Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) | |
|
+68cberkan nazifceylan Mehmet Zübeyir cem_hosgor dogan_atmaca BeratSun Hasan Uğuz BurakOZ haniz regasoft Ahmet Salih omeryesil Gürcan boldpilot Burakkaan hakanyarba omerburakarslan Mustafa Adlin Hasan Bozdaş HuseyinBerker bilgin.5252 colakyusuf deniz.ari Noyan737 Batughan Tufan KORKMAZ Ersin Akbulut tamer40 Alper2590 TahaBedir atabay Batuhan Özden ahmet44 tgyuksel Görkem hilmiaktas matrix2 Berfin ok cankaptan ünsal_satar sotisvolanis Onur Aşkın BurakYilmaz Tamer Öztürk Yiğit Erk CanK34 Sedat Mert YILDIRAN telecaster Haluk Mehmet Kartal Mert Irtem akkurtonur hasanöztürk greyghost KaptanVecihi d-mod caner kaptan astana Alloy hknpal istanblue Hakan Kaptan Stein basay71 Kaan Özgel Erdinç TURKAN pilot 72 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Mustafa Adlin MODERATOR
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Paz 15 Mart 2015, 17:27 | |
| Tugay hocam merhabalar. Hocam şu anda uçağı indirip FsX de denedim. Uçakta herhangi bir sıkıntı yok. İlk açtığımda 2d kokpit gelmedi fakat " Shift+1 " kombinasyonuyla ekrana geliyor. Uçak freeware olduğu için zaten 3d kokpiti bulunmamakta. Fakat yanlış bilmiyorsam default B738 in 3d kokpitini bazı ayarlarla bu uçağada ekleyebilirsiniz. 2d kokpiti " Shift+1 " kombinasyonuyla ayarladıktan sonra eğer kokpit gökyüzüne bakıyorsa bunu " Numpad 2 - Numpad 8 " tuşlarıyla aşağı veya yukarı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz | |
| | | tugay yapış Pilot-1
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Paz 15 Mart 2015, 18:00 | |
| Ben tamamen shift+1 tuşunu es geçmişim. Özür diliyorum. Şu an hallettim ayrıca default uçağın 3d kokpitinide buna uyarladım. Yardımınız için teşekkür ederim. | |
| | | anvarbeg INACTIVE
| | | | anvarbeg INACTIVE
| Konu: Geri: Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) Paz 08 Ocak 2017, 19:22 | |
| hocam merhabalar uçagın lınkını gonderırmısınız | |
| | | | Pegasus-İrem Naz_B737-800winglett_POSKY) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|