Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Salı 28 Nis. 2020, 23:19 | |
| FsX için, ThomasRuth veya herhangi bir freeware A310-300 modeli için bu boyamayı yapabilmeniz mümkün mü ? | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Salı 28 Nis. 2020, 23:25 | |
| Tam olarak buradaki modeller gibi | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Çarş. 29 Nis. 2020, 02:47 | |
| Merhaba Murat hocam. Yukarıda resmini de verdiğiniz A310-300 Tip kargo uçağın boyamasını herhangi bir yapımcının ücretsiz uçağını boyamamızı rica ediyorsunuz. Teşekkür ederim. Arşivime bakayım, mutlaka ücretsiz bir yapımcının uçağının modelini bulabilirim. Elinizde ULS 'nin büyük boy logosu varsa, onu da paylaşabilirseniz, işimiz daha da kolaylaşır. Yoksa da buluruz hocam. Ancak, zaman olarak bir tarih veremeyeceğim. En kısa zamanda boyamayı yetiştirmeye çalışırım. Saygılar. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Çarş. 29 Nis. 2020, 12:31 | |
| | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Çarş. 29 Nis. 2020, 12:37 | |
| Birde bunu buldum sanırım güncel logosu bu | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Perş. 30 Nis. 2020, 03:22 | |
| Ben de bir çok logo buldum hocam. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Perş. 30 Nis. 2020, 11:08 | |
| Hocam bir de ricam olucak boyama Prepar3D v4 ile uyumlu 4096x4096 kalitede olursa çok iyi olur. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Cuma 01 Mayıs 2020, 02:06 | |
| Murat hocam. 4096 pixelli de yapabiliriz ama, arşivimde ücretsiz "HNAC" yapımcısına ait Fs9 uyumlu Airbus310-300 bulabildim. Ayrıca bilgisayarımda FsX, P3D gibi üst versiyonlar yüklü olmadığından Fs9 için yapmaya çalışacağım. P3D'de ve FsX'te yapım aşamasında deneme şansım maalesef olmayacak. Fs9 için kabul eder misiniz?. P3D'ye uyum sağlayacağını bilemem. Ne dersiniz?.. Saygılar.
NOT: Flight Simulatorlerin versiyonların çoğalması bizim çalışmalarımızı da sekteye uğratıyor. Çünkü her versiyon için uçak boyama ve havaalanı scenery yapım programları, her versiyonda farklı olması gerekiyor. Bu tasarım programların çalışma sistemleri de birbirinden çok farklı. Bunların çoğu ücretli programlar olduğundan bunlara sahip olmak ta oldukça zor. Bilgilerinize. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Cuma 01 Mayıs 2020, 04:40 | |
| Hocam fsx Thomas Ruth Airbus A310-300 için sadece texture dosyası olarak yapabilirseniz de olur isterseniz paintkit linki atabilirim. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Cuma 01 Mayıs 2020, 19:21 | |
| Texture değil de, komple klasörü (içindeki, model, cfg, vs. ne varsa) atarsanız belki fs9'um, uçağı görebilir. Böylece boyama aşamsında gelişmeleri, hataları, ayaralama yapılacak yerleri görebilirim. Saygılar. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Cuma 01 Mayıs 2020, 19:55 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Cuma 01 Mayıs 2020, 23:17 | |
| | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 00:04 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 00:15 | |
| - fsxbloggs demiş ki:
- https://app.box.com/s/sj97ddm3gpu44cv5b7fsh4bgxyemdkls
hocam buyrun yeni link Hocam, 2. kez zahmet oldu, teşekkür ederim ama, bu işte bir hata var sanırım. İki linkten indirdiığim iki RAR dosyası da açılamıyor. RAR dosyasını siz bilgisayarınızda bir açın bakalım. Mutlaka içinde hatalı dosyalar veya RAR dosyası hatalı olabilir. En iyisi, FsX/Simobject/Aircraft klasöründeki Bu uçağın klasörünü komple RAR'layıp box.comdan atabilirsiniz. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 00:24 | |
| Hocam bende açılıyor sıkıntı yok yeniden arşivleyip link atayım o zaman düzelir belki hocam | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 00:37 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 01:28 | |
| - fsxbloggs demiş ki:
- https://app.box.com/s/f3kkjjzndqfhphhnj2hxqyjzmcx23t1y
buyrun hocam Bu sefer, ZİP olarak sıkıştırıp göndermişsiniz. Şimdi oldu hocam. Zip açıldı ve içindekileri gördüm. Haliyle "texture" klasöründeki resim dosyaları ".dds" uzantısında. İncelemeye alıyorum. Yapmaya çalışacağım hocam. Saygılar. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo C.tesi 02 Mayıs 2020, 01:35 | |
| Elleriniz dert görmesin hocam çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 00:42 | |
| Merhaba Murat hocam. Bugün, gönderdiğiniz A310-300 Thomas Ruth klasöründeki uçağı "Fs2004" de ki tüm denemelerime rağmen, maalesef Fs2004 desteklemedi. Haliyle texture dosyasını ULS olarak boyasak ta deneme şansım olmayacak, haliyle boşa kürek çekecektik. Buna rağmen bu boyamayı, FsX kullandığı ve boyamaları da mükemmel yaptığı için, şayet vakti de varsa Efe hocamızdan rica ediyoruz. Hem harika bir çalışma çıkacak, hem de FsX'te deneyerek olası hataların da önüne geçecektir. Efe hocam, mutlaka bu isteğimize cevap verecektir. Yardımcı olamadığım için lütfen kusura bakmayın hocam. Saygılar, sevgiler. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 00:53 | |
| Hocam hiç sıkıntı değil asıl ben teşekkür ederim efendim. Efe hocamın çalışmasını emeğini sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar. | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 01:00 | |
| Hocam şu önümüzdeki 1-2 hafta uçak boyama gibi nispeten fazla emek gerektirecek bir işe ayıracak vaktim maalesef yok. Dersler, sınavlar, ödevler... bir sürü yapmam gereken şey var. Biraz bekletmiş olacağım ama yoğunluğum azaldığı an başlayacağım hocam, merak etmeyin | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 01:02 | |
| | |
| | | efe00 ADMIN
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 01:16 | |
| Tamamdır hocam aldım dosyayı. Masaüstümün başköşesinde duruyor dediğim gibi, en kısa zamanda :) | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 01:34 | |
| Tamamdır hocam sabırsızlıkla bekliyorum çalışmanızı elleriniz dert görmesin. | |
| | | fsxbloggs Pilot-1
| Konu: Geri: Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo Paz 03 Mayıs 2020, 01:38 | |
| A310 göremez oldum Atatürk Havalimanı kapanınca arada sırada inerken görüyordum şimdi çok nadir. | |
| | | | Boyama İsteği; FsX için- A310-ThomasRuth-ULS Cargo | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |