Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
coufer Pilot-1
| Konu: Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) Ptsi 29 Eyl. 2014, 00:23 | |
|
Merhaba Arkadaşlar İlk Boyamamı Sizlerle Paylaşıyorum.Umarım Beğenirsiniz. Yardımlarından Dolayı Tamer ÖZTÜRK,Cengizhan BARUT,Orhan YAVUZ Hocalarıma Çok Teşekkür Ediyorum. Link:İndir | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) Ptsi 29 Eyl. 2014, 00:25 | |
| Eline,emeğine,photoshopuna,boya fırçana sağlık abi.Harika olmuş.Teşekkür ederim. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) Ptsi 29 Eyl. 2014, 11:05 | |
| Hemen indiriyorum eve gidince. A320 için fazla seçenek yoktu elimde. Elinize sağlık hocam.
Dip Not: Sadece FS9 diye düşünülmesin diye konuyu, FSX + FS9 boyamalarının bulunduğu bölüme alacağım. Zira Feelthere boyamaları, her iki simülatörde de kullanılabiliyor. | |
| | | Guven Ertas Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) Ptsi 29 Eyl. 2014, 12:47 | |
| İlk boyamanız ama harika olmuş hocam, ATK uçağını simulatörde görmek çok güzelemeğinize sağlık teşekkürler. :) | |
| | | | Wilco-A320 IAE Atlasjet TC-ATK Boyaması (Fs9-FsX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|