| Çok teşekkür ederim Peter Hocam. | |
| | | anilumutozlu Pilot-1
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Çarş. 19 Şub. 2014, 03:22 | |
| Yoke olmadan rudder ve throttle quadrant organlarını ayrı ayrı kullanma şansımız var mı? | |
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Çarş. 19 Şub. 2014, 13:42 | |
| Evet, RUDDER, THROTTLE QUADRANT bağımsız olarak satılır. YOKE olmadan sorunsuz çalışır. | |
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 21 Şub. 2014, 16:50 | |
| Cevap için teşekkür ediyorum fakat hocam bildiğim üzere, eski tip Mouse gibi girişi olması lazım throttle ve rudder ın ve saitek yoke kutusuna bağlandığını biliyorum. Peki çevirme işi nasıl yapılıyor yada farklı bir tekniği var mıdır? | |
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? Cuma 21 Şub. 2014, 17:59 | |
| | |
| Konu: Geri: "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? C.tesi 22 Şub. 2014, 13:05 | |
| Süper o zaman hocam bu güzel haber :) Teşekkür ederim ilginiz için | |
| | | | "Saitek Pro Flight Yoke Sistemi"ni tanıtır mısınız? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |