Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) | |
|
+68cberkan nazifceylan Mehmet Zübeyir cem_hosgor dogan_atmaca BeratSun Hasan Uğuz BurakOZ haniz regasoft Ahmet Salih omeryesil Gürcan boldpilot Burakkaan hakanyarba omerburakarslan Mustafa Adlin Hasan Bozdaş HuseyinBerker bilgin.5252 colakyusuf deniz.ari Noyan737 Batughan Tufan KORKMAZ Ersin Akbulut tamer40 Alper2590 TahaBedir atabay Batuhan Özden ahmet44 tgyuksel Görkem hilmiaktas matrix2 Berfin ok cankaptan ünsal_satar sotisvolanis Onur Aşkın BurakYilmaz Tamer Öztürk Yiğit Erk CanK34 Sedat Mert YILDIRAN telecaster Haluk Mehmet Kartal Mert Irtem akkurtonur hasanöztürk greyghost KaptanVecihi d-mod caner kaptan astana Alloy hknpal istanblue Hakan Kaptan Stein basay71 Kaan Özgel Erdinç TURKAN pilot 72 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
hasanöztürk Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Ptsi 27 Haz. 2011, 23:24 | |
| tesekur ederız eskı istanbul hava yollarının kaplamalarınıda yapabılırmsınız acaba rica etsem | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 28 Haz. 2011, 00:56 | |
| - hasanöztürk demiş ki:
- tesekur ederız eskı istanbul hava yollarının kaplamalarınıda yapabılırmsınız acaba rica etsem
Lütfen isteklerinizi "Boyama İstekleriniz" sayfasına yapınız. Buradan isteğiniz gerçekleşmez. https://vaps.hooxs.com/f96-boyama-ystekleriniz-paint-desire-forumİstek için açacağınız konu başlığına , içeriğe uygun yazılar yazınız. (Oradaki örneklere bakınız!) | |
| | | akkurtonur Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) C.tesi 02 Tem. 2011, 20:15 | |
| | |
| | | Mert Irtem WEB-Researcher
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Ptsi 04 Tem. 2011, 11:13 | |
| | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Ptsi 04 Tem. 2011, 14:16 | |
| çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık | |
| | | Mehmet Kartal Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 19 Tem. 2011, 12:05 | |
| hocam elinize sağlık indireceğim süper çalışmalar var burada helal olsun | |
| | | Kaan Özgel Global MODERATOR
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 19 Tem. 2011, 12:12 | |
| - Mehmet Kartal demiş ki:
- hocam elinize sağlık indireceğim süper çalışmalar var burada helal olsun
Mehmet hocam önce sitemize hoşgeldiniz burası bir aile gibidir herkes birbirine saygılı,sevgilidir sizin gibi birinide aramızda görmek bizim için mutluluk verici sanırım 11 senedir fs kullanıyomuşsunuz.Herhangi bir sorunuz,probleminiz olursa bana danışabilirsiniz. Ayrıca profilinizi düzgün girdiğiniz için ve profil resmi yüklediğiniz için thanks puanınız 1'e yükselmiştir Saygılar | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Perş. 21 Tem. 2011, 20:57 | |
| Üye olamayan bir arkadaş için indiriyorum.! :!: | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 22 Tem. 2011, 00:20 | |
| Üye olamamasının sebebi, "kayıt Ön şartlarını" iyice okumamasından ve uygulamamasından kaynaklanır hocam. Paylaşımlarımızdan daha rahat ve bolca faydalanması için MUTLAKA "Kayıt Ön şartlarını" harfiyen uygulaması gerektiğini iletirseniz, aktif edilmemesi için neden kalmaz. Saygılar. | |
| | | astana Pilot-2
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 22 Tem. 2011, 15:19 | |
| elinize sağlık hocam şahen gözüküyor | |
| | | telecaster Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 22 Tem. 2011, 18:28 | |
| emeğinize ve ellerinize sağlık.Gerçekten çok güzel gözüküyor. Uçuş için sabırsızlanıyorum. | |
| | | Mert YILDIRAN Systems Optimist
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Paz 31 Tem. 2011, 23:30 | |
| Elinize sağlık hocam :) Saygılar :) | |
| | | Sedat Pilot-4
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Ptsi 01 Ağus. 2011, 11:35 | |
| hocam elinize sağlık teşekkürler | |
| | | CanK34 Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Perş. 11 Ağus. 2011, 21:56 | |
| Ellerinize sağlık hemen bakalım. | |
| | | Yiğit Erk Pilot-2
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 27 Eyl. 2011, 20:22 | |
| Elleriniz dert görmesin çok başarılı bir çalışma olmuş kaptanım | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 27 Eyl. 2011, 21:16 | |
| Elinize sağlık kaptanım harika olmuş!! | |
| | | BurakYilmaz Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Çarş. 28 Eyl. 2011, 19:07 | |
| Elinize sağlık üstadım. Gayet güzel gözüküyor. Teşekkürler. | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Çarş. 05 Ekim 2011, 13:02 | |
| | |
| | | sotisvolanis Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Perş. 20 Ekim 2011, 22:24 | |
| emeğinize sağlık hocam teşekkür ederim sağolun | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Perş. 20 Ekim 2011, 22:27 | |
| Ben 5-6 mesajda da yapmanız gerekeni söyledim artık gerisi size kalmış bir avatar! kaydınız silinmek üzere kıritik bir durumdasınız! | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 21 Ekim 2011, 00:17 | |
| Onur hocam, uyarınız için teşekkürler, Ancak, sotisvolanis arkadaşımızın avatarı var. Bakınız şu: sotisvolanis arkadaşımız da bu avatarını doğrulayabilir. Neden peki biz bazen Avatar'larımızı göremiyoruz?.. Profillerimizdeki Avatar yüklendiğinde Ana Server'ımızda toplanıyor. Oradaki bir sorundan dolayı bu hata bazen oluyor..Fakat, Yönetim panelimizden kişinin profil sayfasına girdiğimizde görülüyor. Bazen hatadan dolayı Profil kısımlarında görülmüyor. Benim, senin bile avatarımızı göremiyoruz. Şuan ben göremiyorum. Belki İnt. tarayıcımızdan da olabilir. Şayet bir kaptanımızın profilinde hiçbir şey Avatar resmi yoksa bu avatar yüklemediği anlamına gelmez. Server veya resim upload sitelerinde hatadan dolayı Avatar görülmüyor. Herhangi bir kaptanımızın Profilindeki Avatar kısmında alttaki resim varsa, o takdirde "-Avatar Yükleyiniz!" uyarısı yapabiliriz. Alttaki resim Türkiyedeki serverımızda yüklüdür ve gösterimde sorun yoktur. Kaptanlarımız kendi avatarlarını yüklemezse sistem, otomatik olarak alttaki resmi ona avatar olarak yükler..Avatarı olmayanlara sistem tarafından atanan UYARI resmi: veya Bu resmin gösteriminde sorun yoktur. - | |
| | | Onur Aşkın Pilot-3
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 21 Ekim 2011, 13:02 | |
| :lol: Özür dilerim o zaman sotisvolanis kaptanım | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Cuma 21 Ekim 2011, 16:16 | |
| Estağfurulah Onur hocam.. Siz gerekeni yapmışınız, teşekkür ederiz. Her kaptanımız kendini Admin olarak görmeli, kuralları nazik ve kibar bir dille yeni kaptanlarımıza hatırlatmalı.Siz de böyle yapmışınız . Sağolun. Fakat resim hatalarından dolayı biraz yanılmışsınız. Ancak yukarıdaki "Avatar Yok!" resimlerinden biri, kişinin Profilnde varsa, o zaman uyarı yapılmalı.. Saygılar. Doğrudur Hasan hocam. Haklısın. Elbet indirdiğimiz ücretsiz uçak bile olsa (Posky,IFDG, vs.) Aİrcarft klasöründe epey şişme yapıyor. Bunun yerine Fs9 veya FsX'in default uçaklarına bu boyamaları yapsak hiç bu kadar şişme olmaz. En azından Default olarak bulunan uçakların aynısını başka bir yapımcıya ait aynı ti,p uçağı indirmeye gerek yok!.. sadece FS'de olmayan uçakları, o da gerekirse, indirirsek şişme veya Fs'nin geç açılma sorunu olmaz.. Lâkin!; Default uçakları iyice incelersek, model tasarımında Frame'in düşmemesi için Poligon sayısını azaltma yoluna gitmiş Microsoft..Bu nedenle default uçaları yakından inceleyip, yuvarlak kısımlara (Örneğin Motor ön kapaklarının yuvarlaklığı..) baktığımızda tam bir yuvarlak değil de köşegenimsi (çokgen, Sekizgen, Ongen , vs.) yapıldığını görürüz: Bu da göze hoş gelmiyor. İşte Posky, PMDG vs.. gibi yapımcıların yaptıkları uçaklarda böyle sorun yok. Ancak, bu sefer de Frame sıkıntısı oluyor. yani Bir objeyi ne kadar detaylandırırsanız o oranda Frame atrıyor. Örneğin PMDG'nin son NG serisi midir nedir?, hiç işim olmaz!.. Bu uçağı kullandığınızda FsX'te müthiş Frame kaybı oluyorMUŞ! .Olması da gayet normal , hem ücetli hem de son derece detaylı. Sistemi güçlü olanlar ancak kullanabilir. Gelelim bana.. Aynen yukarıda yazdığım gibi; heleki benim gibi tasarım yapanların hiç bir şekilde yüklememesi gereken Frame kaybettiren scenery veya uçakları ben de alıyorum. Ancak ilerki yıllarda, tasarımlardan kurtulursam ve iyi bir sistem alırsam, rahatça uçmak için. Şu an default uçak ve yeri geldiğinde (scenery tasarım zamanında) default scenery kullanmak zorundayım. Kısacası, indirilen uçaklar, defaultlardan daha kaliteli çizime sahip olduklarından tercih edliyor. FS şişiyor, ama buna da katlanmak gerekiyor. Ya şişmeden default uçaklarla, ya da şişerek kaliteli uçaklarla.. tercih meselesi .. Saygılar. | |
| | | ünsal_satar Global MODERATOR
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Salı 17 Ocak 2012, 00:31 | |
| Bu harika çalışma için sağolun Pilot hocam emeğinize sağlık | |
| | | cankaptan Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Perş. 19 Ocak 2012, 21:42 | |
| Değerli kaptanım Ço kbaşarılı bir çalışma.Emeğinize sağlık zaman ayırıp bizimle paylaştığınız için
| |
| | | | Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |