Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! | |
|
+8PETER Cengizhan Barut Haluk ibrahim emresancaktar pilot Mertcan UZUN memo1998 12 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! C.tesi 29 Ara. 2012, 13:13 | |
| | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! C.tesi 29 Ara. 2012, 13:35 | |
| Hocam duzgun ss vermeyi daha cozemedim, yukaridaki ss'ler biraz iptidai oldu kusura bakmayin. Guzel bir ss programi bulmam lazim hoversnap ise yaramadi. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! C.tesi 29 Ara. 2012, 13:42 | |
| Bundan daha fazlası olmuyor zaten güle güle kullanın. Hoversnap güzeldir hocam eliniz alışmadı herhalde! Fraps bakın birde ama o ücretlidir.! :) | |
| | | Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! C.tesi 29 Ara. 2012, 13:47 | |
| E fena degil hocam ya. FsX'in Rex'ine yetisemese de default goruntuye gore gayet guzel. Fps 350'yi gordum bu arada Hoversnap error veriyor Fs9'da. Anlamadim niye yaptigini. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! C.tesi 29 Ara. 2012, 13:58 | |
| Atadığınız tuş başka birşeyle çakışmıyor değilmi hocam printscreen tuşunu atayın. 25 civarına kitleyin hocam fazlası gerekli değil boşa makine yorulur. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Paz 30 Ara. 2012, 00:36 | |
| Çok teşekkürler arkadaşlar. Emin hocam, binbir zahmetle eklediğiniz resimler için de çok sağolun. "Hoversnap"... konusunda da yazdığım gibi, ben ilk günden beri bu programı sorunsuz kullanıyorum. Mühim olan ÖN Ayarlar hocam. Bakınız sizin resimler, BeşBin küsur pixel falan diyorsunuz. Bu kadar yüksek çekmesine bile sisteminiz imkân verebilmiş. Buna gerek yoktu hocam. Siz öncelikle şu sayfamızdaki yeni eklediğim resimli "Önemli Ayarlar" kısmını okuyup uyguladığınızda Fs veya sisteminizde sorun kalmayacaktır: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |