Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? Çarş. 11 Şub. 2009, 22:46 | |
| Almam İptal Edildi Babam Ehliyet Sınavına Gireceksin Birde Bunu Alırsak Çok Olur Dedi Ne Yapalım Mouse İle Devam. Birkaç Resim.
En son kurty tarafından C.tesi 14 Şub. 2009, 22:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? Çarş. 11 Şub. 2009, 23:16 | |
| Hiç kullanamadım.Ancak,özelliklerine göre fiatı uygun gibi görünüyor.Saitek olması da bir ayrıcalık. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? Perş. 12 Şub. 2009, 05:18 | |
| Annemden Onay Bekliyorum Daha :) Tamam Desin Direk Alıyorum.(Parayı O Verecek)
En son kurty tarafından C.tesi 14 Şub. 2009, 10:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | TARZAN MODERATOR
| Konu: Geri: Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? Perş. 12 Şub. 2009, 19:58 | |
| sanslısın kurty moderatorüm.ne güzel bir cihaz.bununla uçmak çok zevkli olmalı.havadayken sarsıntıları falan hissediyormusunuz?.ama daha almadınız.alınca yazın buraya.zevkinizi ve heyecanınızı bizimle payalaşırmısınız?.almanızı dilerim,isterim.Pilot hoca kullanmamış,ben bir ara buna benzer görmüştüm.Alın alın,bari içimizden birinin böyle aleti olsun. :D
Canada'dan katılıyorsunuz galiba.adreste öyle yazıyor.Bu oradamı?.Türkiyede varmıdırki.araştıracağım. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? Perş. 12 Şub. 2009, 21:25 | |
| Evet Ama Şans Daha Belli Değil. :) Tüm Paylaşımlarımı Yazacağım Fotoğraflarını Bile Çekeceğim. Evet Kanada Calgary Şehirinden Katılıyorum.Kargo Adresi Buradaymış Şansıma.Türkiye'ye Kargo Hiçbir Yerde Yok Maalesef. Kimse Türkiye'ye Kargo Olarak Göndermiyor.Yada Benim Baktıklarımda Yoktu.Siz Yinede Bir Bakın. Teşekkürler. |
| | | | Flight Yoke Alacağım Biraz Bilgilendirirmisiniz? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |