Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) C.tesi 09 Şub. 2013, 12:53 | |
| Ahmet Salih kaptanımın https://vaps.hooxs.com/t3849-ystek-posky-icin-b767-332er-azerbaijan-airlines-for-fsx isteği doğrultusunda hazırlanmıştır. SkySpirit B767-300ER V5 BL_BWL model CF6-80C engineAzerbaycan Hava Yolları B767-332ER 4K-AZ82 KorogluFor FsX FullCREDITS:SkySpiritBoeing 767-300ER V5Model by..............: Hiroshi Igami Model kod............: OSX763ERV5_CF6-80C--BWL.mdl and OSX763ERV5_CF6-80C--BL.mdl Flight Dynamics.....: Warren C. Daniel Master Texture.....: Philip Foglar Repaint by...........: İbrahim (VAPS) DOWNLOAD:* Zip içinde kurulum açıklamaları vardır. Lütfen okuyunuz !https://www.box.com/s/5b3xge536q04k5hh5yfw- - ------------- VAPS Moving Tool AZAL 4K-AZ82 için kullanımShift + 7 tuş kombinasyonu ile VAPS Moving Tool'u görüntülüyebilirsiniz. CABIN : Yolcu kabini pencerelerinin aydınlatmalarını açıp/kapatır. DOOR1 : Sol taraf ilk ana çıkış kapısını açıp/kapatır. DOOR2 : Sağ taraf iki adet cargo kapısını açıp/kapatır. DOOR3 : Sol taraf ikinci ana çıkış kapısını açıp/kapatır. DOOR4 : Sol taraf arka kısımdaki küçük bagaj kapısını açıp/kapatır. CARGO1 ve CARGO2: sağ taraf kargo bölümündeki plate animasyonlarını çalıştır/durdur. ( SSPB767-300ER FSX modellerinde bu fonksiyon çalışmaz ) GSU1 : Üç adet kargo kapısı için kargo taşıyıcı araçlarını görüntülemek için kullanılır. STAIR1 : DOOR1 için yolcu merdivenini yanaştırır. STAIR2 : DOOR3 için yolcu merdivenini yanaştırır. CT : Sağ ön ve arka iki çıkış kapısına ikram servis araçlarını yanaştırır. CHOCK : Burun tekeri takozu için kullanılır. TOW : Uçak çeker aracını görüntüler. TOW POSITION : Çeker aracının pozisyonunu belirler. ------------- Overhed Panel ve VC aydınlatma ışıkları kullanımı1 - Kuyruk logosu aydınlatmasını açıp/kapatır. 2 - Strobe ışıklarını açıp/kapatır. 3 - Beacon ışıklarını açıp/kapatır. 4 - Wing inspection ışıklarını ve kanat/motor ışık yansımalarını açıp/kapatır. 5 - Navigation ışıklarını açıp/kapatır. 6 - Gösterge, kokpit ve kargo bölümleri ışıklarını açıp kapatır. ------------- Keyifli kırımsız uçuşlar...
En son ibrahim tarafından Paz 10 Şub. 2013, 15:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
| | | Ahmet Salih Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) C.tesi 09 Şub. 2013, 14:21 | |
| Hadi Hocam Maşaallah!!! Yolunuz Açık Olsun! Sabırsızlıkla bekliyoruz.... | |
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) C.tesi 09 Şub. 2013, 14:25 | |
| Hocam! Şimdi farkettim..."Ə" harfini kullanmışsınız... Hayatımın yarısından fazlası AzƏrbaycan da geçmiş olduğundan, "tanıdık harf" görmekten dolayı size ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) C.tesi 09 Şub. 2013, 15:23 | |
| - Kod:
-
Hayatımın yarısından fazlası... Maşşşşallah, bayağı uzzzunnn süre kalmışınız. Emekli olamadınız mı oradan? | |
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) C.tesi 09 Şub. 2013, 16:49 | |
| Bunu babama söyleyince o da "sanki çok uzun süre yaşadın" diyor... | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Paz 10 Şub. 2013, 00:20 | |
| FSX için SkySpirit B767-300ER BL_BWL CF6-80C, Azerbaycan Hava Yolları B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu uçağı ilk iletide paylaşıma sunulmuştur.
Keyifli, kırımsız uçuşlar... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Paz 10 Şub. 2013, 03:07 | |
| Vay!, benden önce ismi malum hocamız, yine (+)'yı çakmış!. Ellerinize, gözlerinize, heryerinize! sağlık hocam. Yine mükemmel bir çalışma, yine İbrahim hoca. (+)'lar ŞELÂLE. Bu arada izninizle, "CREDITS" kısmına minik bir satır ekledim: "Model kod" Fs9 için olanı da sabırsızlıkla FS/Aircraft dizinim bekliyor. Bilginize!. Maşallah hocam, bu boyama sayesinde MVT'nin XML dosyalarını da düzenlemeyi başarmışsınız, tebrikler. Saygılar ve kolay gelsin. Yakında, yeni bir boyamayı (aslında eskiden beri biliyorsunuz; Morelia'dan beri..) ellerinize emanet edeceğim. VAPS-Private JET!. (8-10 kişilik-ÖZEL). Bu jetin çizgileri hazır, kuyruğu hazır , farklı bir VAPS-logo tasarımı da var. Meraklanın biraz Ayrıca " VAPS_cargo_AN225" i fırın boya için vereceğim size. Morelia gibi çoook uzak yaban ellerde havaalanı inşaatlarımızın yükünü (kazma-kürek, dozerler) taşıması için..Alt kat boylu boyunca dozer, kepçe, Vaps-tır'ımız, vs.. gibi bütün malzemeler için ayrılıyor. Üst katlar, inşaatta çalışacak kaptanlarımıza...Kaptanlarımızın herbiri, kendilerine ayrılan özel suitlerinde kalacaklar. Bilinen koltuklarda falan değil. 3-4 adet te VAPS hostesleri onlara hizmet edecekler. AN225'de yok, yok olacak.. Kısa mesafelerdeki havaalanı inşaatları için (avrupa, artadoğu, arabistan, Afrika) " VAPS-C5 Galaxy" de boyanacak.. Toplam 3 boyama, yani hocam. Allah size sabırlar ve kolaylıklar versin hocam. "İki teli" mutlaka koruyun, sakın düşmesin. | |
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Paz 10 Şub. 2013, 07:17 | |
| İbrahim Hocam! Size tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Ne diyeyim elleriniz dert görmesin...Allah sabır versin bizim gibi iki de bir çıkıp uçak boyaması isteyenleri kırmıyorsunuz... | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Paz 10 Şub. 2013, 15:07 | |
| - PILOT demiş ki:
- Vay!, benden önce ismi malum hocamız, yine (+)'yı çakmış!.
