Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| ifly B737-800 texture sorunu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Stein Vaps-Supervisor
| Konu: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 21:49 | |
| Arkadaşlar,yeni indirdiğim ifly 737-800 uçağıma texture ekleyemiyorum.texture dosyasını uçağın dosyasının içine atıyorum ama görünmüyor.ne yapmalıyım? | |
| | | Stein Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 22:29 | |
| Özgür hocam configure den yapılıyor demiş bi konuda ama onuda yapamadım ben. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 22:55 | |
| FSX için konfigürasyon dosyası var, oradan. FS9 için ise aircraft.cfg ile yaptım. | |
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 23:02 | |
| FS9 için soruyorum hocam.ben bir türlü çözemiyorum o işi.Özgür Bey biraz yardımcı olsanız :D | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 23:34 | |
| Özgür hocam ben fsx içinde aircraft.cfg satırlarını değiştirerek ekledim. Stein hocamızın sorunu eklemeye çalıştığı texture dosyalarıyla ilgili olabilir. Elimde fs9 için ifly olmadığından test etme şansım yok maalesef. Belki elinde fs9 ifly olan bir arkadaşımız test edebilir. | |
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Çarş. 16 Kas. 2011, 23:49 | |
| hocam ben eklemeyi bilmiyorumki sorunlu olup olmadığını anlayayım.sadece texture dosyasını uçağın dosyasının içine attım.sonraki adımı bilmiyorum. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Perş. 17 Kas. 2011, 00:12 | |
| Hem FSX hem de FS9 iFLY var elimde. Forumda var, buyurun: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Selim ŞAHİN Global MODERATOR
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Perş. 17 Kas. 2011, 00:14 | |
| Hocam kısaca anlatmaya çalışayım. İndirdiğiniz texture dosyasının yanında muhakkak bir readme yada aircraft yazısı olmalı. İşte bu yazıda [fltsim.X] başlıklı bir satır olacak.
Örnek;
[fltsim.2] title=Sunexpress TC-SUD sim=iFly737_800_26k model=Winglet panel=wide sound= texture=Sunexpress OC kb_checklists=iFly737NG_CHECK kb_reference= atc_flight_number=529 atc_id=Sunexpress atc_airline=Sunexpress ui_manufacturer=iFly ui_type="Boeing 737-800 (Wide screen)" ui_variation="Sunexpress" ui_createdby="iFly Development Team" ui_typerole="Commercial Airliner" description= visual_damage=1 MyConfig=iFly738_5
Aircraft klasörünün içinde texture klasörünü kopyaladığınız ifly 737 klasörünün içinde bulunan aircraft.cfg isim ve uzantılı dosyayı notpad(not defteri) ile açın. Açtıktan sonra yine [fltsim.1] ile başlayan satırların sonuna readme yada aircraft yazısında bulunan yukarıdaki örneğe uygun satırları kopyalayın ve ve [fltsim.X] başlığında ki X ifadesini satırların sonunda kalan rakamın bir fazlası olarak değiştirin ve kaydedin. Daha önce hiç texture eklemediğinizi varsayarsak, yazmanız gereken değer tahminim 2 yada 3 olmalı. Bu işlemleri eksiksik yaparsanız ve eğer texture dosyaları sorunlu değilse simülasyona girdiğinizde yeni texture eklenmiş olur.
Karışık oldu biraz kafanızı karışıtırmamışımdır umarım. Yine olmazsa başka bi çözüm bulmaya çalışırız hocam, hiç sıkmayın tatlı canınızı. Şimdilik kolay gelsin.
| |
| | | Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Perş. 17 Kas. 2011, 07:44 | |
| Stein kaptanım FS9 da texture ekleme aşağıdaki resimdeki gibi yapılıyor. | |
| | | Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: ifly B737-800 texture sorunu Perş. 17 Kas. 2011, 11:52 | |
| Unuttuğum bir şeyi ilave edeyim hemen. Yukarıdaki resimlerdeki gibi texture ilavesi yapabilmek için service pack'leri kurmuş olmak gerekiyor. Yoksa Selim ŞAHİN hocamın gösterdiği klasik yöntemi kullanmak gerekiyor. | |
| | | | ifly B737-800 texture sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |