| REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! | |
|
+8PETER Cengizhan Barut Haluk ibrahim emresancaktar pilot Mertcan UZUN memo1998 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Paz 11 Ara. 2011, 21:47 | |
| Bir kaç gün önce zinertek i konuşurken rex den beklenmedik atak.İnanılmaz güzel FS2004 DENİZİ SANKİ FSX denizi fark yok! BULUTLAR FSX DEN BİLE DAHA GÜZEL! Hemen içeri girin ve indirin ! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Şuanda nutkum tutuldu :O | |
|
| |
Mertcan UZUN Teacher Pilot
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Paz 11 Ara. 2011, 22:36 | |
| Fark yokki Overdrive'den aynı | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 01:20 | |
| (+)'lar verildi Mehmetcan. Teşekkür ederiz paylaşım için. Bunu indiren ve kuran bir arkadaşımız buraya sadece "Oceanheighfield.BMP" dosyasını RAR'layıp Upload edebilir mi?.. test için ... Bu dosyanın bulunduğu yer: FsX-9 / Texture klasörüdür!..Teşekkür ederim. | |
|
| |
emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 02:34 | |
| Ben hakkaten denizi gerçek sandım FSX'i 10'a katlamış bence. | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 02:49 | |
| Mehmehtcan çok teşekkürlerler... fsx i katlayıp katlayamadığını göremedim çünkü kurlumun sonunda (clouds bölümününü yüklerken) installer hatası veriyor kurulumu geri alıyor. sırf bu yüzden full fs9 rex v.1.0 indirip kurdum, sp1 ve sp2 sini de yükledim ( sp3 ve sp4 yüklenemiyor) sonra tekrar overdrive ı üzerine kurmayı denedim... malesef olmadı. | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 10:35 | |
| İbrahim hocamla aynı sorunu yaşıyorum dün çok uğraştım olmadı zaten RC4 üde kuramadım, Format attım gine olmadı! Moralim çok bozuk ne eksik olabilirki? Sistemim Win7 64Bit ondan olabilirmi acaba? | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 10:48 | |
| Aynı sorun bendede mevcut hatta ilgili kendi forumlarınada baktım bu sorunu yasayan arkadaslar anlattıkları şekilde çözmüş ama ben çözemedım denemediğim yol kalmadı. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 10:59 | |
| - Mertcan UZUN demiş ki:
- Fark yokki Overdrive'den aynı
Mertcan görüntüde neden fark olsun ki, zaten OVERDRIVE bu. Burada fark, bedava olması. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 11:02 | |
| - Haluk demiş ki:
- İbrahim hocamla aynı sorunu yaşıyorum dün çok uğraştım olmadı zaten RC4 üde kuramadım, Format attım gine olmadı! Moralim çok bozuk ne eksik olabilirki? Sistemim Win7 64Bit ondan olabilirmi acaba?
Haluk Bey, WIN7-64 sorun değil sanırım, ben RC4 sorunsuz kurdum ve kullanıyorum. | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 11:09 | |
| Tekrar söylemek isterim, HDE2 - High Definition Environment v2 - Pablo DIAZ ve ENVIRONMENT INDIGO v1.5 - Brian NIETZEL, yıllardır bedavadır ve cummulus ve cirrus textureleri REX'ten daha net ve daha güzel. Ve sisteminize göre seçebiliyorsunuz. Unutmadan Mehmetcana paylaşım için teşekkürler ! | |
|
| |
PETER General ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 11:16 | |
| - pilot demiş ki:
- (+)'lar verildi Mehmetcan. Teşekkür ederiz paylaşım için.
Bunu indiren ve kuran bir arkadaşımız buraya sadece "Oceanheighfield.BMP" dosyasını RAR'layıp Upload edebilir mi?.. test için ... Bu dosyanın bulunduğu yer: FsX-9 / Texture klasörüdür!..Teşekkür ederim. Hocam, PM ile yolladım !! | |
|
| |
Sabri Sorgut Pilot-4
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 11:21 | |
| Hocam rc4 bende de kurulu win 7 64 bitte sorun çıkarmıyor. Ayrıca bende rex overdrive da yüklü hatta hep onu kullanırdım. sorun çıkmadı hiç kaç kez yükledim format attıktan sonra yine sorun çıkarmamıştı. | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 11:32 | |
| Arkadaşlar sorunu çözdüm!!!
Şu an çıkmam gerek akşam yeni konu olarak paylaşacağım. | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 12:04 | |
| Hadeee! akşama kadar bekle şimdi!! | |
|
| |
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 13:13 | |
|
En son Erdinç TURKAN tarafından Ptsi 12 Ara. 2011, 16:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Salih BAŞPINAR Pilot-3
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 13:38 | |
| Rex 2004 için SP1 ve SP2 iki *** yama REX in C de kurulu olduğunu farzedip buluncaya kadar HHD yi tarıyorlar. Halbuki registry kaydını kontrol etseler daha kolay bir kurulum olacak. SP3 ve SP4 ise önceki ikisinden daha salak iki yama. Kurmak için ille REX in kurulu olduğu dizin içine atmak gerekiyor. | |
|
| |
ibrahim ADMIN Paint Team Chief
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 15:03 | |
| Hulisi hocamın açıklamaları kurulum için sorunu olanlara kesin cevap niteliğindedir. Gece bayağı bir tırmalayıp bende aynı sonuca ulaşmıştım... ::)
rex overdrive ı yüklemek için; - Rex kurulu olmalı. - sp1 den sp4 e kadar güncelemelri yüklü olmalı (sp3 ve sp4 güncellemelerini yapabilmek için, bu iki güncellemeyi rex in kurulu olduğu dizine atın oradan kurun, yoksa güncellemeler rex i tanımıyor) - en son olarak rex overdrive ı yükleyin...
Memhmetcan kaptanım, birkaç ocean versiyonu denedim ama pek fsx i katlayanına rastlayamadım ( gerçi, sadece Pilot hocam için gerekli Oceanheildfield dosyalarını toparlamaya çalışacağım ). eğer beğendiğin bir ocean konfigürasyonu varsa konfigürasyon açıklamasıyla birlikte bir SS ekleyebilirsen sevinirim... | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 18:02 | |
| Yeni konu açacaktım ama gerek kalmamış, arkadaşlar splerin kurulu olması gerektıgını sp lerin nasıl kuracağınıda de yazmış.Bari splerin linklerini atayım. Sırasıyla sp 1 2 3 ve 4 ü kurun. Bu arada tekrar hatırlatma olsun.(SP3 ve 4 ü REX in dizinine atıp kurun) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 19:24 | |
| Linkler ve uyarılar için bütün arkadaşlara teşekkür ederim herkesin + ları verildi yükledim sonunda. Bulutlar güzel ama deniz sanki bana aynı gibi geldi Marmara olduğu içinmi acaba! Frame sayısında da düşme olmadı hemde ltfj civarı yani! Gayet güzel tekrar teşekkürler. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 12 Ara. 2011, 19:26 | |
| Deniz animasyonlarını görmek için display ayarlarından land&Water yerine sadece wateri yüksek tutun hocam.
Zaten gene pek değişmiyor oradaki ss ler fsx e ait. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Ptsi 24 Ara. 2012, 00:23 | |
| - Cengizhan Barut demiş ki:
- Deniz animasyonlarını görmek için display ayarlarından land&Water yerine sadece wateri yüksek tutun hocam.
Zaten gene pek değişmiyor oradaki ss ler fsx e ait. Ben de REX arıyordum test için...Gerçi REX'i bulamadım ama Sitesine 1 saatten beri bakıyorum da, ben de öyle tahmin ettim Cengizhan. REX_fs2004 'ün deniz dalgalarının REX sitesindeki SS'leri sanırım FsX'e ait dediğin gibi. Acaba böyle mi arkadaşlar?..REX-Ocean SS sayfası: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hele bu resim sanki FsX: Bulabilirsem, ben de denesem mi acaba REX'i arkadaşlar?.. | |
|
| |
Emin Yilmaz Global MODERATOR
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Cuma 28 Ara. 2012, 03:54 | |
| Selamlar. Dun gece Rex for Fs9'u overdrive ile beraber yukledim. Bulutlar ve runway Fs9 default'a gore epeyce guzellesiyor. Genede bulutlar FsX'in Rex'i ile karsilastirinca runway'den karton gibi gozukuyor. Yukseklik artinca epeyce duzeliyor. Marmara denizinde cok abarti bir degisiklik goremedim. Hafif bir dalga efekti var, fena degil. Tropik denizleri de bir deneyecegim. FsX'teki Rex'in deniz texture'lari cok guzel, ama bunlar yuzunden her FsX actigimda Rex'in yuklenmesi 10 dakika suruyor. O yuzden deniz texture'lari bir defa yukleyip sonra uncheck yaptim.
Pilot hocam sizin verdiginiz screen shot FsX gibi geldi bana. En azindan marmara denizi hic boyle gozukmuyor Rex'le. Aksam baska yerleri de deneyip son fikrimi soylerim ama yuzde doksan FsX. | |
|
| |
Haluk ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Cuma 28 Ara. 2012, 09:45 | |
| O resim %99 FSX bende hiçbir zaman böyle olmadı. | |
|
| |
pilot MANAGER
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Cuma 28 Ara. 2012, 19:45 | |
| O zaman hocam, bu REX'i yapan da satan da hile mi yapmış acaba?.. Buna "sahtekarlık" denmez mi?.. FsX'i gösterip, "F9-REX" diye dolandırıyorlar milleti demek. Yine bizim "VapsWAT-Effekt", Fs9 için EN İYİSİ..
| |
|
| |
Cengizhan Barut ADMIN
| Konu: Geri: REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! Cuma 28 Ara. 2012, 19:52 | |
| Genede su için birşeyler arıyorsanız ben Zinertek Ultimate Water Advanced kullanıyorum.Fena sayılmaz buyrun bakın: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Fotorealistik ve realistik olmak üzere kurarken iki seçenek sunuyor. FS2004 | |
|
| |
| REX Overdrive FS2004 Çıktı HEMDE BEDAVA! İçeri buyrun! | |
|