Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama | |
|
+4Özgür Kiraz suat durur Haluk Keskin Umut 8 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 03:53 | |
| | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 07:16 | |
| Güzel görünüyor Umut hocam eline sağlık. | |
| | | suat durur Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 08:07 | |
| nasıl fs2004 ün içine atıp kullanacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz ? | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 10:24 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 10:48 | |
| Elinize sağlık Umut hocam. Wilco/Feelthere için TC-JDM İzmir boyaması zaten vardı ve forumda ama bunun kuyruğu yenilenmiş. Bir de piyasada olmayanı, Star Alliance boyamalı olan sürümü. Onu yapabilirseniz cidden çok makbule geçecektir. | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 11:01 | |
| Umut hocam güzel olmuş ellerine ve gözlerine sağlık | |
| | | Emrah KARTAL INACTIVE
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 11:43 | |
| Umut ellerine sağlık çok güzel olmuş ve uğraştığına deydi gerçekten. | |
| | | Keskin Umut Vaps Designer
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 13:13 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Elinize sağlık Umut hocam. Wilco/Feelthere için TC-JDM İzmir boyaması zaten vardı ve forumda ama bunun kuyruğu yenilenmiş. Bir de piyasada olmayanı, Star Alliance boyamalı olan sürümü. Onu yapabilirseniz cidden çok makbule geçecektir.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Özgür hocam en kısa zamanda onuda yapıp burda yayınlıcam. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 13:48 | |
| Tebrik ederim güzel çalışma Özgür hocamıza - saldırısı gördüm.+ ya yüklenin arkadaşlar. | |
| | | Emrah KARTAL INACTIVE
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 14:07 | |
| valla hocam - yi ben verdim. Bence bu güzelliğe o yorum olmadı. sonuçta Umut yeni boyama için uzun zaman harcadı ve sonucunu bu şekilde almamalı. kısacası sizin yaptığınız boyama ile bunun arasında dağlar kadar fark var bunu kabullenmeniz lazım. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 14:15 | |
| Valla ben o açıdan bakmadım yav.Bence sadece farklılıklarını söylemiş, yani kötü bir yorum olarak yazdıgını dusunmuyorum.
Tesekkurler bilgi icin. | |
| | | Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 14:43 | |
| Elinize sağlık kaptanım güzel boyama olmuş. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama Paz 18 Mart 2012, 16:01 | |
| Aslında o yorumu yazarken önce elimdeki boyamaya benzettim. Hatta mesajı da gönderdim, var diye piyasada ama bakınca farklı olduğunu gördüm ve hemen düzeltmeye çalıştım.
Ancak: Boyama yapmıyorum, sağdan soldan topluyorum. Piyasada olmayan bir boyamayı söyledim. Hocamın artısını da vermiştim ve boyamasını da indirmiştim, elimdekiyle değiştirmek için.
Herkes istediği gibi düşünebilir, eksi/artı verebilir ama beğenmediğim bir şeyi indirmem (pek çok yayınlanan boyama, meydan indirmiyorum) ve kullanmam. Bu bağlamda Emrah hocam, kusura bakmayın ama yanlış anlamışsınız.
Forumda, 18 Mart (yani bugün) için FS9 ve FSX tasarımlarını verdim. Haluk hocam haricinde kimse ilgilenmemiş. Dün deneme amaçlı uçtum, savaşların olduğu bölgeler işaretlenmiş, düşman gemileri gelmiş, ne nerede, ne oldu, 10 numara tasarım olmuş. Forumun gençlerinin zerre kadar umurunda olmamış. Ben de o bağlantıları gizliyorum ve konuyu da mesaj yazmaya kapatıyorum. Yapmayı planladığım paylaşımları da zaten o tasarım yüzünden erteleyecektim (akşamdan sonra) ama 3-4 saat öne almış bulunuyorum.
Umut hocama tekrar teşekkür ederim. Kimse şahsi olarak alınmasın, sözüm geneleydi. | |
| | | | Türk Hava Yolları Airbus 340-300 Wilco Yeni Boyama | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |