Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| ai aircraft taxi speed and time out | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
husamettin Pilot-1
| Konu: ai aircraft taxi speed and time out Ptsi 20 Kas. 2017, 14:02 | |
| merhaba arkadaşlar;
forumu uzun süredir takip ediyor ve liemden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum.
uzun bir süredir fs9 kullanıcısı olarak şimdi p3d V4 kulmmaya başladım.
şu an için fs9 un rahatlığı yok ama uyum sağlamaya çalışıyorum.
sorunum şu ki offline uçuşlarda ai uçukların taksi hızlarının çok yavaş olması pisti çok geç terk etmesi ve bekleme sürelerinin çok düşük olmasından doloyı uçakların kaybolması yaptığım araştırmlarda sorunun ai_player.dll dosyasında kaynaklandığı buldum.
bu dosyayının içini açmak incelemek ve mümkünse düzeltme yapmak istiyorum. fakat şu anakadar bulduğum hiçbir programla dll dosylarını açmayı başaramadım.
fs nin dll dosyalarını açma konusunda bana program önerebilecek biri varsa çok sevinirinm eğer başarılı olursam bunu tüm fs versiyonlarında uygulayıp burdan yayınlamayı düşünüyorum | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ai aircraft taxi speed and time out Ptsi 20 Kas. 2017, 23:44 | |
| Merhaba Hüsamettin hocam. DLL dosyalarını açan " Explorer Suite (CFF ExplorerVII)" programını buradan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] indirebilirsiniz. Program, C:/ diskine yüklenmesi gerekiyor. Bu programı kullanmaya çalıştım ancak birşey anlamadım. Gerçi DLL dosyalarının içini görüyorum ama, ne için, neleri düzenleyebileceğimi bilemedim. Umarım siz, sorunlarınızı çözer, nasıl yaptığınız, neleri düzenlediğiniz ayrı bir konu açarak ( DLL Dosyalarını Düzenlemek başlığı ile) öğretim açıklamalarını yapabiliriz. Kolay gelsin hocam. | |
| | | husamettin Pilot-1
| Konu: Geri: ai aircraft taxi speed and time out Salı 21 Kas. 2017, 13:26 | |
| tşk ederim hocam,
bu programla bir üzerinden bir çalışma yapacağım başarılı olursam sizinle paylaşırım | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ai aircraft taxi speed and time out Salı 21 Kas. 2017, 19:19 | |
| - husamettin demiş ki:
- tşk ederim hocam,
bu programla bir üzerinden bir çalışma yapacağım başarılı olursam sizinle paylaşırım Tamam hocam. Yine de DLL dosyalarındaki düzenlemelerle neyin, nasıl değiştiğini açıklarsanız memnun olurum. Yani, hangi satırları düzenlersek ne değişiyor, vs.. gibi.. Kolay gelsin hocam. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: ai aircraft taxi speed and time out Ptsi 06 Ağus. 2018, 23:34 | |
| Konu YUKARI!... Hüsamettin hocam, yazılımı indirerek çalıştırabildiniz mi?..DLL dosyalarnda neyi, nasıl değiştirince neler değişiyor?, açıklamalarınızı bekliyoruz. Saygılar. | |
| | | | ai aircraft taxi speed and time out | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |