| Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. | |
|
+12adarcebe coufer Emre Dumlu Alp Deniz Şenyurt enesyildirim Tamer Öztürk Yusuf Özata velican35 cocofb1907 Özgür Kiraz pilot Cengizhan Barut 16 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 00:40 | |
| Ben çok beğendim şahsen.Bana ait değildir. Resimler. En çok Özgür hocamın seveceğini düşünüyorum :) Buyrunn sıcak sıcak link: | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 00:55 | |
| Paylaşım için teşekkürler Cengizhan. Şelâleler akıyorrrrr!. Özgür hocamız, şu "Volüm1" ve " Volüm2" nin açıklamalarını yaparsa biz de cahil kalmamış oluruz. Benim bildiğim "Volüm"; ses/müzik amplifikatörlerindeki ses hacmini açma/kısma ayarı idi. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 01:02 | |
| Hocam, doğrudur Volume için söylediğiniz ama cilt anlamına da gelir. Cilt derken, dermatolojiyi ilgilendiren değil, hani ansiklopedi ciltleri gibi O yüzden bu kelime kullanılır. Efendim gelelim şu kaplamalara. Hiç beğenmedim desem. Zira kullandım ben bunu. Ne değişti, üst panel değişti, diğerlerinde bir fark göremedim. Görmek de istemem çünkü orijinallerinden boyut olarak fazla ve Brüksel'den Çorlu'ya kadar getirdiğim o A321, gau dosyası yüzünden çöken FS nedeniyle orada kaldı, sonra sıkılıp geri dönmüş Brüksel'e :lol: Direk fe.dll hatası dedim ama hatanın kaynağı gau dosyası idi, hata detaylarında gördüm. Siz bilirsiniz, denemek serbest. Eskilerini tekrar yükledim. | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 01:03 | |
| Bende şimdi deneyeceğim kaptanım.Gauge dosyaları sanırım FCU renklerinde oynama yapmışlar hiç bulaşmadan sadece texture işimi görür bence. | |
|
| |
cocofb1907 Pilot-2
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 14:52 | |
| paylaşım için teşekkürler Cengizhan hocam bir yükleyip deneyelim bakalım umarım uçuşlar daha keyifli hale gelecektir. bu arada Pilot hocam paylaşımlara devam edeceğim ancak finaller sebebiyle 27 hazirana kadar yoğunum 27sinden sonra paylaşımlar devam edicek... | |
|
| |
velican35 Pilot-2
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 09 Haz. 2012, 18:52 | |
| Teşekkürler paylaşım için | |
|
| |
Yusuf Özata Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Ptsi 02 Tem. 2012, 14:29 | |
| Gerçekten çok güzel :). Teşekürler Cengizhan paylaşımın için :) | |
|
| |
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Salı 03 Tem. 2012, 11:35 | |
| Paylastigin icin tesekkürler Cengizhan harika görünüyor.(+) lar Selale (pilot hocamin tabiri ile) :) | |
|
| |
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Salı 03 Tem. 2012, 15:31 | |
| Teşekkürler hocam...işime çok yarayacak... | |
|
| |
Alp Deniz Şenyurt Teacher Pilot
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Cuma 26 Ekim 2012, 15:49 | |
| Çok teşekkürler hemen indiriyorum | |
|
| |
Emre Dumlu Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 27 Ekim 2012, 07:03 | |
| Paylaşım için teşekkürler. | |
|
| |
coufer Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Perş. 08 Kas. 2012, 14:12 | |
| teşekkürler hocam çok sağolun | |
|
| |
adarcebe Pilot-3
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Perş. 08 Kas. 2012, 15:22 | |
| Sağolun cengizhan hocam + lar kurban olsun :D | |
|
| |
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Perş. 08 Kas. 2012, 16:11 | |
| Hocam FSX'e de oluyormu ? Çok güzel bu arada gece text.'i hele. | |
|
| |
Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Perş. 08 Kas. 2012, 17:10 | |
| - enesyildirim demiş ki:
- Hocam FSX'e de oluyormu ?
Çok güzel bu arada gece text.'i hele. Fsx a321 boyaması fs9 da çalıştığına göre,fsx de çalışıyor olması lazım vc texturelerin. | |
|
| |
Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Perş. 08 Kas. 2012, 20:55 | |
| Daha önce de söyledim, önermem, hoş durmadı bende. | |
|
| |
süleymanbaran Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Salı 19 Mart 2013, 21:42 | |
| Ben kullanıyorum arkadaşlar çok güzel ve realizme dahada yakın.night Light lar da fena değil ama tavsiyem wilco A320 modeline ait bir Texture var adı ''İndi go'' kokpit biraz daha koyu renkli ama Night Light lar çok süper. | |
|
| |
ALP YENI Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. Ptsi 25 Mart 2013, 16:49 | |
| | |
|
| |
Muhabbet Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 14 Ara. 2013, 10:45 | |
| teşekkürler hocam çok sağolun | |
|
| |
halilex Pilot-1
| Konu: Geri: Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. C.tesi 14 Ara. 2013, 14:17 | |
| Cengizhan kaptanim
Bu guzel eklenti icin tesekkurler | |
|
| |
| Wilco Airbus Vol 1 Yeni VC Textureleri. | |
|