Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| [istek] Yeni Zelanda sceneryleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
yigitciftci ADMIN
| Konu: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 00:09 | |
| Internette arastirdim ettim adam gibi birsey bulamadim ozellikle Queenstown ile Wellington aradim, bir tane Wellington buldum ama evlere senlik scenery fln hikaye yok yani... Peter hocada vardir belki :) | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 02:47 | |
| | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 02:56 | |
| Abi buralarda cok gezindim ama vallaha diyorum yok berbat.. default scenery gibi cikiyor ben beceremedim diyecem oda degil... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 03:07 | |
| Biraz daha sörf yap hocam. Mutlaka istediğini bulacaksın. Nasılsa, Deniz senin Sahi, nasıl bizim delikanlı?.. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 03:09 | |
| Eyvallah abi ellerinden oper kocaman oldu durduramiyorum :) | |
| | | Erman PILICOGLU FS Systems OPERATOR
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 08:21 | |
| FSX kullananlar için de dünyanın en iyi senaryo gurubu olan FTX tavsiye ederim..NZ Avusturalya Kuzey Amerika giibi.. Buralar bu görünlerle VFR olarak uçmanın tadı hiç bir yerede yoktur.. İnfo linki : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 09:56 | |
| Eh, oralara ilkbahar geliyordur yavaş yavaş. Manzaranın güzel olması da norma.
Peter hocamda vardır ama genelde balık tutmayı öğretir, balık verme taraftarı değildir :lol: | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 10:15 | |
| Etrafınızda bol bol köpek balıkları olsa, siz de balıklarınızı korursunuz. Baştan her şey paylaşmaya niyetli idim, ki öyle yapıyordum, sonra baktığımda bilgilerim kötüye kullanılıyor, bedava paylaşımlarım ile zaten ilgilenen yok, burada ve özel mesajlarda bana kötü davranan da oldu, alnımın yazısı "enayi" değildir. O yüzden balığı yakalamak için herkes kendi oltasını suya atabilir. Google amca akrabam değil ya, herkese yardım eder. | |
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 10:21 | |
| - yigitciftci demiş ki:
- Internette arastirdim ettim adam gibi birsey bulamadim ozellikle queenstown ile wellington aradim, bir tane wellington buldum ama evlere senlik scenery fln hikaye yok yani... Peter hocada vardir belki :)
Ne bulduğunuzu bilemem, ama tek bedava "Wellington International and City" AVSIM'de, "NZQN Queenstown + Queenstown NZ Photoreal" FLIGHTSIM'de vardı. Yalnız iyi bir "MESH" kullanmanızı tavsiye ederim, yoksa Yeni Zelanda'yı keşfetmekten tadınızı alamazsınız.
En son PETER tarafından Cuma 07 Eyl. 2012, 18:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 17:40 | |
| - PETER demiş ki:
- Etrafınızda bol bol köpek balıkları olsa, siz de balıklarınızı korursunuz.
- yigitciftci demiş ki:
- Eyvallah abi ellerinden oper kocaman oldu durduramiyorum :)
Aynen Yiğit. Bizim torun da öyle..Düşme, çarpma, yaralanma.. herşey oluyor. Özgür hocamın delikanlısı da yakında herşeyi kırmaya dökmeye başlar. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Cuma 07 Eyl. 2012, 23:29 | |
| Yakında mı? Şu anda desek ona :lol: | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri C.tesi 08 Eyl. 2012, 05:17 | |
| Peter hocam valla acikcasi dediginiz o freeware'e goz attimda olmadi ben daha guzel mesh fln ariyordum tavsiye edebileceginiz var midir FS9 icin? | |
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri C.tesi 08 Eyl. 2012, 09:40 | |
| Ben beğendim, özellikle Queenstown photo çok net ve güzeldir, dediğim gibi, Yeni Zelanda "MESH" olmadan olmaz. Ücretli ürünler hakkında artık konuşmamaya karar verdim. Yukarıda nedenlerden bahsettim. Ücretsiz olan varsa AVSIM ya da FLIGTSIM'de varmış. SRTM MESH olarak arayabilirsiniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Verdiğim bağlantıda "NON AIRPORT SCENERIES" kısmında SRTM MESH var, denemek lazım. | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Salı 11 Eyl. 2012, 00:13 | |
| Hocam orada bir tane update'in linki eksikti 1.5 olmasi lazim aradim taradim bulamadim en son artik ucretlileri arastirirken sans eseri buldum kuruyorum su an ss alirsam ornek eklerim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Salı 11 Eyl. 2012, 00:33 | |
| Hayrola Yiğit hocam?.. Birden bire Zellanda aşkı?.. Yoksa Ukraynadan Zellandaya tayin mi ettiler? | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Salı 11 Eyl. 2012, 01:14 | |
| Abi gidesim var nedense :) saka bir yana gecende Wellington la ilgili bir video izlemistim youtubeda pilotlar ozellikle Windy wellington diyorlar mis :) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Salı 11 Eyl. 2012, 01:16 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: [istek] Yeni Zelanda sceneryleri Salı 11 Eyl. 2012, 17:01 | |
| Evet Yiğit hocam.. Haklıymışsın. | |
| | | | [istek] Yeni Zelanda sceneryleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |