- Erdinç TURKAN demiş ki:
- Hocam, yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.Saygılar.
Rica ederim hocam.. Aslında bu güzel boyama için biz size teşekkür ederiz.
Arkadaşlar, şimdi BOX.net'teki bu uçağın indirilme sayısına baktım; şu ana kadar 4 adet indirilmiş. Fakat nedense şu yapılıyor!:
Uçak, FS'ye yüklenemediğinde bir sürü sorular ve yorumlar geliyor, ancak hatasız ve doğru olarak yüklenince HİÇ BİR yorum ve söz YOK!...
yahu arkadaşlar, bizim elimizde FsX YOK!..
Sizin elinizde FsX olmasına rağmen ve yapabileceğiniz ama uğraşıp ta ter dökmek istemediğiniz Fs9 uçaklarının FsX'e yükleme işini biz, göz kararı ile bilgilerimiz dahilinde hatasız yapmaya çalışıyoruz. Ama indirip yükleyen ve hatasız çalıştıranlar da ses-seda yok. Bilelim aslanlarım!, .. yaptığımız iş doğru mu olmuş?..
"-Yaptım...AL işte, ne yaparsan yap!" demiyoruz. VAPS'ın farkı burada işte!.. Yaptığımız işin peşindeyiz. Buna rağmen ses-soluk yok kullananlarda..
Halbuki, Forumlarımızda onlarca kez anlattık; Fs9 uçaklarını nasıl FsX'e yüklenir diye..
Aksine, bize kimse öğretmedi. Saygıyla önünde eğildiğimiz hocalarımız, hep deneme-yanılma yöntemiyle birşeyler öğrenmemizi telkin ettiler. Bu şekildeki öğrenme, hiçbir zaman insanın aklından çıkmaz!..
Biz ise konular açarak ve en ince detaylarına kadar öğretme çalışmalarımıza rağmen halâ hazır paket vermek zorunda kalıyoruz..Niye?...
VAPS'ın kaptanları zekidir!, VAPS'ın kaptanları akıllıdır!, VAPS'ın kaptanları üretken ve saygılıdır. Çünkü; böyle olmasalardı, VAPS'a kabul edilmezlerdi..
(Ben olsam, bu gazla yeni bir FS versiyonu bile yapardım.
)
Lütfen bunları öğrenmek için biraz çaba gösterin ve,
lütfen indirip kullandığınız paylaşımlarda HATA olmadığını, sağlam olduğunu bizlere resim ve açıklamalarla gösterin ki; sonraki taleplerinizi severek yerine getirelim...
Bizi, isteksizce yardım etmeye zorlamayın!...Severek ve gönülden yapalım yardımlarımızı...Saygılar!..
Mazeret yazmanıza gerek yok.