Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) | |
|
+31HuseyinBerker A.Caner PEREK mehmetsalih Bero erdemkazil Berfin ok Yunus Piyade Mert YILDIRAN coufer sotisvolanis d-mod Mertcan UZUN Cengizhan Barut Kubilay Onur Aşkın MUSTAFA POLAT cagri03 basay71 Kaan Özgel Özmen ÜNAL memo1998 Cpt.Cihan hassan gokturk78 haniz skoksal telecaster canert Stein Erdinç TURKAN pilot 35 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Berkay Öztürk Pilot-1
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Paz 26 Mayıs 2013, 16:35 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Paz 26 Mayıs 2013, 17:10 | |
| Berkay kaptan!, 2-3 günden beri yönetim olarak 7-8 görevli sizi takip ediyoruz. İndirmek istediğiniz paylaşımlara verdiğiniz cevapların çoğu KOPYALA/YAPIŞTIR cinsinden.. ya; "-Teşekkürler", ya da "-Çok güzel" gibi ifadelerle dolu. Bazı paylaşımların linkleri AÇIK olduğu halde ve bunlara mesaj yazmaya mecbur olmadığınız halde yine de aynı ifadeleri kullanıyorsunuz. Lütfen dikkat ediniz!..Mesaj kirliliği yapmayınız!. HİDE'li (kapalı linklere) tabi ki mesaj yazacaksınız ama, her mesajınız maalesef aynı.
Bu mesaj kirliliği olmasın diye ARTIK, linkleri hidesiz yapıyoruz. | |
| | | Berkay Öztürk Pilot-1
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Paz 26 Mayıs 2013, 18:08 | |
| Efendim Uyarınız İçin Teşekkür Ederim Bir Daha Olmayacağına Dair Söz Veriyorum.... | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Ptsi 27 Mayıs 2013, 11:15 | |
| Merakımı hoşgörün ama SGX123, IVAO için çağrı kodunuz mu? Zira isminizi (ne Berkay ÖZTÜRK'ü ne de imzadaki Emre ENGİN'i), IVAO Saga VA pilot listesinde göremedim.
İmzaya gelince: Ya sizin imzanız değil (SGX123 diye bir çağrı kodu da yok kimsede, boşta) ki sizin imzanız değilse lütfen kaldırınız ya da değiştiriniz. Fs Airlines sistemi imzanızda, isminizin, kayıttaki isim olduğu belli, ondan yana sorunumuz yok ama diğeri, yanlış anlaşılmaya neden olabiliyor. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Cuma 28 Haz. 2013, 02:23 | |
| hocam çok güzel bir boyama olmuş ellerinize sağlık |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Cuma 28 Haz. 2013, 17:28 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Merakımı hoşgörün ama SGX123, IVAO için çağrı kodunuz mu? Zira isminizi (ne Berkay ÖZTÜRK'ü ne de imzadaki Emre ENGİN'i), IVAO Saga VA pilot listesinde göremedim.
İmzaya gelince: Ya sizin imzanız değil (SGX123 diye bir çağrı kodu da yok kimsede, boşta) ki sizin imzanız değilse lütfen kaldırınız ya da değiştiriniz. Fs Airlines sistemi imzanızda, isminizin, kayıttaki isim olduğu belli, ondan yana sorunumuz yok ama diğeri, yanlış anlaşılmaya neden olabiliyor. Özgür hocam. Bu arkadaşımızın icraatları! maalesef bunlarla sınırlı değilmiş. İki-üç hesap açma, kurallara uymama, yanlış bilgilendirme, vs... bütün hesapları inactive olmuştur. Saygılar. | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Çarş. 26 Şub. 2014, 23:28 | |
| |
| | | abdrim Pilot-1
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Paz 07 Ağus. 2016, 23:55 | |
| | |
| | | abdrim Pilot-1
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Paz 07 Ağus. 2016, 23:57 | |
| güzel çalışma emeğinize sağlık | |
| | | abdrim Pilot-1
| Konu: Geri: IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) Ptsi 08 Ağus. 2016, 00:00 | |
| emeğinize sağlık hoş ve güzel bir çalışma olmuş epeydir aradığım bir şeydi | |
| | | | IzAir(Pegasus)_Airbus A320_(IFDG) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |