Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Fs2004 Ariane Texture Sorunu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Ptsi 19 Ara. 2011, 16:28 | |
| Evet hocalarım şimdi ben Ariane 737 ile uçmaya karar verdim, oyuna girdim herşey normal güzel dedimki thy sini bulayım ben bunun araştırdım buldumda ama 'bir zamanlar fakir ama grurlu pilot vardı başlığı altında bir uçak texturesini alayım dedim aldım yaptım olmadı uçağa basıyorum siyah ekran geliyor birde youtubede izlediğim bi videoda adam aynı o dediğim uçakla tc-??? bodrum 100. yıl uçağıyla wing wiew yapmış ama vc de var fs9 da bu nasıl oluyor anlamadım yardım ederseniz ivaoya başlayaacagım artık ::) | |
| | | ÇAĞATAY ARSLAN Pilot-2
| Konu: Geri: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Ptsi 19 Ara. 2011, 16:44 | |
| Enes hocam Ariane firması bütün uçaklarının texture lerini paralı satmaktadır.Airac güncellemesi yoktur,FMC de bir çok waypointi bulamazsınız. | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Ptsi 19 Ara. 2011, 19:03 | |
| Bahsettiğiniz video sevgili Muhammed abinin namıdeğer BOZO nundur.O videoda kokpit ayrı dış ayrı çekilmiş video programıyla birleştirilmiştir.Bahsettiğin texturede gene Muhammed abiye ait olup project opensky a yapılmıştır.
Ayrıca Ariane ile uçmanızı tavsiye etmem.Edemem çünki Airac yok.
| |
| | | enesyildirim Teacher Pilot
| Konu: Geri: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Ptsi 19 Ara. 2011, 20:08 | |
| Evet doğru bozonundu video ama aırac olmamasına rağmen çoğu wyp mevcut | |
| | | ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Ptsi 19 Ara. 2011, 21:15 | |
| - enesyildirim demiş ki:
- Evet hocalarım şimdi ben Ariane 737 ile uçmaya karar verdim, oyuna girdim herşey normal güzel dedimki thy sini bulayım ben bunun araştırdım buldumda ama 'bir zamanlar fakir ama grurlu pilot vardı başlığı altında bir uçak texturesini alayım dedim aldım yaptım olmadı uçağa basıyorum siyah ekran geliyor birde youtubede izlediğim bi videoda adam aynı o dediğim uçakla tc-??? bodrum 100. yıl uçağıyla wing wiew yapmış ama vc de var fs9 da bu nasıl oluyor anlamadım yardım ederseniz ivaoya başlayaacagım artık ::)
Enes kaptanım, asıl istediğiniz yukarıda kırmızı ve altı çizili olarak işaretlediğim ise; - IVAO MTL de böyle bir uçak varsa mümkün, yoksa siz sadece ekranınızda bu uçağı görürsünüz, IVAO da MTL den seçmek zorunda olduğunuz uçak görülür... | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Fs2004 Ariane Texture Sorunu Salı 20 Ara. 2011, 00:45 | |
| Ariane'den uzak durun. Tüm uçakların boyamaları beleş, hazretlerinin ücretli. Airac bile güncelleme vermiyor, nesine tav oluyorsunuz ki???
IVAO için biraz erken değil mi hocam? Boeing'i tam anlamıyla çözdüyseniz bilemem de (Airbus konusunda sorununuz olduğunu biliyorum). | |
| | | | Fs2004 Ariane Texture Sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|