Ellerinize, gözlerinize, heryerinize! sağlık hocam. Yine mükemmel bir çalışma, yine İbrahim hoca. (+)'lar ŞELÂLE. Bu arada izninizle, "CREDITS" kısmına minik bir satır ekledim: "Model kod" Fs9 için olanı da sabırsızlıkla FS/Aircraft dizinim bekliyor. Bilginize!. Maşallah hocam, bu boyama sayesinde MVT'nin XML dosyalarını da düzenlemeyi başarmışsınız, tebrikler. Saygılar ve kolay gelsin.
Yakında, yeni bir boyamayı (aslında eskiden beri biliyorsunuz; Morelia'dan beri..) ellerinize emanet edeceğim. VAPS-Private JET!. (8-10 kişilik-ÖZEL). Bu jetin çizgileri hazır, kuyruğu hazır , farklı bir VAPS-logo tasarımı da var. Meraklanın biraz Ayrıca "VAPS_cargo_AN225" i fırın boya için vereceğim size. Morelia gibi çoook uzak yaban ellerde havaalanı inşaatlarımızın yükünü (kazma-kürek, dozerler) taşıması için..Alt kat boylu boyunca dozer, kepçe, Vaps-tır'ımız, vs.. gibi bütün malzemeler için ayrılıyor. Üst katlar, inşaatta çalışacak kaptanlarımıza...Kaptanlarımızın herbiri, kendilerine ayrılan özel suitlerinde kalacaklar. Bilinen koltuklarda falan değil. 3-4 adet te VAPS hostesleri onlara hizmet edecekler. AN225'de yok, yok olacak.. Kısa mesafelerdeki havaalanı inşaatları için (avrupa, artadoğu, arabistan, Afrika) "VAPS-C5 Galaxy" de boyanacak.. Toplam 3 boyama, yani hocam. Allah size sabırlar ve kolaylıklar versin hocam. "İki teli" mutlaka koruyun, sakın düşmesin. - Credit kısmı eklentisi için teşekkürler hocam, BL modelide ben ilave ettim. Paylaşımdada wingletli ve wingletsiz olarak iki model var. - Yap boz tahtasına dönen SSP763ER den içime sinen ( küçük bir VC sorunu dışında ) bu hali oldu hocam. Kaç kere değişti bu hale gelene kadar sayısını hatırlamıyorum. -Ayrıca iki adet fx dosyası modifikasyonuda var hocam; SSP763_VAPS_nacelle_refl ve SSP763_VAPS_wing_light. -FS9 için, SSP nin kullandığı default777-300 panelde bolca yer var. Oraya birkaç ilave yapabilirsem fs9 AZAL hazır sayılır. Ancak diğer güzide şehirlerimizden birinde devam edebileceğim FS9 AZAL uçağına. -Private jet kolay hocamda diğer iki koca uçağı boyamak biraz zaman alır bolcada boya stok etmek gerekecek saygılar... - Ahmet Salih demiş ki:
- İbrahim Hocam! Size tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Ne diyeyim elleriniz dert görmesin...Allah sabır versin bizim gibi iki de bir çıkıp uçak boyaması isteyenleri kırmıyorsunuz...
- Siz isteyin Ahmet kaptanım, başka yerde bulamazsanızda VAPS sizin için boyar. 4KAZ82 ile ilk seferinizinde BAKÜ - İSTANBUL seferi olması dileğiyle; keyifli, kırımsız uçuşlar, sevgiler... | |
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Paz 10 Şub. 2013, 16:08 | |
| Baküİstanbul değil de İstanbul Bakü oldu ama olsun bakalım...tekrar teşekkürler... :heytBe!: | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Ptsi 11 Şub. 2013, 08:21 | |
| Artıyı ben vermedim. Zira hafta sonu, yoğun programım (çocuk bakıcılığı) nedeniyle doğru dürüst internete bile giremedim. Haliyle kaçırmışım Eline koluna sağlık İbrahim hocam. Geç de olsa artılar bizden | |
| | | BurakOZ WEB-Researcher
| Konu: Geri: SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) Ptsi 25 Kas. 2013, 00:00 | |
| ibrahim hocam emeğinize sağlık. Çok güzel omuş ... +1 | |
| | | pilot MANAGER
| | | | | SkySpirit B767-300ER BL_BWL - AZAL B767-332ER 4K-AZ82 Koroglu ( FSX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |