Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| FS2004 Görüntü Sorunu | |
|
+5Salih BAŞPINAR pilot Haluk Özgür Kiraz Erdinç TURKAN 9 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Yunus Piyade Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu Salı 07 Ağus. 2012, 05:06 | |
| Aynı sorun bende vardı hocam kesin çözüm ''NvidiaInspector'' kesinlikle tavsiye ederim.Yönetici olarak çalıştırın ve Ayarlar; 1.Profiles kısmından Flight Simulator 2004 seçiniz. 2.Resimdeki ayarları aynen uygulayın. 3.İşaretlediğim mavi alanı kartınıza uygun olarak seçiniz bendeki ayar 8xS 4.Apply changes deyip çıkıyoruz. 5.Fs9'a girip ayarlar kısmında ''Anti-aliasing'' kapatıyoruz Filtering ''Trillinear'' seçiyoruz işlem tamam.Güncel Nvidia yazılımını kurmanızı tavsiye ederim. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu Perş. 23 Ağus. 2012, 20:01 | |
| Erdinç abi pc yi kurcalarken karşıma geldi.Anladığıma göre yeni sürücüyü yükledikden sonra bu sorun oluştu ozaman şu gösterdiğim komutları deneyebilirsin.
Masaüstü sağ tık>ekran çözünürlüğü>gelişmiş ayarlar>Özellikler>üst sekmeden sürücü>SURUCUYE GERI DON. bu komut sanırım eski sürücüyü kullanıyor.Umarım sorunun çözülür. Sevgiler saygılar | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu Perş. 23 Ağus. 2012, 21:05 | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Erdinc hocam esftchkw2.dll dosyasini buldum. Bana ait degil. İnternetten biri paylasmis. Umarim yardimci olur.. Saygilar.. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu Perş. 23 Ağus. 2012, 22:32 | |
| - efe00 demiş ki:
- [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Erdinc hocam esftchkw2.dll dosyasini buldum. Bana ait degil. İnternetten biri paylasmis. Umarim yardimci olur.. Saygilar.. Efe'cim teşekkür ederim.Saygılar. | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu Cuma 24 Ağus. 2012, 00:44 | |
| rica ederim hocam.. sorununuz cozume kavustu mu acaba? | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: FS2004 Görüntü Sorunu C.tesi 25 Ağus. 2012, 12:58 | |
| Efe'cim bendekini bir dosyanın içinde buldum, ama senin göderdiğinide yedekledim, gün gelir lâzım olur, teşekkür ederim. Arkadaşlar nihayet, sizlerin verdiğiniz, NvidiaInspector programı yardımıyla, deneme yanılma yoluyla, uzun uğraşlardan sonra,görüntüm düzeldi, bana bu konuda yardımcı olan vaps ailesine herkese teşekkür ederim.Sevgiler,Saygılar. Konu çözüldüğü için tarafımdan kapatılmışdır.E.TURKAN | |
| | | | FS2004 Görüntü Sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |