Facebook |
|
VAPS following countries: ( Since 28.01.2014 )
|
Sosyal yer imi |
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi lütfen paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde VAPS adresi saklayın ve paylaşın |
|
|
| Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
PETER General ADMIN
| Konu: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Çarş. 24 Ara. 2014, 10:32 | |
| | |
| | | Özgür Kiraz MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Çarş. 24 Ara. 2014, 11:05 | |
| Nice 1000. uçuşlara diyelim Peter hocam. Devam edeceksiniz herhalde? | |
| | | PETER General ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Çarş. 24 Ara. 2014, 11:48 | |
| Teşekkürler, evet devam ediyorum, şu anda 1006'dayım. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Çarş. 24 Ara. 2014, 12:37 | |
| İyi uçuşlar dilerim o halde. Yalnız Afrika, biraz öksüz kalmış gibi geldi bana | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Perş. 25 Ara. 2014, 01:55 | |
| Hey MAŞALLAH!!!... "Uçan TÜRK"ü görüyorsunuz di mi arkadaşlar?.. Nerelere gitmiş, neler görmüştür kimbilir?. Biz, oturakta pinekleyip çizim-tasarım yapalım, hocamız dünyayı turluyor. Tebrik ederim hocam, nice 1000'liklere!.. Şu an, Avustralya'da Noel'desiniz galiba?.. Peter hocam, sorması ayıp ama , şu dünya resmi üzerindeki kırmızı rotaları G.E'den nasıl çizdirdiniz?. Biz nasıl çizdiririz?.. Tabi çalışmalardan zaman bulup uçabilirsek... Saygılar, sevgiler. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Perş. 25 Ara. 2014, 10:32 | |
| Tebrikler PETER hocam nice 1000. uçuşlara, ben de ivao'da vfr world tour 14 92. bacağı uçacağım güzel oluyor sanal da olsa dünyayı dolaşmak. Bi ara verip pırpırlı bi uçakla siz de deneyin pilot hocam iyi geliyor değişiklik yapmak. | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra C.tesi 27 Ara. 2014, 00:36 | |
| Haluk hocam!, 1492 tur?.. Maşallah, sizi de tebrik ederim hocam. "Christophe Colomb" un amerikayı keşif tarihi kadar sefer yapmışınız hocam. Pırpırları severim hocam.Kısa mesafelerde çok zevkli olur. Bir ara Peter hocamın paylaştığı "Balonla" LTBA-Sidney arası uçacaktım. iran'a gelene kadar sabah oldu. Vazgeçtim, kimbilir kaç ayda gidecektim Sidney'e. Saygılar, sevgiler. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra C.tesi 27 Ara. 2014, 09:53 | |
| Yok Pilot hocam. 14 dediği 2014. Turuna göre bacak sayısı değişiyor ve hocamız 92. bacakta şu anda. | |
| | | Haluk ADMIN
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra C.tesi 27 Ara. 2014, 11:28 | |
| Evet aynen öyle pilot hocam onu da bir senedir uçmaya çalışıyorum, pilotluğuma bayağı katkısı oldu skyvector haritası kullanıyorum artık küçük çocuklar gibi havada kaybolmuyorum çok şükür. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Ptsi 29 Ara. 2014, 11:23 | |
| - Özgür Kiraz demiş ki:
- İyi uçuşlar dilerim o halde. Yalnız Afrika, biraz öksüz kalmış gibi geldi bana
Öksüz kalan yer Sahra çölü, pek te inilecek kalkılacak yerler yok maalesef, yoksa onu da keşfederdik. Daha bitmedi, belki de tekrar uğrarız. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Ptsi 29 Ara. 2014, 11:27 | |
| | |
| | | pilot MANAGER
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Perş. 01 Ocak 2015, 04:50 | |
| "Aerosoft FlightSim Commander" bilgisi için teşekkür ederim Peter hocam. Demek bu sene yanıbaşımızda, birlikte kutluyoruz yeni yılı... O takdirde, sizin ve bütün arkadaşlarımızın yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. | |
| Konu: Geri: Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra Cuma 02 Ocak 2015, 11:21 | |
| | |
| | | | Dünya Turu 1000inci uçuştan sonra | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |