Hakikaten muhteşem DÖNÜŞ yaptın Patron!..
Demek 1 günlük istirahat sana yaramış.İstersen ara-sıra böyle istirahatler verelim mi?..
"-Amman hocam!" dediğini duyar gibiyim. Şaka-şaka..
Harika bir çalışma ve Müthiş bir EMEK!.. Şimdiden bu haliyle bile buna milyonlarca Teşekkürü hak ettin.. Hadi bakalım Metmetcan, göreyim seni.. Hepimizden baskın çıktın ya ?.. HELAL OLSUN SANA!.. Bundan sonra hangi çalışmaya imza atacaksın, ne yapacaksın merak ediyorum?..
Seni boş bırakmaya gelmiyor.
Bir gün buradan ayrı kaldın, neler becermişsin..
Tekrar kutluyorum seni.. BRAVO !..(+)LAR milyonlarca..
Yalnız, bundan sonra uçak üzerindeki hareketli flapları ve kapıları nasıl yapacaksın?, ben de bilmek isterim doğrusu..
Hangi çizim programını kullanıyorsun?..Gmax mı?, 3dsMax mı?..
Bu arada "A380_VapsPAN'ı bana bıraktın değil mi?..Ben güzel birşeyler buldum. Bir ara bitirmeye çalışacağım paneli.
Birçok A380 boyama yapacaktın. Ne oldu onlara?.. Onları yarım mı bıraktın?..
Bu uçak modeli de onlara benzemesin sakın?.. Her başladığın projeyi tamamlamalısın. Hiçbirşeyi yarım yamalak bırakma Mehmetcan.Sevgilerimle... "Nazar Boncuklu Vaps Kaptanı"
Bak Mehmetcan, arkadan bir minik kaptan kardeşin daha geliyor. Bizim torun, "Kuzey kaptan" . Henüz 1 yaşında. Yani Bugün, 20-Haziran'da doğum günü.. Yeni yeni yürümeye başladı. Ama elinden uçak maketleri düşmüyor. Sana rakip geliyor.
7-8 yıl sonra VAPS ayakta kalırsa, burada yazılarını, tasarımlarını görebilirsin..Bizden sonra o devam eder artık..Bizim bir ayağımız çukurda sayılır. Pilot Dedesinin bıraktığı VAPS mirasını devam ettirir sizlerle birlikte..