Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) | |
|
+3yigitciftci epremsoft TUAF-Tora 7 posters | Yazar | Mesaj |
---|
TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Salı 04 Ağus. 2009, 15:23 | |
| | |
| | | epremsoft ADMIN
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Salı 04 Ağus. 2009, 21:30 | |
| Tora Hocam ne diyecemi bilemiyom ne desek az eline emeğine sağlık harika olmuş video ayrı bir güzel :D | |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Çarş. 05 Ağus. 2009, 14:36 | |
| Supersin tora ! guzel olmus ellerine saglik 200 serisi favorim 8) | |
| | | TUAF-Tora Vaps Designer
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Perş. 06 Ağus. 2009, 11:50 | |
| Teşekkürler arkadaşlar.Benim favorimde 737-500 :D
Tombul çok hoşuma gidiyor :D | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Ptsi 10 Ağus. 2009, 17:54 | |
| Arkadaşlar haklı Tora hocam.Süper çalışma olmuş.Eline-koluna boyana ve zamanına sağlık. Bu arada paylaşımınız "TurkishAirForce" sayfalarına da yakışmış. Hem Sitemizin iyi bir tanıtımı olmuş hemde bir çok uçağa sayenizde kavuştuk. Teşekkürler ve (+) lar şelâle!.. :sırıtık|: | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Salı 11 Ağus. 2009, 05:05 | |
| Ben Bu Konuya Cevap Yapmıştım Nereye Gitti :!:
Hocam Ellerine Sağlık.PushBack Aracı Defaultmu? |
| | | yigitciftci ADMIN
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Salı 11 Ağus. 2009, 22:21 | |
| Salih in ki default degilde digerlerinin ki default :) | |
| | | rybantics INACTIVE
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Cuma 29 Ocak 2010, 14:58 | |
| Çok teşekkürler. 900'i indirdim çok güzel. Gayet güzel inişler yapılabiliyor. | |
| | | d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Paz 09 Ocak 2011, 18:15 | |
| hocam eline sağlık süper olmuş hepsi.200 'ü indirdim ben çok güzel ama gps de ufak sorum var.gps b737 vb. uçak serilerinden biraz farklı.iniceğim pistin kodlarını yazıcak şey çıkmıyor.gpsi nasıl ayarlıyabilirim.... | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Ptsi 10 Ocak 2011, 10:54 | |
| Arkadaşlar, ben B737-500 ü istiyorum fakat link upload edilmesi lâzım elinde olan varsa veya volume 1 ve 2 yi upload edip paylaşırsa sevinirim.Bu uçakları hazırlayan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, güzel bir paylaşım olmuş. Saygılar.
Not: Son durum Volume-1 açılmıyor
Volume-2 açılmıyor
Volume-3 Sağlam
Volume-4 açılıyor ama hasarlı, B737-800 modeli çıkmıyor.
En son terminatör tarafından Ptsi 10 Ocak 2011, 17:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Ptsi 10 Ocak 2011, 17:10 | |
| Bütün linkler yenilendi hocam. Ancak link adresleri aynı imiş. Ben kolaylıkla linklere ulaşabildim. Tora hoca, mediafair'e yüklemiş. Ayrıca aynı paylaşım "Tuekish Air Force" sitesinde de var. Linkini ekledim. Tanıtım Videsu da youtube'nin filmi olarak yenilendi. Kolay gelsin. Linklerde yine sıkıntı çekilirse, uçuyorum'dan Tora hocaya ulaşılabilir. Saygılar. - d-mod demiş ki:
- hocam eline sağlık süper olmuş hepsi.200 'ü indirdim ben çok güzel ama gps de ufak sorum var.gps b737 vb. uçak serilerinden biraz farklı.iniceğim pistin kodlarını yazıcak şey çıkmıyor.gpsi nasıl ayarlıyabilirim....
Çıkar kaptanım, çıkar. Butonların hepsini deneyin. Mode butonu her basışta farklı seçenekler sunar. Bunların arasında istediğiniz seçenekler vardır. Kolay gelsin. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Ptsi 10 Ocak 2011, 17:45 | |
| Hocam linkler için teşekkür ederim. Yanız Volume 4 hasarlı uçaklardan B737-900 geliyor fakat B737-800 çıkmıyor, Tora son zamanlarda ucuyorum da görmüyorum, acaba nick adınımı değiştirdi, ona ulaşmak biraz zor olacak galiba,neyse bulamazsakda önemli değil.Saygılar. | |
| | | d-mod Vaps-Supervisor
| Konu: Geri: VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) Salı 11 Ocak 2011, 23:29 | |
| kaptanım B737-500 le iki uçuş yaptım.biri 3.5 saat diğeri 1.5 sürdü ama uçuş bittikten sonra pilot record kısmına baktığım zaman sadece indiğim havaalanının kodu çıkıyor.ikisinde de LTBA'dan kalkış yaptım ama kalkış yaptığım havaalanı kodu gözükmüyor.başka indirdiğim uçaklarda her iki havaalanıda gözüküyordu.bu sorunu nasıl çözerim acaba... | |
| | | | VAPS aircraft Fleet_Boeing737 Series_(A multi-models of the design company) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |