Gerçi saymak istemiyorum ama... Yine ve yine yanlış yerde konu açıldığının uyarısını, istemeyerek yapmak zorunda kalacağım.
Anlamıyorum?.. İnan ki anlayamıyorum. Koskoca "Boyama İstekleri" isminde konumuz dururken Niye "Fs2004(Fs9)-Airbus Boyamaları" sayfasında Boyama isteği konusu açılır?, anlamakta zorluk çekiyorum..
Ya gözleriniz görmüyor (Tabi avatara kara gözlükler takarsanız konuları iyi göremezsiniz..) , ya da bilerek, mahsus bizleri yormak sinirlendirmek için yapıyorsunuz..
Hepiniz bizim sevdiğimiz arkadaşlarımızsınız.. Sizlerin profiline UYARI yazısı ve şekli koymak inanın bizi çok üzüyor. Ama bunu yaptrmayın lütfen dostlar.. Lütfen yaptırtmayın bize...
Ne yani, sorununuz o kadar çok mu acil, çok mu vahimdi de, konuyu açacağınız bölümü bulmakta acele davranıp, yanlış bölgeye girdiniz?..
Bunu yapmayın arkadaşlar. Hergün farklı farklı kaptanlarıma en az 4-5 kez ikaz mı edeceğim?.. Uyarı ve ikaz edilmek bir VAPS kaptanına yakışmaz. Sizler buraya ne zorluklarla girebildiniz. Bunun kıymetini bilin ve ona göre uyarıları dikkate alın lütfen..VAPS'ı düzenli ve düzgün kullanın..
Bundan sonra DOĞRU ve ait olduğu yerde açılan mesajlara yanıt vereceğiz, yanlış yerde açılmış konulara çözüm ve yanıt yok maalesef!..
Konu kilitlenmiştir!..