Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
pilot MANAGER
| Konu: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 04:49 | |
| A320_Corendon_IFDG_for FsX ve Fs9For FsX & Fs2004(FS9)FullCREDITS :IFDGAirbus 320Model Designers........................: Albaro Villegas and Ric BarkerFlight Dynamics Designer............: Pedro OliveiraLivery.....................................: Dirk KieferCorendon Painter By..................: Pilot (VAPS) * Uçak,hem FsX hem de Fs9 için kullanılır! (ZIP içinde "for FsX CONFİG" klasöründe FsX için dosyalar vardır!.) * Kapıları ve bagaj kapaklarını açmak için SHIFT+7 tuşları ile MVT-Moving Vaps Tool penceresini kullanın.. * 2 adet boyama yapılmıştır. Birisi IAE motor, diğeri CFM motor tipleridir.
En son pilot tarafından Salı 21 Ara. 2010, 03:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
| | | Erdinç TURKAN MANAGER
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 14:36 | |
| Hocam ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor, yalnız linkde bir sorun mu var ? download olmuyor, kontrol edrseniz seviniriz.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 15:46 | |
| İlginiz için teşekkürler. Linkte bir sorun bulamadım Erdinç hocam.Şimdi denedim, bende olmasına rağmen tekrar indirdim dosyayı, sorun görünmüyor. Ancak, sayfa biraz geç gelebiliyor. İyi uçuşlar. | |
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 16:56 | |
| Hocam, sanırm 2Shared.com la benim bir problemim var kesinlikle açmıyor, daha önce kendi uploudlarıma bakdım onlarıda açmıyor, sanki 2Shared.com bana kapalı, inanın 4 dakika bekledim hemde 3 kere malesef indiremedim, acaba başka sitelerden uploud yapabilirmisiniz. | |
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 18:42 | |
| Uçağı indiren indiren varmı ?ben bir türlü indiremiyorum, yazarsa iyi olur, hata nerede var bulmaya çalışıyorum.Saygılar. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 20:03 | |
| Hocam biraz sonra box.net'e Upload yaparım. | |
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 20:13 | |
| Teşekkürler hocam, tüm uploud sitelerini denedim çalışıyor fakat ne oldu anlayamadım bu site bugün fark ettim bende çalışmıyor, nedenini bir türlü bulamadım, acaba neden olabilir sizin bu konuda bir bilginiz olabilirmi, hocam sizi yoruyoyum özürdilerim, çok çabalıyorum fakat nedenini bir türlü bulamadım, neyse siz box net e hazırladığınızda oradan indiririm.Saygılar.
En son terminatör tarafından Paz 07 Kas. 2010, 20:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 20:21 | |
| BOX.net'e Upload ettim Erdinç hocam. İndirebilirsiniz.(İlk mesajda..). Kolay gelsin. | |
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 20:24 | |
| Hocam hallettim box net ten anında indirdim, teşekkür ederim...)))) | |
| Konu: Geri: Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) Paz 07 Kas. 2010, 21:43 | |
| Sanıyorum, aynen öyle , bakalım nasıl çözücem,Teşekkürler. | |
| | | | Corendon_Airbus A320-(IAE&CFM)_(IFDG) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |