Facebook |
|
Visitors |
The following countries follow VAPS: ( Since 01.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Vatsim mikrofon sorunu | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
MuraTetik Pilot-1
| Konu: Vatsim mikrofon sorunu Ptsi 13 Mart 2017, 12:05 | |
| Arkadaşlar vpilot uygulaması ile vatsim'e bağlanabiliyorum ,atc duyabiliyorum fakat benim sesim gitmiyor ayarlar -> ses kısmından mikrofonumu ayarlıyorum test ediyorum test sonunda kendimi duyuyorum uygula ve kapata basınca atc ile deniyorum yine duymuyor çözüm öneriniz var mı teşekkürler şimdiden | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Vatsim mikrofon sorunu Ptsi 13 Mart 2017, 16:59 | |
| Ses kartı sürücülerinizi kontrol edin Murat hocam. Benzer olay IVAO'da kullanılan TS2 (Team Speak 2) programında da başıma geldi. Sesleri duyabiliyordum ancak mikrofonumdan, ne yaparsam yapayım, ses gitmiyordu. Format atıp Win XP yerine Win 7 kullanmaya başladığımda sorun başladı.
Realtek için Win7'nin kurduğu sürücüler yerine internetten sürücü indirdim, o zaman sorun çözüldü. Deneyin derim. | |
| | | MuraTetik Pilot-1
| Konu: Geri: Vatsim mikrofon sorunu Ptsi 13 Mart 2017, 19:37 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- Ses kartı sürücülerinizi kontrol edin Murat hocam. Benzer olay IVAO'da kullanılan TS2 (Team Speak 2) programında da başıma geldi. Sesleri duyabiliyordum ancak mikrofonumdan, ne yaparsam yapayım, ses gitmiyordu. Format atıp Win XP yerine Win 7 kullanmaya başladığımda sorun başladı.
Realtek için Win7'nin kurduğu sürücüler yerine internetten sürücü indirdim, o zaman sorun çözüldü. Deneyin derim. çok teşekkür ederim özgür hocam gelişme olursa yorumu güncelleyerek bildiririm :D | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Vatsim mikrofon sorunu Salı 14 Mart 2017, 11:12 | |
| | |
| | | | Vatsim mikrofon sorunu | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |