Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United | |
|
+6Özgür Kiraz Onur Aşkın Mert YILDIRAN pilot Erdinç TURKAN Kağan ATÇI 10 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Kağan ATÇI Vaps Designer
| Konu: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Salı 15 Mart 2011, 15:14 | |
|
En son gtacrazy tarafından Salı 22 Mart 2011, 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Salı 15 Mart 2011, 15:35 | |
| Kağan'cım süper görünüyor, ellerine sağlık, mükemmel bir uçak, teşekkür ederiz. (+) larrrr
| |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Salı 15 Mart 2011, 16:57 | |
| Teşekkür ederiz Kaan hocam.Gece görüntüsü de bir harika..Eline sağlık.(+) lar şelale oldu bile... | |
| | | Kağan ATÇI Vaps Designer
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Salı 22 Mart 2011, 23:29 | |
| tüm linkler eklenmiştir. iyi uçuşlar... | |
| | | Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Cuma 05 Ağus. 2011, 19:00 | |
| Kağan hocam elinize sağlık :) Süper olmuş :)
Saygılar :) | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Paz 16 Ekim 2011, 08:01 | |
| teşekkürler güzele benziyor ::) | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Çarş. 04 Nis. 2012, 12:11 | |
| Sanırım dünkü uyarı dikkate alınmamış. Özelden de uyaracaktım, özel mesajı kapatıldığı için yazamıyorum ama bu uyarı da dikkate alınmazsa bu ve önceki mesajlarını sileceğim arkadaşımızın. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Çarş. 04 Nis. 2012, 15:40 | |
| Hiç gerek yok Özgür hocam "fidan" dışarı uzadı gitti!.. INACTİVE.. Dün geldi, bugün gitti!..Kural varsa, UYACAKSIN ARKADAŞ!.. Bu mesajları ve profilindeki işaretler, diğer "kural tınlamaz" üyelere örnek olsun..Dün 18 kişi attık siteden, ZEVKLE! İşi gücü bırak bunlarla uğraş, sonra da "- Ne zaman bitecek bizim sipariş hocam?"!... Bu gibilerle uğraşmaktan işimize bakamıyoruz. Atarım gider. Ben de işime bakarım.. Bakın, tekrar yazıyorum kaptanlarım. VAPS kurallarına, Paylaşım şartlarına uymayanlar ya kendi kendilerini intihar etsin, ya da biz hallederiz. Bizi uğraştırmadan, gitmek isteyenler profillerindeki "SİL" butonuna basıp, intihar edebilir.Ya da KURALLARA harfiyen uyar ve burada rahat rahat dolaşır!.. Profilden "Kişi Kendini SİLSİN" seçeneğini yeni açtık. Kim gitmek istiyorsa gidebilir. Tutan yok!.. Yok, ben kural tanımam!, bilmem ne işime gelmez!', ben şuna-buna karşıyım!, laflarına biz de diyoruz ki; biz de size karşıyız aslanım.. Gitmek istiyorsan kapıyı ardına kadar açtık gidebilirsin.. Yok, kalacağım dersen, koşulsuz olarak bütün kurallara uyacaksın. Kayıtta zorunlu olmayan, gerçek isim ile kayıt yapma şartına Baş Yöneticinin uyması gibi bir lüksü, site kurulurken maalesef YOKTU. Siteyi kuran kişi o tarihte, tesadüfen verdiği ilk hangi nick ile siteyi açtıysa, öyle devam edebiliyor. Değiştiremiyor. "İyi ki " Hamhum şaralop" diye bir nick yazmamış..Yoksa tekrar siteyi silip başka bir site almak zorundaydı. | |
| | | Tugberk Gulnergiz Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Salı 26 Haz. 2012, 10:45 | |
| Teşekkürler. Ellerinize sağlık. | |
| | | ferituyar Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Cuma 06 Haz. 2014, 00:21 | |
| Ellerinize sağlık hocam. Görüntüler çok güzel. | |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Cuma 18 Tem. 2014, 02:41 | |
| | |
| | | günhan Pilot-1
| Konu: Geri: Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United Cuma 10 Ekim 2014, 13:23 | |
| elinize sağlık teşekkürler | |
| | | | Türk Hava Yolları PMDG Boeing 737-800 TC-JFV Manchester United | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |