Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| ULS Airlines A310-300F (for FsX) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
efe00 ADMIN
| Konu: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Ptsi 25 Mayıs 2020, 00:27 | |
|
En son efe00 tarafından Cuma 05 Şub. 2021, 16:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Ptsi 25 Mayıs 2020, 00:45 | |
| Mükemmel boyama olmuş hocam. Bir çapak göremedim. Ellerinize, gözlerinize sağlık. Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkürler.. Artılar ŞELÂLE !!!.. | |
| | | basay71 Pilot-4
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Ptsi 25 Mayıs 2020, 10:15 | |
| Ellerinize sağlık teşekkür ederiz İyi bayramlar. | |
| | | Ozan Pilot-1
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Ptsi 25 Mayıs 2020, 16:12 | |
| Boyama tabiri caizse ateş ediyor Efe hocam Ellerinize sağlık. Mutlu ve güzel bayramlar olsun dileklerimle. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Perş. 28 Mayıs 2020, 15:24 | |
| Elinize sağlık efe hocam çok güzel olmuş teşekkürler | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Cuma 29 Mayıs 2020, 00:43 | |
| Tekrar merhaba Efe hocam. İlk paylaşım yaptığınız gün, resimler "Google Chrome" da görünmediğinden "https" den "s" yi çıkartarak görünür hale getirmiştim.Şu an ise hem "Google Chrome", hem de "Firefox" tan görünmüyor. Sanırım "hızlıresim.net" te resimler uçmuş. Bundan sonraki resimleri " http://imgim.com/" a veya soldaki " image upload links" teki sağlam bir siteye upload ederseniz, umarım daha kalıcı olur. Galiba, " https://photos.google.com/ (photos google)" sitesi daha sağlam gibi duruyor, bana göre.. Bu gibi benim de daha önceki senelerde paylaştığım yüzlerce resimler, Upload sitelerinin aziziliğine uğradı ve benim resimlerin de hiç biri görünmüyor... Şöyle "ADAM" gibi sağlam bir site yapamıyorlar. Saygılar, sevgiler hocam. | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Cuma 29 Mayıs 2020, 20:05 | |
| Hocam resimler bende gözüküyor. Dün gece mesajı yazdığınızda telefondan bakmıştım, görünüyordu. Bilgisayardan bakmadan yorum yapmak istemedim, ancak bilgisayardan da görünüyor. Sanırım problem ya sizin internet bağlantınızda, ya da bilgisayarda. Ama ben yine de farklı bir siteye yükleyeyim. Bu arada resimlerin "uçması" mevzusu aslına bakarsak resim paylaşım siteleri için gerekli hocam, adamlara da hak veriyorum ben Her gün binlerce görsel yükleniyor siteye, eski görselleri silmezlerse sitenin sahibi host'a para yetiştireceğim diye iflas bayrağını çeker herhalde Tabii Google gibi sitelerde bu problem olmuyor :) Saygılar.. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ULS Airlines A310-300F (for FsX) Cuma 29 Mayıs 2020, 23:29 | |
| Haklısın Efe hocam. Bir sorun var ama, çözemedim. Sevgiler. | |
| | | | ULS Airlines A310-300F (for FsX) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |