Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı | |
|
+3Özgür Kiraz Batuhan Özden TUAF-Tora 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Paz 17 Mayıs 2009, 15:26 | |
| | |
| | | Batuhan Özden WEB-Researcher
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Perş. 08 Mart 2012, 13:46 | |
| İşte T-38 eğitim uçağı...İlk yalnız uçuşum aklıma geldi..kısa zaman oldu ama olsun. Hocam elinize sağlık denemem lazım. İyi çalışmalar. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Perş. 08 Mart 2012, 14:10 | |
| Hocam deneyin de ne kadar gerçeğe yakın simule edildiğini söyleyin bize bir zahmet. Gerçi, hiçbiri gerçeği kadar olamaz ama... | |
| | | Emre Pilot-3
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Perş. 08 Mart 2012, 15:09 | |
| Çok doğru söylediniz hocam. Ben de bir defa (en basitinden) özel bir sivil havacılık şirketinde eğitim uçuşuna katılmıştım. Gerçek havacılık çok farklı ve bambaşka bir atmosfer,heyecan.. E gerçek yani.. | |
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Cuma 09 Mart 2012, 19:09 | |
| Tora hocam T38A nin panelinde otomatik pilota aldığımızda auto throttle tuşu çalışmıyor sanırım. Birde küçük uçak tuşuna bastığımızda pencere açılmıyor. Bu konuda bir düzenlemeniz varmı yada önerilebilecek birşey. İyi çalışmalar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Cuma 09 Mart 2012, 23:10 | |
| Batuhan hocam, Tora hocamız 24.Mart.2011'den beri ortalıkta görülmüyor. Sanırım, bir yerlerde kayboldu. Yakında "Kayıp İlânı" da vereceğiz .. Cevabı, bu uçağın BAse dosyaları elinde olan kaptanlarımızdan vermelerini rica ederiz. Saygılar hocam. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı C.tesi 10 Mart 2012, 06:22 | |
| Tora hocam üniversitede okuduğu için ancak yaz tatilinde ilgilenebiliyor. Bunu hazırladığında sanırım lise 2 de idi inşaallah kaybetmemiştir! 8) | |
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı C.tesi 10 Mart 2012, 12:32 | |
| Pilot Hocam, inşallah kaybetmemiştir Haluk Hocamında dediği gibi base dosyaları. Tora Hocam dan yana bir sıkıntı olmasında varsın bekleyelim. Eğitim önemli ::) Pilot Hocam ve Haluk Hocam Saygılar ve İyi çalışmalar.. | |
| | | g.coskun Pilot-1
| Konu: Geri: Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı Paz 12 Ağus. 2012, 14:29 | |
| Tora Hocam, gerçek hayatta yapamadığımı burda yapma deneyimini yaşattığın için teşekkürlerimi sana borç bilirim | |
| | | | Northrop T-38A Talon - 2.Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkezi Komutanlığı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |