Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| İniş Eğitimi Videoları | |
|
+14sami caskurlu mert şişko Görkem Recep ÇALKAN hknpal A.Caner PEREK enesyildirim emresancaktar UMIT UNALDI pilot Özgür Kiraz Haluk kadirsariaslan Sabri Sorgut 18 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
A.Caner PEREK Pilot-2
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları C.tesi 10 Mart 2012, 12:28 | |
| sabri hocam güzel paylasım ellerine saglık hocam | |
| | | hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları C.tesi 10 Mart 2012, 13:05 | |
| linklerde sorun mu var kaptanim? | |
| | | Recep ÇALKAN Pilot-3
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları C.tesi 10 Mart 2012, 13:12 | |
| evet sanırım silinmiş yenilersek güzel olacak hocam | |
| | | Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları C.tesi 10 Mart 2012, 14:14 | |
| Tamamdır eve geçince linkleri yenilerim hocam ...
| |
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Paz 11 Mart 2012, 12:01 | |
| Paket yeniden yüklendi Cologne Bonn NDB iniş ve Copenhagen Vor iniş eğitimi videosu içindedir. Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Paz 11 Mart 2012, 16:07 | |
| Teşekkürler Sabri hocam.Bu videoları hazırlamak kolay değil. Ellerine, gözlerine sağlık. Bu şekilde Upload etmeniz daha faydalı oluyor. Bilgisayarımızda saklıyoruz. Youtubeden çekmek zor oluyor. Bütün paylaşımlarınıza: (+)lar ŞELÂLE!..Ayrıca Ümit hocamıza da tekrar (+)lar ŞELÂLE!..FAKATT!.. Sabri hocam, Alttaki alıntıya aldığım linkler ölmüş, tekrar upload ederseniz faydalanabiliriz. " BOX.com" dan upload ederseniz KALICI olur. Böylede olması gerekir. Son eklediğinizin haricindeki diğer önceki 2 aylık paylaşımlarınızı SİLMİŞ site hocam. Dikkat edin ARKADAŞLAR!!, dosyalarınızı "2Shared'a" yüklemeyin!.. 4-5 ay sonra,1-2 yıl sonra aramıza katılacak olan yeni kaptanlarımız NASIL faydalansın bunlardan?.. Bu nedenle; dosyalarınızı "sürekli KALICI olan", kutunuzda TUTAN "BOX.net" veya "4shared" sitelerine YÜKLEYİN!. Gerçekten emeklerinizin boşa gitmemesini istiyorsanız, paylaşımlarınızdan faydalanılmasını istiyorsanız MUTLAKA ve kesinlikle doyalarınızı "Hesabınızı açarak" , "4shared" veya "Box.com" sitelerine Uplaod ediniz!.. - Sabri Sorgut demiş ki:
- Güzel bir vor eğitimi videosu. Youtube gibi bir paylaşım sitesine koymadım rar'layıp attım. Eğerki bunu paylaşmak yasak ise kaldırırım yönetici hocalarım. İstedim ki vor inişte sorunumuz kalmasın tam olarak yapabilelim :)
(Eğer yasak değilse paylaşım ben youtube'a da koyarım ) Daha böyle videolar var bende ils-vor olarak,istenirse onları da paylaşırım. Saygılar... Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.) - Sabri Sorgut demiş ki:
- Şimdi de NDB olanı upload ediyorum hocam ... Dileyen arşivine katabilir
"EDIT" Link eklendi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.) - Sabri Sorgut demiş ki:
- Arkadaşlar videolara kaldığımız yerden devam. Bugün üç video bir pakette
Paket İçinde :
İnnsbruck ILS Land Nice CIRCLING Reccio Calabria NDB Land
Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.) - Sabri Sorgut demiş ki:
- Bunlarda yeniler arkadaşlar . Üçer üçer gidiyoruz . Daha da istenirse paylaşacağım.
Pakettekiler :
1- Rio De janeiro ILS 2- ST. MAARTEN VOR-DME 3- DELHI ( INDIA ) ILS
Lınk : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.)
| |
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Paz 11 Mart 2012, 21:24 | |
| Ben teşekkür ederim hocam bu sitede çok şey öğrendim, bilmediklerim de oldu yanlış öğrenmişlerimi de düzettim sayenizde. Uyarınızı dikkate aldım hocam hepsini tek tek değiştiriyorum. | |
| | | Görkem Pilot-1
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Perş. 05 Nis. 2012, 21:48 | |
| Linkler silinmiş. Bu videolara tekrar nasıl ulaşabiliriz. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 08 Mayıs 2012, 01:25 | |
| Sabri hocam, bu videolarına ihtiyacım oldu ve... linkler alttaki alıntılarımıza rağmen halâ YOK ve "2shared'"da kalmış. 2shared sitesi linkleri siliyor.Bu nedenle lütfen alttaki alıntımdaki dosyaları ve diğerlerini de bu sefer "BOX.net"' e Upload edelim. Böylece silinmez, yıllarca kalabilir. - pilot demiş ki:
- Teşekkürler Sabri hocam.Bu videoları hazırlamak kolay değil. Ellerine, gözlerine sağlık.
Bu şekilde Upload etmeniz daha faydalı oluyor. Bilgisayarımızda saklıyoruz. Youtubeden çekmek zor oluyor. Bütün paylaşımlarınıza: (+)lar ŞELÂLE!.. Ayrıca Ümit hocamıza da tekrar (+)lar ŞELÂLE!..
FAKATT!.. Sabri hocam, Alttaki alıntıya aldığım linkler ölmüş, tekrar upload ederseniz faydalanabiliriz. "BOX.com" dan upload ederseniz KALICI olur. Böylede olması gerekir. Son eklediğinizin haricindeki diğer önceki 2 aylık paylaşımlarınızı SİLMİŞ site hocam.
Dikkat edin ARKADAŞLAR!!, dosyalarınızı "2Shared'a" yüklemeyin!.. 4-5 ay sonra,1-2 yıl sonra aramıza katılacak olan yeni kaptanlarımız NASIL faydalansın bunlardan?.. Bu nedenle; dosyalarınızı "sürekli KALICI olan", kutunuzda TUTAN "BOX.net" veya "4shared" sitelerine YÜKLEYİN!. Gerçekten emeklerinizin boşa gitmemesini istiyorsanız, paylaşımlarınızdan faydalanılmasını istiyorsanız MUTLAKA ve kesinlikle doyalarınızı "Hesabınızı açarak" , "4shared" veya "Box.com" sitelerine Uplaod ediniz!..
- Sabri Sorgut demiş ki:
- Güzel bir vor eğitimi videosu. Youtube gibi bir paylaşım sitesine koymadım rar'layıp attım. Eğerki bunu paylaşmak yasak ise kaldırırım yönetici hocalarım. İstedim ki vor inişte sorunumuz kalmasın tam olarak yapabilelim :)
(Eğer yasak değilse paylaşım ben youtube'a da koyarım ) Daha böyle videolar var bende ils-vor olarak,istenirse onları da paylaşırım. Saygılar... Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.)
- Sabri Sorgut demiş ki:
- Şimdi de NDB olanı upload ediyorum hocam ... Dileyen arşivine katabilir
"EDIT" Link eklendi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.)
- Sabri Sorgut demiş ki:
- Arkadaşlar videolara kaldığımız yerden devam. Bugün üç video bir pakette
Paket İçinde :
İnnsbruck ILS Land Nice CIRCLING Reccio Calabria NDB Land
Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.)
- Sabri Sorgut demiş ki:
- Bunlarda yeniler arkadaşlar . Üçer üçer gidiyoruz . Daha da istenirse paylaşacağım.
Pakettekiler :
1- Rio De janeiro ILS 2- ST. MAARTEN VOR-DME 3- DELHI ( INDIA ) ILS
Lınk : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Linkte dosya SİLİNMİŞ!.)
- Sabri Sorgut demiş ki:
- Ben teşekkür ederim hocam bu sitede çok şey öğrendim, bilmediklerim de oldu yanlış öğrenmişlerimi de düzettim sayenizde. Uyarınızı dikkate aldım hocam hepsini tek tek değiştiriyorum.
Bu alıntınızdaki yazınıza göre halâ eski linklerde kalmış ve dosyalar silinik hocam. "Box.NET" e yeniler misiniz?..saygılar. | |
| | | mert şişko Pilot-3
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 08 Mayıs 2012, 10:54 | |
| dosyaların hepsi silinmiş maalesef | |
| | | sami caskurlu Pilot-2
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Ptsi 25 Şub. 2013, 16:28 | |
| yokmu link | |
| | | BurakOZ WEB-Researcher
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Ptsi 25 Mart 2013, 21:58 | |
| Tam buldum demiştim ki, linklerin hepsi silinmiş. | |
| | | Mustafa ŞENKAL Pilot-1
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Ptsi 25 Mart 2013, 22:36 | |
| vaps hocam videoyu Haluk hocam yarın bulabilirse [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burada paylaşacak. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 26 Mart 2013, 06:13 | |
| Yukarıdaki video bumudur bilemiyorum ama bence çok iyi bir video yanına bir iki tanede kitapçık koydum. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Linki birinci mesajada ekliyorum. | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 26 Mart 2013, 14:00 | |
| Haluk hocam cok tesekkur ederiz emeginize saglik | |
| | | kartalaytas Pilot-1
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 26 Mart 2013, 18:13 | |
| Senin canına kurban hocam ya o ellerin dert görmesin allah klavyene modemine cat5 kablona zeval vermesin :D | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 26 Mart 2013, 19:03 | |
| Bugün dökümanı okuma fırsatı buldum.Haluk hocam gerçekten teşekkür ederim tekrar tekrar teşekkür ederim inanın içinde bilmediğim bilgiler vardı sayenizde hergün yeni şeyler öğreniyoruz.Eğer sizin için bir mahsuru yoksa, arkadaşım(Yusuf Özata) ile paylaşmak istiyorum kendisi VAPS'a üye. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: İniş Eğitimi Videoları Salı 26 Mart 2013, 19:39 | |
| Tabi paylaşabilirsiniz hocam herkes faydalansın diye buraya koyuyoruz. | |
| | | | İniş Eğitimi Videoları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |