ARTILAR ŞEELÂLE!... Ellerinize, gözlerinize, zamanınıza sağlık hocam. Çok gerçekçi ve güzel boyama olmuş. Gerçi FsX kullanmadığım için şimdilik alamıyorum, ama ilerde mutlaka FsX veya P3D için boyamanızı kullanabilirim. Tekrar teşekkürler.. Saygılar, sevgiler.
Ellerinize Sağlık Kaliteli Ve Güzel Bir Çalışma Olmuş.
Mesaj yazmadan önce lütfen kurallarımızı "ÜÇ" kez okuyunuz!.. Kendisi için özel yapılandırılmış, bir başka kaptanımızın avatarını kullandığınız için UYARILDINIZ!.. Yorumlarınıza ve sitede yapacağınız hareketlerinize "kurallar içersinde" lütfen dikkat ediniz!.
Ellerinize sağlık hocam gerçekten çok güzel gözüküyor. İnternet ortamında Cerasim Bell212'nin Yunanistan hava kuvvetlerine ait olan uçak boyamalarının olduğu gibi bir paket hazırlamalısınız hocam, sizin çalışmanız onların yanında çok daha başarılı duruyor.
Ellerinize sağlık hocam gerçekten çok güzel gözüküyor. İnternet ortamında Cerasim Bell212'nin Yunanistan hava kuvvetlerine ait olan uçak boyamalarının olduğu gibi bir paket hazırlamalısınız hocam, sizin çalışmanız onların yanında çok daha başarılı duruyor.
Teşekkürler Alp hocam. Bu boyamaları yapan Efe hocama da ayrıca tekrar teşekkürler. Bu arada yunan hava kuvvetlerine ait bu boyama paketi mi hazırlanmasını istiyorsunuz?. Efe hocama duyurulur!..
Teşekkürler Alp hocam. Bu boyamaları yapan Efe hocama da ayrıca tekrar teşekkürler. Bu arada yunan hava kuvvetlerine ait bu boyama paketi mi hazırlanmasını istiyorsunuz?. Efe hocama duyurulur!..
Saygılar.
Hocam anladığım kadarıyla Yunan Hava Kuvvetleri için yayınlanmış bir paket var; onun Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı versiyonunu kastetti Alp hocam
Ama ne yazık ki ne zamanım, ne de Flight Simulator'um var şu an.
Her ikinize de nazik sözleriniz için teşekkür ediyorum Alp ve Pilot hocam :)
Hocam anladığım kadarıyla Yunan Hava Kuvvetleri için yayınlanmış bir paket var; onun Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı versiyonunu kastetti Alp hocam
Ama ne yazık ki ne zamanım, ne de Flight Simulator'um var şu an.
Her ikinize de nazik sözleriniz için teşekkür ediyorum Alp ve Pilot hocam :)
Merhaba Efe hocam. Anlıyorum hocam. Her zaman diyoruz ki, FlightSim bir hobi. Bu nedenle önemli olan ve öncelik, gerçek hayattaki işler ve derslerdir. Anlayışla karşılıyoruz. İlgi ve cevabınız için teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle.