Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
hknpal Vaps Designer
| Konu: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) C.tesi 19 Kas. 2011, 21:01 | |
| Boeing 737-800 TC-JFU ELAZIĞ PMDG NGX only Texture Sadece Texture dosyası mevcuttur. Uçağın kendisi ücretlidir. | |
| | | hknpal Vaps Designer
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) C.tesi 19 Kas. 2011, 21:02 | |
| mesajımı değiştiremediğim için linki saklayamadım. Pilot hocam'dan yardım bekliyorum :) | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) C.tesi 19 Kas. 2011, 21:35 | |
| Gizlemişsiniz sayın hocam, pilot hocama gerek kalmadı ::) İlk artı benden, kaçmaz. Yalnız FS9 olsa elimdekiyle değiştirmek isterdim. Mipmap işaretini kaldırdığım halde flu gözüküyor zaman zaman boyama. İdare ediyoruz artık. | |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) C.tesi 19 Kas. 2011, 21:39 | |
| Özgür kaptanım teşekkürler. Eskiden bizim değiştir düğmemiz vardı ona ne oldu? :) | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) C.tesi 19 Kas. 2011, 21:53 | |
| Yandı, bitti, kül oldu Aslında sizden 2 gün kıdemliyim forumda ama epeydir yok o düğme. Gerçi o düğme kalktığında bendeki kalkmamıştı, mod olmuştum zira. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 01:38 | |
| Eline koluna sağlık Hakan hocam..Çok titiz çalışma olmuş. Devamını bekleriz. (+)lar ŞELÂLE!.. Düğmeler yeniden yapılandırılıyor galiba.. Bazıları, bazı bölümlerde eksiltilmiş. EDİT: Paylaşımınız " Boeing Boyamaları" sayfasındaydı. " Boeing_FsX Boyamaları" sayfasına taşıdık!.. Bilgilerinize.. | |
| | | emresancaktar EDITOR
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 01:54 | |
| Hakan o senin şahsi 738in di mi ?
| |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 11:57 | |
| Şahsi derken ücretliyi kast ediyorsan evet.. Tam sorunu anlayamadım kaptanım. | |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 12:50 | |
| - hknpal demiş ki:
- Şahsi derken ücretliyi kast ediyorsan evet.. Tam sorunu anlayamadım kaptanım.
Espri amacında sölemiştim kaptan flythy'deki uçağını kasıt ederek :D | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 13:00 | |
| Eline sağlık hocam...Çok güzel bir çalışma olmuş. [b]+'larrrr... :heytBe!: |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 13:05 | |
| - emresancaktar demiş ki:
- hknpal demiş ki:
Espri amacında sölemiştim kaptan flythy'deki uçağını kasıt ederek :D anlayamamışım kusra bakma :D THY bana bunu tahsis etti gözüm gibi bakıyorum. Hem boyamacılık hem pilotluk zor cidden :) | |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 13:06 | |
| | |
| Konu: Geri: PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) Paz 20 Kas. 2011, 14:01 | |
| - hknpal demiş ki:
- emresancaktar demiş ki:
- hknpal demiş ki:
Espri amacında sölemiştim kaptan flythy'deki uçağını kasıt ederek :D
anlayamamışım kusra bakma :D THY bana bunu tahsis etti gözüm gibi bakıyorum. Hem boyamacılık hem pilotluk zor cidden :) Benide almassan yan koltuğuna anahtarla çizeceğim uçağını bir gece ansızın apronda haberin olsun Hakan kaptanım. | |
| | | | PMDG NGX_TC-JFU_Elazığ_B737-800(For FSX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |