Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
celal11 Pilot-1
| Konu: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? C.tesi 28 Haz. 2014, 17:37 | |
| | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? C.tesi 28 Haz. 2014, 17:45 | |
| Celel kaptanım merhaba, Öncelikle lütfen avatar yüklemenizi rica ediyorum.Aksi takdirde üyeliğiniz silinebilir. 2. bir konu ise, başlığı yanlış yerde açmışsınız.Bir daha ki sefere daha titiz davranırsanız daha iyi olur.Bu nedenle önceki mesajlarınız yönetici arkadaşlar tarafından silinmiş durumda.Saygılarımla | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? C.tesi 28 Haz. 2014, 20:40 | |
| Statik uçak eklemeyi mi soruyorsunuz? | |
| | | orhanyavuz ADMIN Orgnztor Manager
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Paz 29 Haz. 2014, 02:58 | |
| Arkadaşlar celal kardeşim benim facedende arkadaşımdır.air trafik yüklemesini bilmiyordu ben yardımcı oldum.Avatarından sorunu halletti diye görüyorum.Uyarıyı kaldırabiliriz.Saygılar | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Paz 29 Haz. 2014, 04:27 | |
| Uyarı kalkmıştır, Orhan hocam. Saygılar. | |
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Paz 29 Haz. 2014, 09:08 | |
| Konu, AI trafik bölümüne taşınmıştır. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Paz 29 Haz. 2014, 17:41 | |
| Fs'ye AI-Trafik ve uçakların ekleme açıklamaları uzun olacağından, yeni arkadaşlara da yardımcı olmak amacı ile; (Yapay zekalı)AI-Uçak ve AI-Trafik ekleme açıklamalarının bölüm linki: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Tamer Öztürk Department Moderator
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Paz 29 Haz. 2014, 19:04 | |
| Kusura bakmayın sayın hocalarım.İlk okuduğumda, Celal kaptanımızın, statik uçak eklemek istediğini sanmıştım.Düzeltme için teşekkürler. | |
| Konu: Geri: Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? Ptsi 30 Haz. 2014, 09:36 | |
| Kusura bakılacak bir durum yok Tamer hocam. Başlığa bakınca öyle bir anlam çıkartmak mümkün zira ben de öyle sandım. Neyse, sorun çözülmüştür umarım. | |
| | | | Fsx; "TAXI 2 GATE" LTBA'ya AI-Uçak Ekleme? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |