Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) | |
|
+6Sedat Yıldırım memo1998 Özgür Kiraz pilot orhanyavuz Erdinç TURKAN 10 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Cuma 03 Haz. 2011, 23:22 | |
| | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 00:29 | |
| Erdinç hocam valla bu paint işini bayağı kaptınız. Sizede bu yakışır , bu uçakta ufak değişiklikler yaptınız ama boyamalarınızın hepsi süper ve mükemmele yakın. Eee bizede ayakta alkışlamak düşer. mehmet can ve sizin emeğinize sağlık
Saygılarımla | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 00:54 | |
| - orhanyavuz demiş ki:
- Erdinç hocam valla bu paint işini bayağı kaptınız.
Sizede bu yakışır , bu uçakta ufak değişiklikler yaptınız ama boyamalarınızın hepsi süper ve mükemmele yakın. Eee bizede ayakta alkışlamak düşer. mehmet can ve sizin emeğinize sağlık Saygılarımla Orhan hocama aynen sonuna kadar katılıyorum. Kısa zamanda, bu kadar hızlı ve sağlam adımlarla bu seviyelere gelmek zor bir iş.. Kutlarım sizi Erdinç hocam. (+)lar ŞELALE!..Hocam, gerçi size bir zahmet daha olacak ama, boyamanın bir de sadece TEXTURE klasörünü Upload edebilir misiniz ?.. Base dosyaları bende mevcut.. Teşekkür ederim hocam. | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 01:18 | |
| Bu sefer ilk artıyı veremedim (milli maç sağ olsun) ama güzel bir çalışma olmuş Erdinç hocam. Ellerinize sağlık. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 01:38 | |
| Demek SENDİN ha?.. Bu sefer dansı kaybettin hocam. Bir dahakine ÇAÇA yapalım.. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 01:44 | |
| İnanın dostlar, sizinle VAPS'ta paylaşımlarda bulunmak ve espirili dialoglar kurmak beni çok mutlu ediyor.. Sanırım sizler de sitemizde bulunmaktan ve bizlerle mutlusunuz?..İnanıyorum ki böylesiniz.. Ben şahsen sizlerden çok memnunum.. Gerisi teferruat!..
En son pilot tarafından C.tesi 04 Haz. 2011, 01:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 01:44 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 01:47 | |
| | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 02:11 | |
| Sizler gibi dostlarım olursa, neler yapmam ki sizlerden aldığım bilgileri sizelere sunmakdan büyük keyif alıyorum, ne mutlu ki sizler gibi arkadaşlarım var, sizlere herşey feda olsun, sizlere bir nebze yardımcı olabildiysek ne mutlu.Hepinize teşekkür ederim.Saygılar.
En son Erdinç TURKAN tarafından C.tesi 04 Haz. 2011, 02:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 02:18 | |
| Asıl, bizler size teşekkür ederiz hocam.. Bu kadar dikkatlice ve özenle hazırlanmış, tek-bir minicik çapak bile bulamadığımız çalışmalarınızı bizlere bahşettiğiniz için size minnatarız.. İyi ki varsınız!, iyi ki VAPS'tasınız!.. :helal!: Bu arada, benim TEXTURE'm gümbürtüye gitmez, di mi?.. | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 02:21 | |
| - pilot demiş ki:
- Asıl, bizler size teşekkür ederiz hocam.. Bu kadar dikkatlice ve özenle hazırlanmış, tek-bir minicik çapak bile bulamadığımız çalışmalarınızı bizlere bahşettiğiniz için size minnatarız.. İyi ki varsınız!, iyi ki VAPS'tasınız!.. :helal!:
Bu arada, benim TEXTURE'm gümbürtüye gitmez, di mi?.. Hocam hangi texture olduğunu hatırlatırsanız memnun olurum.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) C.tesi 04 Haz. 2011, 02:23 | |
| Yukarıdaki hocam; "Star Aliance_A321_IFDG" Bende base dosyaları olduğundan, sadece texturesini kullanacağım.. Şimdiden teşekkürler Erdinç hocam. Sağolun, varolun. Bir de SS kısmına birkaç adet uçuş SS'lerimi de çakarım.. Bu arada A330 "VapsPAN" panel dosyaları hızla geliyor.. Hazırlayın kendinizi arkadaşlar!... | |
| | | memo1998 Co.Master Pilot
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Çarş. 15 Haz. 2011, 18:23 | |
| | |
| | | Sedat Yıldırım Pilot-1
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Çarş. 22 Ağus. 2012, 17:20 | |
| Hocam elinize sağlık teşekkürler | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Perş. 23 Ağus. 2012, 11:40 | |
| Elinize sağlık hocam teşekkürler | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Perş. 23 Ağus. 2012, 15:51 | |
| güzel bir çalışma teşekkürler | |
| | | HuseyinBerker Pilot-2
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Çarş. 29 Ağus. 2012, 22:55 | |
| elinize sağlık her aradığımı buldum burada kendimi çok mutlu, huzurlu hissediyorum :) | |
| | | Onur Ka Pilot-1
| Konu: Geri: IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) Ptsi 08 Ekim 2012, 18:05 | |
| Hocam elinize sağlık. Boyama muhteşem olmuş. Hemen indirip, kuracağım. | |
| | | | IFDG A321 THY Star Alliance JRA Kütahya (for Fs9) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |