Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 18:13 | |
| Arkadaşlar, Project Open Sky(POSKY-FreeSky-vs..)_Boeing 737-800 uçaklarına ait Daniel amcamızın yaptığı dinamikler, hepimiz biliyoruz ki sorunlar çıkartıyordu.. Bazen fren tutmuyor, bazen damper açısı fazla geliyor, iki motor güçleri farklı oluyor, taxiway'de veya havada sağa-sola çekiş oluyor, yükselme açıları, yükselme hızları, tekerlerin yere batması, havaya kalması, vs., vs... Bütün bu sorunların üstesinden gelen düzenleme yaptığımız "aircraft.CFG" ve "SIM" dosyalarının alttaki linkte bulabilirsiniz. Bu dosyaları bizzat kendim de kullanmaktayım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.. Çünkü, sorunlar düzeltildi!... Gerekli yükleme açıklamaları, "Aircraft.CFG" dosyasının baş tarafında yapılmıştır!....Herkese Keyifli Uçuşlar!.. EDİT: Modelden kaynaklanabilecek olası sorunlar için de, biri VC'li olmak üzere 2 adet "Model" dosyası/klasörü de alta eklenmiştir!.. ( Link, "HİDE" lenmemiştir!(saklanmamıştır).. Bakalım Saklanmayan linklere gelecek cevaplar, saklananlar kadar ÇOK olabilecek mi?.. Bunu da test etmiş oluruz. Millet, cevap yazmadan mı kapacak?, yoksa teşekkür edip te mi KAPACAK?....) Çıkacak sonuca göre farklı önlemler alabiliriz!..
En son pilot tarafından Salı 17 Ocak 2012, 23:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
| | | istanblue Vaps Designer
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 18:24 | |
| Bu tip sorunlar için verdiğiniz bu yararlı bilgi için ilk önce ben size teşekkür ederim hocam.(+)... | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 18:36 | |
| - Sağolun Gürhan hocam..Amacımız, hep yardım ve paylaşım değil mi?.... Ben de ne varsa hepsi sizin!..
Ama beni üzen TEK ŞEY!: "Uçak Boyama İstekleri" sayfasında bana yardım edecek Painter'lerimizin olmayışı!.. Badanacılar çok ama, bana o sayfada yardım edecek, beni scenery yapımlarına bırakacak hiçbir painter YOK!...
"- Senin hakkını nasıl vereceğiz Pilot hocam?" diyorlar!.. Benim hakkımı vermek için yapılacak en önemli hareketler; 1- "Boyama İsteklerini" yapmak!, 2- VAPS painterlerinin boyadığı uçakları,(yani bizim boyadığımız uçakları) "SS Sayfaları" nda uçarak göstermektir!...
..Bundan gayrisi "FASA-FİSO"!... | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 20:04 | |
| Hocam kolay gelsin herşey mükemmel hiç sorun yok, ama şu ön dikmeyi ben okadar uğraşmama rağmen, ve sizin verdiğiniz konu başlığındaki verdiğiniz sim ve Air.cfg. dosyalarını değiştirmeme rağmen ön dikmeyi yere oturtamadım, hep havada duruyor, şöyle fark ettim fren yaptığımda tekerlek yere değiyor sonra havaya kalkıyor, ona bir çare bulabilirmiyiz.Saygılar, Sevgiler. | |
| | | UMIT UNALDI ADMIN Flight Instructor
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 20:25 | |
| Erdinç Abi;
Aircraft Container Manager diye bir program var Bilmiyorum biliyormusun. Boyama yaparken de anlık olarak yaptığın değişiklikleri görmek için kullanabilirsin.
Ayrıca en önemlisi bu tarz hataları hatta modelleme hatalarını bile bu programla düzeltebilirsin.
Resmi olarak satışı kalmadı bildiğim kadarı ile ama google ile aratırsan bulacağına şüphem yok | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) C.tesi 14 Ocak 2012, 22:08 | |
| Ümit hocam, yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, Aircraft Container Manager'in FS2004 ü malesef halâ ücretli sadece FS2002 için olan ücretsiz,birde yorumları dikatlice ukudum,bu programın Win 7 64 bit'e uyumlusu olması gerekiyor onu da buldum, yaklaşık 35 $ neyse okadar önemli değil, oluru varsa diye yazmışdım.Alâkanıza tekrar teşekkür ederim.Sevgiler,Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) Paz 15 Ocak 2012, 14:25 | |
| Ümit bocam, verdiğiniz yararlı program ismi için teşekkür ederiz.Gerçekten, iki ayrı faydası olması güzel bir şey...Biz, tasarımcılar in bulunmaz bir nimet..Bekleyeceğiz,..ne zaman fs2002 gibi freeware olduğun da bir yerlerden indiririz.. Saygılar hocam..
Erdinç hocam, benim ön tekerlekler yere TAM yapışık..Bu nedenle ilk mesajıma model dosyalarımı da ekledim..Sorunun nedeni Model farklılığı da olabilir..Saygılar..
En son pilot tarafından Salı 17 Ocak 2012, 23:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) Paz 15 Ocak 2012, 14:38 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) Paz 15 Ocak 2012, 14:43 | |
| Rica ederim Cengizhan hocam.. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) Ptsi 16 Ocak 2012, 12:31 | |
| Pilot hocam ben dediklerinizi ve verdiğiniz linklerdeki aşamaları dikkatlice, aynen yaptım. Uçak gayet düzgün bir şekilde duruyor, havalanıyor, uçuyor ve iniyor fakat 3 tane rahatsız olduğum konu var.
1.Verdiğiniz yeni düzenlemeleri yaptıktan sonra VC Kokpitim kayboldu. 2.Speed Brake'yi ARM'a getirdiğim halde tekerleklerin piste değer değmez açılması gerekirken hiç bir tepki vermiyor, bende mecburen elle açıyorum. 3.Kokpit ışıklandırmaları da bi garip geldi bana bu arada ilk defa POSKY uçağı kullanıyorum bilmediğim şeyler olabilir cahillime verin, belki POSKY kokpitleri Default uçaklara göre karanlık bilemem ama daha aydınlık ve ışıklandırılmış olması gerekmez mi ?
Bu konular benim uçma hevesimi kırıyor, modellemesi olsun, boyaması olsun harika bir uçak olmuş bu uçakla uçmak istiyorum fakat tam randıman alamıyorum
Bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim İyi Uçuşlar olsun
Saygılar | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) Salı 17 Ocak 2012, 23:35 | |
| Ünsal hocam, bu sorunların çıkması normaldir. Çünkü paylaşım sadece Fs2004 içindir!. Oysa siz FsX kulanıyorsunuz. Kullanmanız sakıncalı. .Saygılar.
Erdinç hocam, ön tekerlerin yere temas etmesi için gereken model dosyaları ilk mesaja eklenmiştir!. | |
| | | | MODELs & SIM & CFG dosyası; B738_POSKY (for Fs9) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |